Individuele coaching, hulpverlening, healing en kinesiologie

Home / Aanbod / Individuele coaching, hulpverlening, healing en kinesiologie

HERKEN JE JE HIER ERGENS IN?

JOUW RESULTATEN NA INDIVIDUELE COACHING/HEALING

Wil je je proces aangaan, groei en transformatie realiseren?
Wil je straks aan de andere kant van de brug of die berg staan met uitzicht op iets nieuws, op wat je werkelijke verlangen is?

Individuele coaching en healing kan hier de sterkste transformerende werking in brengen als jij gecommitteerd bent het aan te gaan.

Ik werk met datgene wat er is (het ‘zijn’) en samen kijken we naar wat mag groeien (het ‘worden’). In deze reis neem ik je mee in een bewustzijnstransformatie, naar meer hartsbewustzijn, naar jouw potentieel en je dromen. Ik werk hierbij op zachte integere wijze. Je hoeft je verleden hier niet terug te ervaren.

WERKMETHODEN

Ik werk hoofdzakelijk met met Fundamentele Kinesiologische Communicatie (*) omdat je hier sneller en gerichter naar de wortels van je issues komt en deze transformeert en heelt op zachte wijze. Dus sneller resultaat in de fysiek.

Daarnaast werk ik ook met healings en helende aanraking (fysiek of op korte fysieke afstand naar keuze) om je te resetten en indien nodig mogelijk aangevuld met innerlijk kind werk, akasha-werk (reading op zielsniveau), opstellingswerk, tapoteren, geleide meditatie, ontspanningstechnieken, individueel gesprekstherapie, schrijfwerk en schaduwwerk.

(*) Fundamentele Kinesiologische Communicatie 

Als je al veel opruimwerk gedaan hebt en je hebt het gevoel dat er toch nog niet zo heel veel veranderd is (in het fundament) dan is FKC een diepgaande transformerende methode die sneller resultaten brengt net omdat je naar de wortels gaat … én je moet niets herbeleven.

Transformeren van rups naar vlinder! Weer vrij en gezond jezelf worden met FKC

GETUIGENISSEN

Hier lees je  GETUIGENISSEN EN RESULTATEN van mensen die sessies volgden waar ik FKC op toepaste.

OPTIES EN TARIEVEN

1) INDIVIDUELE LOSSE SESSIES

2) TRANSFORMATIETRAJECT

Heel en transformeer jouw blokkades

3) GOUDEN TRAJECT : Ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie + heel jouw blokkades

= TRANSFORMATIETRAJECT (4 individuele sessies) + 3 DAAGSE MANIFESTEER JE MISSIE + 3 EXTRA INDIVIDUELE SESSIE

GRATIS INFO- EN DOORBRAAKSESSIE