Ondernemen vanuit Essentie

Home / Aanbod / Ondernemen vanuit Essentie

Waarom doe je wat je doet en wie ben jij daarin in essentie?

Hoe zou het zijn om meer vanuit je essentie te ondernemen, vanuit je ware natuur en potentieel? Hoe zou het zijn jouw ‘waarom’ van je missie, je ondernemerschap, je bedrijf of team dieper te voelen?

  • Wil je als ondernemer  je innerlijk en uiterlijk leiderschap hartiger en krachtiger maken?
  • Wil je als ondernemer je potentieel, je unieke zielskwaliteiten en levensmissie dieper verkennen en bevrijden?
  • Wil je meer gaan werken op hart- en zielsniveau, vanuit jouw essentie en groter doel?
  • Wil je als teamleider dat je medewerkers meer verbinding krijgen met de ‘why’ en de ‘missie’ van jouw bedrijf en dat elke medewerker er beter zijn plek in vindt, zodat er meet teamspirit, respect en steviger draagvlak kan groeien in jouw organisatie?

Dan zal deze training jou en je team/je bedrijf een serieuze boost geven.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN

Teambuilding

Voor een team is het belangrijk dat ieder zijn of haar eigen talenten kent en kan inzetten op de meest waardevolle manier voor het team.

Met De Gouden Reis methode worden eerst de eigen talenten onderzocht en de persoonlijke missie geformuleerd, zo verkrijgt iedereen meer inzicht in welk talent ze zelf graag vaker zouden willen inzetten binnen het team. Daarna start het teamproces waarbij alle teamleden elkaar beter leren kennen, nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan en een gezamenlijke missie wordt geformuleerd.

Waarom De gouden Reis methode werkt voor teambuilding:

– je weet beter wat je aan elkaar hebt

– je weet wat je wel en niet van de ander kunt verwachten

– je ontdekt welke talenten er binnen jouw team zijn

Dit bevordert de communicatie en maakt de samenwerking effectiever. Er ontstaat een sfeer van vertrouwen waarin de medewerkers aanspraak kunnen doen op elkaars talenten en zo een sterker team kunnen worden. 

Management Team

Ook voor een management team kan het deze methode heel goed worden ingezet. Ontdek over welke talenten het MT beschikt en hoe deze het best kunnen samenwerken.

Elke teamlid onderzoekt eerst de eigen talenten en wat de individuele missie is. Vervolgens wordt er op een speelse manier toegewerkt naar een gemeenschappelijk talentenbord. Welke talenten wil elk teamlid bijdragen aan het geheel? Welke talenten van anderen zie jij graag op het bord?

We faciliteren ontmoetingen tussen talenten en scheppen zo een sfeer van vertrouwen en begrip. Vanuit de gezamenlijke talenten wordt er een teammissie geformuleerd. Na de ervaring met De Gouden Reis methode werkt het team veel beter samen. Men ziet welke talenten er eventueel gemist worden en de onderlinge relaties zijn verbeterd. Natuurlijk komen er ook leiderschapsthema’s aan bod.

Leiderschapsontwikkeling

Het spel werkt met de metafoor van het innerlijke koninkrijk. Ben jij de koning of koningin van je eigen koninkrijk? Regeer jij je talenten goed, en daarmee je eigen leven? Of doet iemand anders dat? Of misschien is een talent zo dominant geworden dat dit op de troon is gaan zitten? Dat is een onwenselijke situatie, want de andere talenten worden dan ondergesneeuwd. Het versterken van je positie als koning/koningin van jouw innerlijke koninkrijk zorgt er ook voor dat je als leider in de buitenwereld krachtiger wordt. Je weet beter hoe jij een team aan kunt sturen op de manier die bij jouw talenten past. Zo vind je vanzelf de leiderschapsstijl die overeenstemt met jouw specifieke talenten.

Loopbaantrajecten

Hoe kun je je werknemers en collega’s ondersteunen? Zijn ze gelukkig op de plek waar ze werken in de organisatie? Werken ze vanuit hun echte missie? Waarom voelen ze zich onvervuld op de plek waar ze werken? Kunnen ze hun talenten wel voluit inzetten? Kunnen we zo een burn-out en ziekteverzuim voorkomen? Deze vragen kunnen worden opgehelderd in een serie persoonlijke sessies met elke werknemer. De werknemer leert zichzelf beter kennen en kan zo een beter teamlid worden. De werknemers ontdekken wat hun sterke en minder sterke kanten zijn, waarvan ze enthousiast worden en wat ze nodig hebben om gezond en geïnspireerd te blijven. Zo kunnen ze binnen het team hun volwaardige plek innemen.

Bedrijfsuitjes

Twee dagen even iets heel anders dat toch bijdraagt aan het groepsgevoel? Leer jezelf en de ander op een speelse manier beter kennen. De aanpak is vergelijkbaar met die van de familie- of vriendendag. En ook hier geldt: de groep is daarna niet meer dezelfde.

TRAJECTEN VOOR BEDRIJVEN, ORGANISATIES EN TEAMS

2-daagse : ontdek en bevrijd jouw potentieel, je unieke zielskwaliteiten, je ‘why’ en je levensmissie:

  • Welke archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf) willen er in en door jou heen geleefd worden en hoe wil je die idealiter inzetten in je job? Wat hebben deze deelpersoonlijkheden jou te vertellen en komen ze je duidelijk maken? Wat is hun functie, rol en betekenis in jouw leven en je werk? Is het de leider, de herder, de pelgrim, de kunstenaar, de schrijver, de wijze, de nar, de ondernemer, de creator, de herbergier, de reiziger, de kluizenaar, de stiltezoeker, de gids, de verbinder, de avonturier, de regelaar, de coach …. die aandacht vraagt? 
  • Tijdens deze tweedaagse gaan we intuïtief en energetisch werk doen met jouw archétypes en dit via verschillende intuïtieve en energetische methodes. Jij bent hier de koning/koningin van jouw koninkrijk met je archétypes als dienaars voor je welzijn, je relaties, je geluk, je succes en je missie.
  • Tijdens deze tweedaagse gaan we ook de linken leggen tussen ieders persoonlijke missie en de missie van de organisatie of het bedrijf of het team waarin je werkt, zodat 1+1 meer dan 2 wordt.

 Individuele sessies 

  • Deelnemers aan het traject zijn vrij om nadien nog individuele sessies aan te gaan om blokkades te helen en te transformeren. 
  • Ik werk hierbij op het onderbewuste via Fundamentele Kinesiologische Communicatie waarbij je naar de wortels van blokkades gaat om deze te helen en te transformeren.

RESULTATEN DIE JE MAG VERWACHTEN

OP PERSOONLIJK VLAK

Dit traject is erop gericht om jouw licht te laten schijnen op de beste versie van jezelf als bedrijfs- of organisatieleider/medewerker, coach, trainer, teamlid, om jouw wijsheid en je kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle leider/coach/medewerker te worden en dit alles voor een groter doel.

Dit traject maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk, je welzijn, je relaties en je levensmissie. 

Deze training opent het volle potentieel wat al vanaf dag van de conceptie in je besloten lag met als doel dat jij jezelf volledig waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen op de manier die het beste bij jou en het bedrijf waarin je actief bent past.

Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt om volop in je potentieel en missie te stappen.

Deze traject werkt diepgaand in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH & MENTAAL NIVEAU.

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensmissie op een veel diepgaander niveau.
 

OP ORGANISATIE – TEAM NIVEAU

Daarnaast heeft deze training tot doel dat jij een beter zicht krijgt op je medewerkers of collega’s, wat hen ten diepste drijft, wat hun werkelijke kwaliteiten zijn en hoe hun innerlijke missie kan gelinkt worden aan de bedrijfsmissie, zodat medewerkers elkaar beter ‘zien’ en gaan respecteren. Zodat ieders talenten nog beter gezien en ingezet kunnen worden voor het groter doel van de organisatie. Ieders “why” zal meer gaan aansluiten bij en voelbaar zijn in de “why” en de “missie” van de organisatie. 
 

TARIEVEN

Tweedaags Traject

Bij 3 deelnemers : Tarief voor bedrijven en organisatie: € 997/deelnemer incl. BTW

Bij meer dan 3 deelnemers : Tarief voor bedrijven en organisatie: € 3.995 voor het ganse team incl. BTW

De organisatie zorgt zelf voor een locatie of het kan ook in mijn eigen locatie doorgaan.

Individuele loopbaancoaching

6 sessies van 2 uur 

€ 1.247 incl. BTW

BOEK EEN TRAJECT - MEER INFO

Twijfel je al resoneert dit met jou, boek hier jouw gratis infosessie.

Heb je interesse om dit traject in jouw groep, organisatie, bedrijf te laten plaatsvinden, neem contact op via peter@aykohuis.be of bel +32 468 17 60 10

“Word de nieuwe leider!”