"DEZE REIS MAAKT EEN SHIFT IN JE LEVEN"

KERNWAARDE 1: VEILIGHEID

Er wordt gewerkt in kleine groep  (maximum 10 mensen per retreat), zodat iedereen voldoende aan bod kan komen en de nodige aandacht krijgt. 

KERNWAARDE 2: VERBINDING

Naast de inhoud van deze retreat staat ‘verbinding’ heel centraal. De meeste mensen die deelnamen en andere deelnemers vooraf niet kenden voelden zich op dag 1 al erg verbonden met elkaar.

KERNWAARDE 3: VRIJHEID

Je bent tijdens deze retreats tot niets verplicht. Zo leer je je grenzen aangeven en krijg je tegelijkertijd kansen om uit je comfortzone te komen waardoor je kan groeien.

Meer dan 100 mensen namen het voorbije jaar deel aan deze transformerende retreat

“De mooiste reis, is de reis naar jezelf!” 

“Het is dé reis die impact heeft op al de andere reizen en ervaringen in jouw leven!”

 DATA KOMENDE RETREATS 

 

🔶  4-daagse retreat 8-11 maart 2024 Aykohuis Kasterlee

 NOG 5 PLAATSEN VRIJ  

 🔶  4-daagse retreat 7-10 april 2024 Aykohuis Kasterlee

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

🔶  4-daagse retreat 9-12 mei 2024 Aykohuis Kasterlee

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

Vroegboekkorting 10% KORTING t.e.m. 15 maart 2024  kortingscoupon = retreat mei 

 

EXTRA DATA RETREATS “Marinerenn in jouw essentie” (een variant van deze retreat) VIND JE VERDEROP DEZE PAGINA

Herbron en reset jezelf tijdens deze transitiereis

Ben je op een kruispunt in je leven beland waarin je het gevoel hebt dat alles in beweging is?

Sta je voor belangrijke beslissingen, veranderingen of uitdagingen die je in de war brengen?  

Heb je behoefte aan rust en herbezinning op je leven?

Wens je fundamentele transformatie en heling op blokkades bekomen?

Wil je een nieuw verfrissend pad gaan in je leven?

Wil jij in je leven wat je écht verlangt? 

Wil je af van het idee dat je niet genoeg bent  en wil je in je eigen kracht gaan staan?

Wil meer levensenergie en zingeving ervaren?

Wellicht is het dan nu tijd om de reis naar jezelf te maken, een reis die je zal helpen innerlijke rust te vinden, vernieuwing te omarmen, transformatie te ervaren en helderheid te krijgen over je pad vooruit. Via effectieve en krachtige tools en technieken starten we hier jouw transformatie. 

WAT DEZE RETREAT ZO BIJZONDER MAAKT ... 

   INNERLIJKE RUST 

Onze retreat biedt een welverdiende ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven. Het stelt je in staat om te vertragen, diep adem te halen en de rust in jezelf te herontdekken.

   ZELFREFLECTIE

Door middel van begeleide meditaties, workshops en persoonlijke reflectie, zul je de kans krijgen om dieper in jezelf te duiken en je ware verlangens en doelen te begrijpen.

 PERSOONLIJKE GROEI – HELING – TRANSFORMATIE 

Deze reis is een kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Je zult in staat zijn om oude gewoonten, belemmeringen en negatieve overtuigingen los te laten en te transformeren en zo te groeien naar de beste en mooiste versie van jezelf.

 VERBINDING 

Je zult deel uitmaken van een kleine groep (max. 12 deelnemers per retreat) van gelijkgestemde mensen die allemaal streven naar persoonlijke groei en transformatie. Samen zul je steun en inspiratie vinden.

 NATUURLIJKE SCHOONHEID 

 De locatie straalt een sfeer uit van rustgevende kracht en mooie energie en heeft ook een hele mooie tuin om in te vertoeven.

 DESKUNDIGE BEGELEIDING 

Ons ervaren team van facilitators zal je begeleiden op je reis. Ze zullen je voorzien van tools en technieken om je persoonlijke doelen te bereiken.

 

Onze retreat, “De Reis naar Jezelf,” is ontworpen voor mensen zoals jij, die op een overgangspunt in het leven staan en de behoefte voelen om dieper naar binnen te kijken.  Deze reis biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de tijd kunt nemen om te reflecteren, te helen en te groeien. 

 

DEZE RETREAT IS PERFECT VOOR IEDEREEN DIE ... 

🔶 

Op een kruispunt in zijn/haar leven staat en op zoek is naar richting en verandering.

🔶 

Persoonlijke belemmeringen wil overwinnen.

🔶 

Altijd maar verder doet en nooit tijd en rust neemt om even écht te voelen hoe het met je is en je daar nu wel tijd voor wil nemen 

🔶 

Zijn levensbalans wil opmaken en wil stil staan bij wat je nu echt wilt en hoe je dat kan gaan aanpakken.

🔶

 Vaak de ervaring heeft dat hij/zij zichzelf op de laatste plek zet en dat je nu voelt dat het tijd is voor jou.

🔶 

Vaak onrust en spanning ervaart of tegen een burn-out aan zit (of er al in) en je nu echt even wil bijtanken.

🔶 
Ervaart dat het niet lekker loopt met zijn/haar werk en/of je relaties, en ook niet goed weet hoe het anders moet en je wel graag nieuwe stappen wilt zetten.
 
🔶 
Op zoek is naar tijd voor zichzelf, hernieuwde energie en levenslust
 
🔶 
Terug in contact wil komen met zijn essentie,je hart en zielsverlangens en je dromen en bereid is de blokkades die je daarop ervaart te transformeren en te helen. 
 
🔶 
Een beter zicht op zichzelf wil krijgen
 
 

De reis naar jezelf begint met de beslissing om voor jezelf te zorgen en de moed te hebben om te groeien.

We nodigen je uit om deel te nemen aan onze retreat en jezelf de kans te geven om te bloeien te midden van verandering.

Samen zullen we op zoek gaan naar jouw innerlijke kompas en een nieuw hoofdstuk in je leven beginnen.

JOUW REIS WACHT OP JOU!

 P R O G R A M M A  ... 

We werken tijdens deze retreat met verschillende tools en technieken met wetenschappelijke onderbouw (*) op je onderbewuste en je programmaties waardoor je sneller kan shiften naar wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt, zodat jouw onbewuste programmaties er niet meer voor zorgen dat je verlangens, je dromen en je leven niet meer gaan saboteren!

Claim je leven, claim jezelf, claim je dromen! 

BEN JE KLAAR EN BEN JE BEREID OM DE RIVIER OVER TE STEKEN EN AAN DE ANDERE KANT UIT TE KOMEN?

(*) gebaseerd op het legendarische wetenschappelijk werk en onderzoek van o.a. Joe Dispenza, Roy Martina, Gregg Braden, Burt Goldman, Jim Fortin, …

 

 STAP MEE NAAR JE HOOGSTE POTENTIEEL, DE BESTE VERSIE VAN JEZELF & DE REALISATIE VAN JE DROMEN EN HARTSVERLANGENS 

1. UPGRADE VAN JEZELF

ONTDEK WIE JE BENT EN HOE JE IN ELKAAR STEEKT 

Via het werken met het enneagram en de geboortenummerologie kom je meer te weten over jezelf, zodat je beter je uitdagingen en valkuilen kent en meer zicht krijgt op je leven en je missie.

 

INZICHT EN TRANSFORMATIE ONTVANGEN IN JE BLOKKADES

Via opstellingswerk en inquirywerk krijg je de kans om meer inzicht in een situatie, relatie of probleem te krijgen wat ook de nodige transformatie met zich zal meebrengen.

DESTRUCTIEVE PATRONEN OMBUIGEN TOT CONSTRUCTIEVE GEWOONTEN

Je ontdekt hier de voordelen die je hebt bij je destructieve gewoontes en wat er voor nodig is om deze om te buigen tot constructieve gewoontes.

JE INNERLIJKE KIND HELEN EN JE SPEELSE KIND HERACTIVEREN

Ieder van ons heeft een innerlijk speels kind in zich dat vaak gekwetst is geweest, niet gezien werd, niet mocht ‘zijn’. We gaan via transformatiewerk dit innerlijk kind zachtjes helen (zonder dat je iets moet terug herbeleven) en het  speelse kind weer heractiveren om zo opnieuw pure levensvreugde te kunnen ervaren.

 

NEGATIEVE OVERTUIGINGEN DEPROGRAMMEREN 

Doorheen ons leven worden we geprogrammeerd met negatieve overtuigingen  dit ten gevolge van minder fijne ervaringen in ons leven. Bvb. : ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan nooit geld verdienen met mijn levensmissie’, ‘ik ben lelijk’, ‘ik wordt altijd afgewezen’, ‘er wordt nooit naar mij geluisterd’, …. Loskomen van jouw programmaties is wezenlijk om je dromen en hartsverlangens te kunnen manifesteren en daarmee gaan we aan de slag.

2. UPGRADE VAN DE CONNECTIE MET JE ESSENTIE EN JE ZIEL

LEREN CONNECTIE MAKEN MET JE ESSENTIE

Door hier contact mee maken ga je meer keuzes maken die écht bij je passen, zo kan je hart- en zielsverlangens activeren en je in verbinding komen met het veld van alle mogelijkheden en de beste versie van jezelf op jouw ideale tijdslijn. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf en het leert betrekken bij alles wat je doet en zegt, kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

 

3. UPGRADE VAN JE FAMILIESYSTEEM

JE FAMILIESYSTEEM HELEN

Via opstellingswerk maak je contact met de vader en de moeder in jouw familiesysteem die in zijn kracht en licht stond en gaan we de familielijn helen, zodat de energie in jouw familiesysteem weer kan gaan stromen. Daarnaast nemen we je mee in een krachtige en helende meditatie om je familiesyteem op te schonen.

4. UPGRADE VAN DE DROMEN EN HARTSVERLANGENS

HET MANIFESTATIEWIEL TOEPASSEN OP ALLE LEVENSGEBIEDEN

We maken contact met onze hart- en zielsverlangens en onze dromen op alle levensgebieden (relaties, liefde, vrije tijd, werk, gezondheid, woning, geld, ….) en via het manifestatiewiel gaan we daar beweging in brengen. Je leert ook wat de valkuilen zijn en je krijgt essentiële en praktische tips mee om je manifestatiekrachten te vergroten.

5. UPGRADE VAN JE LEVENSENERGIE EN INNERLIJKE KRACHT

JE EMOTIES EN JE ZENUWSTELSEL REGULEREN OM ZO MEER IN BALANS TE KOMEN

Via eenvoudige oefeningen leer je op korte tijd je emoties reguleren, beter te gronden en stress te ontladen.

LOSLATEN WAT JE NIET MEER DIENT EN TERUGHALEN VAN DE ENERGIE DIE JE ERIN GESTOKEN HEBT 

Via krachtige helingsmeditatie laat je los wat je niet meer dient vanuit een oude situate, relatie, periode in je leven en haal je de energie die je daarin stak terug.

 

6. UPGRADE VAN JE POTENTIEEL EN ZIELSKWALITEITEN

LEREN WERKEN MET JE ARCHETYPES 

Wat wil er in en door jou heen geleefd worden? Via het intuïtief en energetisch werken met je archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf die geleefd willen worden) ontdek je heel wat meer van jouw potentieel`en je zielskwaliteiten. Je ontdekt welke delen in jou aandacht vragen. 

Is het de schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar , de wetenschapper, de vrijdenker….?

 

INCLUSIEF 16 BONUSSEN t.w.v. €197

JE LEVENSBALANS OPMAKEN EN SCHEPPER VAN JE LEVEN WORDEN

Previous slide
Next slide

AYKOHUIS LICHTAART - KASTERLEE

 

 TRAINER – COACH 

Peter Grard


PETER BEGELEIDDE DE VOORBIJE JAREN REEDS MEER DAN 40 EDITIES VAN DE RETREAT DE REIS NAAR JEZELF.
 
BIJ DE TESTIMONIALS LEES JE MEER OVER HET EFFECT VAN ZIJN WERK.
 
 
Trainer en facilitator Ontdek en Manifesteer je Levensmissie

 Trainer Word Levens- en Zielsmissiecoach
FKC & Trauma Therapeut
Oprichter en bezieler Aykohuis
Oprichter en bezieler Inner Power

 Kernteamlid Mannenfestival   


MET ASSISTENTIE VAN EEN ERVARINGSDESKUNDIGE
 
 

T E S T I M O N I A L S

Het programma zit echt goed in elkaar.  Een super warm ontvangst. Peter is een toffe, warme man, je voelt meteen dat hij weet waar hij mee bezig en dat hij ervaren is met wat hij overbrengt.  Het was een unieke ervaring, Ik kwam terecht in een fantastische groep waar je meteen het gevoel had dat je helemaal uzelf kon zijn. Van een transformatie gesproken, het is letterlijk een reis geweest, heeft me veel inzichten gebracht en veel rust, het deed goed om eens even helemaal naar binnen te keren wat echt letterlijk gebeurd op de retreat, ben heel dankbaar voor deze ervaring. (Melissa)

)

Echte bevrijding!  Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan! Ik sta er nog versteld van wat een mens zelf kan bereiken door naar je diepere zelf te gaan en grote kuis te houden! Gedragen door de groep heb ik de slechte demonen in me getransformeerd. Ik heb een geweldige bevrijding mogen ervaren. De zware “brik” die ik jaren in mijn buik met me meezeulde is opgelost. De warmte, de kracht en energie die ik heb mogen voelen en volledig nieuw waren voor mij was overheersend. Ik ben naar huis vertrokken als een ander mens. (Magda Geusens) 

Ik was aan het OVERleven, na deze retreat krijg je zin om weer te LEVEN.
Ik ben heel dankbaar deze retreat te mogen beleefd hebben. Het heeft voor mij doen inzien dat je veel nieuwe inzichten, mogelijkheden, nieuwe tools hebt om verder een nieuw pad te bewandelen op naar de reis naar de betere versie van jezelf. Mijn inziens zat ik op een doodpunt in mijn leven en zat vast en vroeg mij steeds af: ”Is dit nu mijn leven waar het stopt en moet ik zo verder door de rest van mijn leven?”Danku Peter om ons zo diep, betekenisvol en met zoveel geduld te begeleiden met jouw programma. (Séverine)

Ik ben een ander mens nu. Wat een ervaring! Deze retreat heeft mij tot intrigerende inzichten gebracht over mijzelf, én enkele overtuigingen aangepast. Ik heb leren ademen en tot rust komen. Mij inschrijven was een angst overwinnen, als man aan een retreat meedoen, mijzelf leren kennen en emoties onder ogen zien… way out of my comfortzone!! Al zeker voor een workaholic zoals ik. Maar, één van de beste ervaringen die ik mijzelf al gegund heb. Ik ben een ander mens nu, vrede met mijn verleden, 2x sterker omwille van de inzichten over mijzelf. Bedankt Peter! Boven verwachting was deze retreat! (Robin)

Wat een prachtige ervaring was deze retreat!  Ik vond het fijn te ervaren dat er, voor wat betreft de aangereikte thema’s, rekening werd gehouden met de wensen / behoeftes van de kandidaten op dat eigenste moment.  Er was een goed evenwicht tussen de opdrachten en de vrije tijd om alles even te laten integreren.  Het eten was super fijn afgewerkt, met respect voor ieders voorkeuren.  Wat een prachtige ervaring was deze retreat!  De kracht van intermenselijk contact, gecombineerd met fantastische thema’s die je laten stil-staan bij je intuïtie en gevoel.  Ik keerde ‘lichter’ – ‘bewuster’ – ‘geheeld’ naar huis.  Een aanrader voor iedereen! (Joke)

Ondanks dat ik met burnout klachten zit heb ik een fijne energie alle dagen mogen beleven en weer in verbinding kwam met mezelf.
Ik vond het een hele fijne ontspannen ervaring, met fijne mensen om me heen. In een andere omgeving zijn waar je totaal jezelf mag zijn heeft veel rust gebracht. 
Peter… Geweldig hoe jij je opstelt en weet wat de groep nodig heeft, je werkt met je hart en ziel. Ik voel dat er iets in gang is gezet om mijn diepste verlangen te gaan ontvangen. Voor mij voor herhaling vatbaar. (Patricia Van Melis)

Zeer diepe zaken die bovengekomen zijn, ze mochten er zijn in de veiligheid van de groep. (Ria)

De opstellingen waren voor mij een openbaring. Ik voel(de) echt connectie met mijn Hogere Zelf.  Ik heb echte liefde mogen ervaren, voelen. Heel fijn! Algemeen ook dankjewel aan jou Peter, mijn leven is positief aan het veranderen. (Sylvia)

Enorm veel inzichten  Ik kreeg enorm veel inzichten wat betreft mijn gezin, mijn werk, zelfs de invulling van mijn vrije tijd. Ook heel veel rust. Ik was steeds op zoek naar wat me rust zou brengen en ik denk echt dat ik het bij deze gevonden heb. Ook een stukje genezing over het verleden. Hiermee kan ik echt van start gaan. Ik denk dat er nog heel veel over te leren en te ontdekken valt…..en ik ben er heel nieuwsgierig naar… (Elly Geraerts)

Het leven is mooier geworden.  5 dagen op reis naar mezelf… Een prachtig cadeau voor mezelf! Het was heerlijk om niets te moeten, de druk van het alledaagse leven van mij af te gooien en me te concentreren op me, myself and I! Samen met een groep prachtige mensen keerden we naar binnen. Iedereen zijn eigen pad, maar toch ook samen. De groep groeide, in steun en begrip, in licht en liefde. Iedereen zijn eigen proces, maar gedragen door de groep. De openheid van iedereen was zo mooi, iedereen groeide dichter naar zijn ware zelf, durfde zich meer en meer te tonen, met een lach en een traan. Ik ben zó dankbaar voor de waardevolle inzichten, de groei naar eigenliefde en zelfacceptatie, het zelfvertrouwen, het vertrouwen in het leven en de toekomst en de connectie met mijn gevoelens die ik al een lange tijd kwijt was. Ik neem alles mee, het leven is mooier geworden. Het was een ontroerend mooie week! Dankjewel… (Els) 

Deze retreat was gewoon fantastisch voor mij. Een zeer leerrijke innerlijke reis richting mezelf! Alle dagen was er weer wat nieuws om te ontdekken, ik heb zoveel bijgeleerd over mezelf en ben mezelf meermaals tegengekomen doorheen de dagen. Het is super leuk dat je tools krijgt om dingen concreet aan te pakken en dit op een leuke plaats met super leuke mensen. Het is een reis om nooit te vergeten. Dankjewel! (Inge)

Deze retrait was een verrijking voor mezelf.  Oude belast achter mij gelaten, patronen losgelaten, familiebanden hersteld, energie en inzichten gekregen voor de toekomst, geleerd om bij mijn eigen noden en energie te blijven. Fijne energie van gelijkgestemde zielen. Nogmaals dank Peter! (Marlies)

Voor mij was het een gevoel van thuis komen. (Filip)

In combinatie met de workshops was dit een totaalpakket om U tegen te zeggen. Peter waaauw… jij doet dit zo goed man. Deze retreat was was zijn geld meer dan waard. Ik kan iedereen die vast zit en wil verruimen of om welke reden dan ook denkt, zou dit iets zijn voor mij? Ja zeker… Doen! Doen (Anne-Marie)

De manier hoe Peter alles benadert, informatief, op zachte en doch soms luchtige manier, zorgde ervoor dat ik me telkens opnieuw helemaal kon ontspannen en openstellen (M.H.V.)

Het voelt voor mij als een nieuw begin. Een fantastische groep waarbij ik zoveel verbondenheid voelde.  Het voelt voor mij als een nieuw begin waarbij ik steentje voor steentje mijn eigen pad vol vertrouwen kan gaan aanleggen. (Roswitha Heesen)

‘Op reis naar je zelf’ was een diepgaande retreat om in contact te komen met mijn diepste verlangens en angsten in een eerlijke, open sfeer. Het opkuiswerk via het schaduwwerk en de familie-opstellingen maakten ruimte vrij om beter te verbinden met wat ik (nog) wil in het leven. Via het werken met archetypes kwam ik terug bij mijn passie en drive. Een aanrader! (Marleen Daniels)

Mijn doel is meer dan bereikt. Mijn doel was dat ik dichter bij mezelf zou komen en dat er een aantal blokkades in mijn systeem doorbroken zouden worden zodat mijn energie weer zou kunnen stromen.” (Anna)

In een woord WOW! De facilitators zijn ontzettend fijne mensen die goed weten waar ze het over hebben! Al heel lang het reguliere pad gevolgd en daar heel weinig voldoening/ feeling mee heb. Ontzettend veel nieuwe dingen geleerd, handvaten gekregen waar ik iets mee kan! De groep was ook ontzettend warm en heb daar ook veel van opgestoken en voelde me ook gesteund. (Saskia Hendriks)

Peter, jij bent gewoon een ultratopmegagoeie coach.  De reis naar jezelf is inderdaad een boeiende pakketreis gebleken. De retreat bracht me de gehoopte inspiratie en energie. Ik heb het ervaren als een sneltrein in ‘the land of healing’ (Elke)

In ‘t kort omschrijf ik deze retreat als langdurige therapie met werkzaam effect en hopen literatuur met heldere inzichten, samengebald en even effectief op amper 5 dagen tijd als je er tenminste voor open staat. Voor mij omvat de retreat een heel mooi samengesteld pakket. Ik heb de manier waarop, hoe elke workshop/topic werd ingeleid op een toegankelijke manier alvorens daadwerkelijk aan de slag te gaan, enorm geapprecieerd.  Daarnaast ook dankbaar voor de one on one sessies met Peter, die echt impact op me hebben gehad. (M.H.V.)

Er wordt echt op alle vlakken voor je gezorgd.  “Op reis gaan naar jezelf” is in eerste instantie dichter bij jezelf komen, los van alle drukte. Ik werd omarmt door zoveel liefde, warmte, enz… Er wordt echt op alle vlakken voor je gezorgd. Tijd voor meditatie, rust, dans, leren ademen, je innerlijke kind weer ontdekken, maar voor mij vooral het opstellingswerk! Het opstellingswerk heeft voor mij héél veel inzichten gegeven! Zo dankbaar dat dit mij werd gegeven! Ik raad het iedereen aan. Peter weet hoe hij de mensen tot rust kan brengen! Balans tussen theorie, praktijk en “me time” is geweldig. Het programma is kompleet en Peter, jij bent een Top Coach! De retreat heeft me vooral rust gegeven! Leren mediteren. Dichter komen bij jezelf. Jezelf in harmonie brengen! Stress onder controle te krijgen. (Katrien)

Deze retreat zal mij zeker het meeste bij blijven. Ik sta nog steeds versteld van het opstellingswerk en schaduwwerk, ondanks mijn sterke wilskracht en overtuigingen ben ik hier volledig in kunnen meegegaan en heeft veel duidelijkheid gegeven. (Nancy Braet)

Ik heb mogen ervaren dat deze retraite veel veel meer heeft verwerkt en doorwerkt dan jaren sessies doen bij een psycholoog. Al deze topics waren heel interessant en toonden dat ik die zaken ook echt nodig had. Ik voelde bij de begeleiders steun, knowhow en echt diepe betrokkenheid en de wil om jullie kennis met ons te delen. (Christel)

Ik heb zoveel gekregen. Verbinding vinden met gelijkgestemde mensen, meer kennis vergaren, lichamelijk en innerlijk werk op een laagje dieper ervaren. Het Innerlijke kind werk: dit voelde heel bevrijdend en tevens bevestigend van wat ik meer nodig heb om mijn creativiteit en trilling hoger te houden . Het schaduwwerk: dit heeft het laatste stukje van mijn hartchakra geopend en een karmisch stuk geheeld. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk herboren.  De begeleiders zijn heel mooie mensen die samen een mooi evenwicht brengen voor alle deelnemers. Ze vulden elkaar heel mooi aan (Katrien)

Voor mij was de retreat als terechtkomen in een heerlijk bubbel van liefde en zachtheid, waar je helemaal jezelf mocht zijn Het  voelt echt als thuiskomen bij mezelf. (Dominique)

Een aanrader voor iedereen die zichzelf wat beter wil leren kennen.Veel tools en technieken aangereikt gekregen die heel helend werken. (Monique)

Het bracht me meer duidelijkheid in wat wel/niet past bij mijn pad. Prima in begeleiding van de meditaties, losse en spontane sfeer, welkom gevoel. Fijne mensen leren kennen, sfeer van verbondenheid en empathie. (E.V.)

 

 

Nog meer sprekende testimonials vind je onderaan de pagina !

MEER INFO

Wens je nog meer informatie over het programma en wat we juist gaan doen?

Bekijk HIER de video.  

REISTICKETS

 MAXIMUM 8 DEELNEMERS PER RETREAT

DATA RETREATS
DE REIS NAAR JEZELF

🔶  4-DAAGSE retreat 8-11 maart 2024 

start op 8 maart om 14 uur en eindigt op 11 maart om 16 uur

 NOG 5 PLAATSEN VRIJ  

 🔶  4-DAAGSE retreat 7-10 april 2024 (Paasvakantie)

start op 7 april om 14 uur en eindigt op 10 april om 16 uur

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

Vroegboekkorting 10% KORTING t.e.m. 15 februari 2024  kortingscoupon = retreat april

🔶  4-DAAGSE retreat 9-12 mei 2024  (verlengd weekend)

start op 9 mei om 11 uur en eindigt op 12 mei om 14 uur

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

Vroegboekkorting 10% KORTING t.e.m. 15 maart 2024  kortingscoupon = retreat mei

 

DATA RETREATS
MARINEREN IN JOUW ESSENTIE

Deze retreats hebben hetzelfde doel als de retreats ‘de reis naar jezelf’, namelijk verbinden, verdiepen, tot rust komen, helen en transformeren maar biedt wat minder topics en thema’s dan op de retreat ‘de reis naar jezelf’.

Meer informatie over de RETREATS MARINEREN IN JOUW ESSENTIE vindt je HIER.

 
 🔶 4-DAAGSE : van zondag 31 maart (18u) t.e.m. woensdag 3 april (16u)  Paasvakantie
 NOG 6 PLAATSEN VRIJ 
 
🔶 3-DAAGSE : van vrijdag 31 mei (11u) t.e.m. zondag 2 juni (16u)
 NOG 5 PLAATSEN VRIJ 
 
Vroegboekkorting met 10% korting t.e.m. 1 april 2024 – kortingscode = marineren juni 
 

4-daagse retreat ZONDER OVERNACHTING AYKOHUIS

625 / €233/m
 • gespreide betaling 3 maanden à €233/maand = €699
 • inclusief cursusmateriaal en pdf's
 • inclusief 16 audio's met healings, mediaties, visualisaties en quantumjumps t.w.v. €197
 • inclusief: 2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal, koffie, thee, fruitsap, versnaperingen en fruit
 • inclusief opvolgzoom 4à6 weken na de retreat
 • inclusief btw

4-daagse retreat MET OVERNACHTING 3-persoonskamer AYKOHUIS

695 / €256/m
 • gespreide betaling 3 maanden à €256/maand = €768
 • inclusief cursusmateriaal en pdf's
 • inclusief 16 audio's met healings, mediaties, visualisaties en quantumjumps t.w.v. €197
 • inclusief: 2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal, 2 x ontbijt, koffie, thee, fruitsap, versnaperingen en fruit
 • inclusief opvolgzoom 4à6 weken na de retreat
 • inclusief btw

4-daagse retreat MET OVERNACHTING 1-persoonskamer in nabijgelegen B&B

895 / €323/m
 • gespreide betaling 3 maanden à €323/maand = €969
 • inclusief cursusmateriaal, pdf's, audio's en video's
 • inclusief 16 audio's met healings, mediaties, visualisaties en quantumjumps t.w.v. €197
 • inclusief: 2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal, 2 x ontbijt, koffie, thee, fruitsap, versnaperingen en fruit
 • inclusief opvolgzoom 4à6 weken na de retreat
 • inclusief btw

 LEEF JE VAN EEN VERVANGINGSINKOMEN EN HEB JE GEEN SPAARRESERVES 

Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben én momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen is er  korting mogelijk van 20%  

Als je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met mij telefonisch 0468/17.60.10 of per mail peter@aykohuis.be 

N O G  M E E R  T E S T I M O N I A L S 

Het was een super ervaring waarbij ik weer tot verbinding kwam met mezelf en anderen. Ga zo door. Jullie doen prachtig werk. (Ilona)

Ik was de connectie met mezelf volledig kwijt. Die heb ik terug gevonden. Het even uitchecken uit het dagelijkse leven heeft veel rust gebracht.  De magie van de oefening waar kinesiologie werd toegepast hebben het meest indruk gemaakt op mij.  De facilitators doen dit duidelijk met heel hun hart. Ik ben opgeladen naar huis gegaan. (Ida)

Ik wilde ook in contact komen met andere gelijkgestemde zielen. Enof dat dit gelukt is. De begeleiders voelden de groep goed aan er werd echt ingegaan op de noden van de deelnemers. Puik werk!  Opstellingswerk is iets krachtigs en geeft voor mij inzichten in vragen en problemen die er al jaren zijn en die ik nu kan opgelost krijgen.  (Koen)

Ik voel mij precies in echte vrede met mijzelf en de andere. Het was zo speciaal voor mij, ik ben heel blij met wat ik daar ervaren heb.  (Carolina)

De workshops hebben een  grote impact gehad op mijn gevoel en zelfbeeld. Voor mij was het retreat een eye-opener een emotionele rollercoasterreis naar mijzelf met prachtige onverwachte verrassende wendingen en ervaringen. Ja Peter fantastisch hoe je je opstelt zo open en steeds weer weet wat de groep nodig heeft.  Van beide begeleiders voelde ik dat jullie echt zijn en dit werk met hart en ziel doen. Jullie zijn schatten van mensen.  Twee mooie begeleider, warme mensen die dit werk als hun zielsmissie zien en met enthousiasme doen.  Door hun begeleiding en inspiratie ben ik dieper, liefdevoller en opener naar mijzelf gaan kijken. Ze hebben mij laten zien dat trauma’s sneller opgelost kunnen worden. Zien en voelen wat ik nodig heb om mijn dromen waar te maken. Thanks (Lajos)

Soms weet je vooraf waarom je ergens moet zijn, soms niet of je voelt het ook al weet je niet echt waarom… en dan ontdek je het ineens…. Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken.  (Hilda)

Even weg van alles en niets moeten. Even weg zijn van de rush van alledag, volledig tot rust komen, helemaal niets “moeten”, fijne mensen ontmoet, het heeft me enorm veel deugd gedaan! (J.E.)

Ik zou die retreat aan iedereen die bewust wilt gaan leven willen aanraden. De kennis en de wijsheid die je meekrijgt in vier dagen, is zo gevarieerd en op een passievolle manier doorgegeven. Ik vond het boeiend om samen met 12 andere mensen, die zo verschillend zijn van elkaar, op weg te gaan naar meer verbinding, met anderen, mezelf en de bron.  Een echte topper!  Mijn kinderen voelen het verschil en ik ook! Ik ben nog meer mijn authentieke ik en dit is echt voelbaar.  Mijn routines zijn nu ook deze die ik wou invoeren maar nog niet de moed voor gevonden had. Bedankt hiervoor! (Valérie)

De retreat geeft je nieuwe inzichten, kracht, meedogendheid en verbinding. TOP (Johan Genyn)

Ik ben vertrokken vervuld van nieuwe kracht en energie. Het lijfwerk gewoonweg zalig. De stress uit je lijf schreeuwen en dansen. De meditaties: overheersende rust, alle ballast weg, op weg naar een ander leven waarin ik meer tijd aan mezelf ga besteden. Alleen maar voordelen. Je leert er fijne warme mensen kennen. Je wordt in een warme sfeer opgenomen en gaat samen gedragen door elkaar op weg naar je diepste zelf. Geweldig! (Magda)

De thetahealing was voor mij een openbaring.  Alle meditaties en visualisaties brachten mij heel veel rust en inzichten. De lichaamsoefeningen die we gedaan hebben, brachten me rust en een soort van gloed. Jullie deden dat fantastisch en waren er zeker op de juiste momenten en wanneer mensen het echt nodig hadden. (Dominique)

 

Ik heb wat laagjes er kunnen afhalen, zoals boosheid en irritatie en ik voel terug meer mededogen voor mezelf en de ander. Ik voel me terug liefdevoller dan ervoor (V.A.)

Wat een hoop blokkades zijn opgeheven, het voelt zalig om terug massa’s energie te voelen stromen. (C.V.)

Ik merk een innerlijke verandering na de retreat. Ik kwam thuis met een warm gevoel. Moe maar voldaan, totaal in verbinding met mezelf en anderen. De meditaties en visualisaties hielpen me op dichter bij mezelf te staan en heeft me inzichten gegeven over bepaalde zaken De. Familiesysteem opstelling: de energetische zaken die naar boven zijn gekomen vond ik wonderbaarlijk. Het werken met archetypes: verhelderende visualisatie-oefeningen en de energetische oefening in duo vond ik heel heftig/waardevol/insightfull. De begeleiders : twee zeer warme, aangename mensen.  Kennis van zaken, geven zonder oordeel input. Inhoudelijk brachten de begeleiders interessante topics die soms confronterend, vaak verhelderend waren aangevuld met meditaties en fysieke oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Ik raad het zeker aan, een mooi cadeautje voor jezelf (Natasja Jacops)

De vibe was fantastisch. Er is een stap gezet in meer helderheid, meer rust en laagje verwijderd van oude wondes. (Lieve)

Ik kon echt naar mijn diepste verlangens gaan.Er is iets in gang gezet voor mij. (Sofie)

De retreat was voor mij één van de mooiste ervaringen sinds ik bewuster in het leven sta. Het was een mooie reis, waarin diepgang aanwezig was en tegelijkertijd ruimte voor jezelf. Mooie verbindingen met gelijkgestemde zielen, die je ondersteunden in het proces.  Het heeft me de juiste drive gegeven om thuis bepaalde patronen te doorbreken.  (Katrien)

Ik zou het zo weer overdoen. Ik ben aan deze retreat begonnen zonder enige verwachtingen, wou gewoon van alles even proeven. Het was een mooi cadeau voor mezelf. De balast van vroeger heb ik kunnen overboord gooien, sterke handvaten gekregen om met een reiskoffer door het leven te gaan, verbinding te  voelen tussen onbekende, gedragen gevoeld door anderen. Iets wat ik nog nooit zo intens heb gevoeld. Mezelf kunnen zijn en ontdekken wat ik in mij heb. De poort is open, nu is het aan mij om de weg te nemen. Als cadeau heb ik een uitnodiging om verder te gaan in de zoektocht naar mezelf en wat ik te bieden heb. Zou het zo weer overdoen en zal dit zeker aanraden aan anderen. (Martine)

Het was waar ik moest zijn om wakker te worden en verder te kunnen.  Ik heb heel zware momenten gehad en krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik eraan denk. Maar de emoties pakken het niet over. Ik laat het gemis en verdriet toe. De aanvaarding geeft met zo een innerlijke rust. (Iris)

Dit heeft zoveel deugd gedaan en zoveel inzichten gegeven om er  terug volle bak tegenaan te gaan. Zeer fijne moment om eens tot bij jezelf te komen, aandacht voor jezelf, wat je zelf nodig hebt, deed zoveel deugd en zo veel inzichten om er terug volle bak tegen aan te gaan. (C.B.) 

Nieuwe inspiratie om mee aan de slag te gaan.  De gemoedelijkheid en de rust van Peter straalde uit op de groep. Dat was zeer aangenaam. Zijn gastvrijheid maakte dat we ons er vrijwel onmiddellijk thuis voelden. Mooi aanbod van zijn kennis, goed overgebracht! Peter creëerde een gezellige sfeer waarin iedereen zichzelf kon zijn, zonder oordeel.(Inneke)

Het heeft mij meer gebracht dan ik had gedacht. Het lichaamswerk hielp me om mijn energie beter te laten stromen en ik denk dat ook daardoor de workshops ook beter zijn gelukt. Perfecte aanvulling. (Floor)

Het was een fantastische ervaring voor mij. De verbondenheid en de kwetsbaarheid alles te mogen ervaren met zoveel liefde voor en met elkaar . Het gevoel dat er bepaalde stukjes van mij afglijden en er weer enkele ringen van mijn ui zijn. Zalig gevoel om die diepe rust weer in mezelf te mogen verwelkomen. Ook de lichaamsgerichte therapieën waren zo zalig om te ervaren en het heeft heel veel rust gebracht in mijn zijn. Ik zou het iedereen aanbevelen om deze innerlijke reis in en met zichzelf aan te gaan . De beste investering is die in JEZELF en wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Dank Dank Dank  (Christel)

Een meer dan verrijkende warme ervaring. De begeleiders zijn de juiste mensen op de juiste plaats.(Dirk Daeleman)

Ik raad het iedereen aan! Dankbaar voor alles wat het me bijgebracht heeft, het was een heel intense reis, met boeiende workshops en gelijkgestemde mede-reizigers. (Liesbeth)

Mijn levensvreugde en innerlijk geluk neemt toe. De meditaties en begeleide muziek die hier gebruikt werden, gaven mij een enorm rustig gevoel. De hartcoherentie blijft me het beste bij. Het harmonieus gevoel dat ik ervaren heb, is zalig. Het werkt ook na.  Mijn levensvreugde en innerlijk geluk neemt toe. Het dans- en lichaamswerk gaven me beiden veel energie. De laatste sessie was magisch. Ik voelde de energie en positieve vibes in de lucht en rondom mezelf hangen. Heel fijne ervaring! Dankjewel! (Sylvia)

“De” lifechanger! Ik kan oprecht zeggen Peter dat jij de persoon bent die bij mij de zaadjes heeft geplant, dat jij de start bent geweest van mijn transformatieproces, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn!  Ik was de connectie met mezelf en mijn intuïtie volledig kwijt. Maar wat een prachtige ervaring was die retraite! Ik leerde daar zoveel nieuwe mooie mensen kennen, zowel mannen als vrouwen die leefde vanuit hun hart en vanuit liefde, allemaal mensen die openstaan voor echte verbinding, groei en transformatie, mensen die naar zichzelf durven kijken, naar binnen durven gaan en van daaruit weer sterker naar buiten kunnen treden. Een nieuwe wereld ging voor mij open, en nu… Nu is dit mijn wereld.  (Winny)

Na de reis naar jezelf had ik meer energie en ging ik met een tevreden en voldaan gevoel naar huis. Voor mij was het een goede variatie aan activiteiten om dichter bij jezelf te komen en het resultaat was ook dat meer inzicht heb gekregen in mijn potentieel en dat ook ineens heb mogen ervaren in de praktijk. Vooral ook erg genoten van de vele begeleide meditaties. (D.V.D.)

Deze retreat heeft me veel gebracht. Inzichten en mildheid voor mezelf. Energie om er mee aan de slag te gaan. Eigenlijk hebben alle 12 stappen me iets gebracht. De verschillende methodieken hebben me geholpen om thema’s duidelijk te krijgen en het heeft me de nodige inzichten opgeleverd. Ik voel ook dat er iets veranderd is binnenin mezelf. De geleide visualisatie (thema suiker) en de opstelling met de stoelen en kussens (thema reizen) hebben me een echt iets wezenlijks opgeleverd.Peter is authentiek, straalt rust uit, weet waar hij over praat en is een goede begeleider tijdens de verschillende methodieken. (I.G.)

 

GA HIER NAAR DE AANMELDPAGINA MET VERSCHILLENDE OPTIES