Webinar transformatie en heling

Home
/ Gratis /
Webinar transformatie en heling

“Welke emotionele bagage draag ik nog steeds mee?”

“Zijn er terugkerende gevoelens of gedachten die steeds opduiken?”

“Zijn er trauma’s of kwalen uit het verleden waar ik me onbewust aan vasthoud?”

“Welke delen van mijn leven hebben heling nodig?”

“Waarom heb ik nog steeds last van ervaringen uit het verleden, ook al ben ik jaren bezig geweest om ervan te helen?” 

“Waarom heb ik nog steeds pijn terwijl ik van alles geprobeerd heb?” 

Dit zijn vragen waar veel mensen ‘s nachts van wakker liggen.

We hebben allemaal emotionele bagage of overblijfselen van fysiek, mentaal of emotioneel trauma uit het verleden dat we nog ons meedragen. Als deze energieën niet worden los gemaakt, kunnen ze vast komen te zitten in ons lichaam en zich als emotionele, mentale of fysieke pijn manifesteren. Sommige emoties zijn ook overgeërfd vanuit je familiesysteem of vorige levens.

Transformeren van rups naar vlinder! Weer vrij jezelf worden!

Als je al veel opruimwerk gedaan hebt en je hebt het gevoel dat er toch nog niet zo heel veel veranderd is (in het fundament) dan is Fundamentele Kinesiologische Communicatie (FKC) een diepgaande transformerende methode die sneller resultaten brengt net omdat je naar de wortels gaat … én je moet niets herbeleven. Met FKC werk ik met spiertesten in contact met jouw wetend deel, je onderbewustzijn en de gidsen.

E-mail

Je krijgt nadien een mail met de link naar het webinar die je op dag waarvoor je inschrijft dient te activeren op het startuur. Je hoeft hiervoor niets te downloaden.

Sessies

Je kan na het webinar kiezen om een losse sessie of een traject aan te gaan van 4 sessies. Je hebt 10% korting op je eerste boeking. Kortingscode (coupon in te vullen in de webshop): healing