Over Peter

Home / Over Peter

contact

Adres:

Kerkepad 50 -
Wechelderzande (België)

Bel ons:

0468 17 60 10

Mail ons:

peter@aykohuis.be

PETER GRARD

Bewustzijnscoach, transformatiecoach, inspirator, trainer levens- en zielsmissiecoach. 

Via creatieve, energetische en intuïtieve methoden breng ik jou in contact met jouw essentie en je ziels- en levensmissie. Ik neem je mee naar een doorbraakmoment waardoor jij jezelf bevrijd van alles dat je in de weg stond om écht te kiezen voor jezelf, jouw essentie en je levensmissie. 

Ik geloof er heel sterk in dat als mensen echt vanuit vrijheid hun missie gaan leven dit ten goede komt voor de mens zelf en de aarde. Ik kijk er naar uit dat we straks allemaal vanuit vrijheid en passie ons ding in de wereld brengen waardoor er veel meer schoonheid in het leven te beleven valt, waardoor er harmonie komt in ieder zijn bestaan en op collectief vlak. Ik geloof dat we hiervoor vanaf de geboorte onze zielskwaliteiten hebben meegekregen.

Ik heb zelf als kind en jongere vaak vrijheid en verbinding gemist en ben zelf aan de slag gegaan met dit aan mezelf en anderen te schenken. Mensen samen brengen op het bewustzijnspad is deel van mijn missie waar ik ontzettend van kan genieten hiervan de inspirator of aanstoker te zijn (geweest).

Doorheen mijn successen en crisissen heb ik zelf een heuse dosis levenservaring opgebouwd. Vanuit mijn kennis, ervaringen en inzichten gids ik jou op bezielde, enthousiaste en integere wijze op jouw levenspad.

Naast mijn werk in Aykohuis ben ik ook actief als medeorganisator van het Belgische Mannenfestival. En ben ik tevens oprichter en bezieler van Inner Power 

AYKOHUIS

Aykohuis biedt allerlei workshops, cursussen en individuele coaching rond persoonlijke groei, levensheroriëntatie, bewustzijnsontwikkeling en onthaasting.

Aykohuis is een plaats waar je kan zijn en worden wie je bent en waar je meer in verbinding leert leven met jezelf, anderen, je passies, je dromen en harstverlangens. Thuiskomen bij jezelf staat centraal.

Aykohuis is een plaats waar je de liefde in jezelf en in anderen kan ontmoeten, een plaats waar je tot je kracht kan komen waardoor je strijdvaardig, weerbaar en vol vertrouwen verder kan gaan.

 • “Ayko” betekent “geliefde, kleine liefde” of “liefdeskindje” in het Japans en “krijger met het zwaard” in het Germaans.
 • “Ayko” is tevens de samenstelling van de eerste letters van de kinderen van Peter Grard, oprichter en bezieler van Aykohuis.

Aykohuis werd opgericht door Peter Grard. Peter is de vaste begeleider in het huis en werkt samen met andere trainers.

KERNWAARDEN

MISSIE

Mensen terug aan zichzelf geven

  • hun grootsheid en goddelijkheid  laten ervaren
  • hun levensmissie helder maken
  • innerlijke rust en levensinspiratie bieden

Dit betekent de schoonheid in jezelf ontdekken en jouw leven mogen leven, jezelf mogen zijn en groeien naar je oorspronkelijke kern van licht en liefde, je natuurlijke staat van zijn.

Peter wil jou inspireren tot een bewust, liefdevol en krachtig leven in verbinding met je essentie en missie en met al wat is.

VISIE

Een spiritualiteit van universele liefde

 

De visie van Peter en Aykohuis laat zich inspireren door een spiritualiteit van vrede en universele liefde, vanuit een geloof dat alles één is en alles veranderlijk is met veel respect en mededogen voor onszelf, de anderen en de wereld.

 

Ieder mens is in zijn kern een uniek en mooi wezen met eigen passies en talenten, vol licht en liefde.

 

We zijn hier op aarde om terug in contact te komen met deze bron van liefde, om dit weer zelf helemaal te belichamen en van daaruit te leven. Eens we onszelf vinden en zijn, zal een nieuwe en mooie wereld voor ons opengaan.

LEVENSVRAGEN

Zit je met levensvragen waar je moeilijk uitgeraakt? Angsten? Twijfels? Zingevingsvragen? Op zoek naar jouw ‘Gift’, talenten, je levensdoel? Maak je een moeilijke periode door? Loop je telkens weer tegen hetzelfde aan en kan je een motiverend gesprek gebruiken?

 

Wees dan aardig voor jezelf en gun jezelf enige coaching om je diepste en mooiste zelf weer te mogen ontmoeten. Enerzijds schenk ik aandacht aan datgene wat is (het “zijn”), anderzijds werken we aan verdere groei (het “worden”). Een “worden” dat als vanzelf uit je “zijn” ontstaat en je zal leiden naar wie je ten diepste bent, naar je levenskracht, naar zin in jouw leven.

THEMA'S

  • Je innerlijk leven
  • Een grotere bewustwording
  • Persoonlijke groei
  • Stressreductie
  • Innerlijk leiderschap
  • Betere omgang met negatieve gedachten, spanningen, angsten, pijn en verdriet
  • Meer rust in jezelf
  • Meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
  • Het ontdekken van je levensmissie en je talenten
  • Meer gelukzaligheid in je leven
  • Liefdevolle ontmoetingen met jezelf en anderen
  • Het mooiste in jezelf leren kennen

MEER OVER PETER

MEER OVER MIJN WEG EN VERHAAL ONTDEK JE OOK IN DEZE VIDEO