Home Aanbod

Aanbod

TRAINING WORD LEVENS- & ZIELSMISSIECOACH - voor (startende) coaches/zielswerkers die willen doorbreken met hun missie

Je krijgt een zeer verrijkende en transformerende werkmethode mee om mensen te begeleiden op hun levenspad en een heel pakket rond ondernemerschap en marketing. Een training voor (startende) coaches, zielswerkers en begeleiders die verlangen om anderen op diep niveau te coachen, die willen doorbreken in hun missie en verder verlangen te transformeren tot hun essentie.

Je krijgt alles mee om een STRALENDE & SUCCESVOLLE coach en ondernemer te worden.

Lees Meer

ONTDEK JOUW LEVENSMISSIE - voor iedereen

Ontdek jouw unieke zielstalentencode en levensmissie.

Je werk geeft geen voldoening en echte vervulling meer.  Tijdens deze workshop ontdek je unieke talentencode en levensmissie en krijg je sleutels mee tot manifestatie van je droomjob. Voor jongvolwassenen en volwassenen die vrijheid willen en verbinding met anderen hun missie willen leven.
Keuze uit Soulshop, Individueel Traject & Onlineshop
Lees Meer

VANUIT ESSENTIE ONDERNEMEN - voor ondernemers die meer vanuit essentie willen werken en leven

Als leider van je bedrijf of organisatie ga je dieper kennismaken met jezelf en jouw essentie en krijg je een nieuw zicht op de ‘leider’ in jou, je persoonlijke missie en de koppeling hiervan met je bedrijf/organisatie. Je komt in contact met de bronkwaliteiten van het leven en gaat deze integreren in je privé en werkleven wat voor meer balans zal zorgen.  Je zal anders in het leven staan en met meer rust en vreugde je werk verder voltooien.

Lees Meer

DE REIS NAAR JEZELF - voor iedereen

Leef je een ander leven dan je eigenlijk zou willen?  Verlang je naar meer verbinding met jezelf en het leven? Verlang je ernaar om meer vanuit je hart en ziel te leven? Minder moeten, meer zijn en doen vanuit je hart?! Maak de reis naar jezelf.

Lees Meer

GRATIS DOORBRAAKSESSIE - voor wie zijn missie wil realiseren

Plan hier jouw gratis en vrijblijvend gesprek. We nemen tijd om je verlangen i.v.m. je missie helder te krijgen en zicht te krijgen op je blokkades en wat daarvoor nodig is om dit te transformeren en te helen (kan telefonisch of via zoomcall).

Boek hier jouw gratis doorbraaksessie

COACHING & HULPVERLENING - voor iedereen

Kies een individuele coachingsessie (live of online) of diepgaand transformatietraject van 6 sessies van 1,5 uur of 9 sessies van 1 uur. Ik werk voornamelijk met fundamentele kinesiologische communicatie omdat je hier sneller de wortels van je klachten en blokkades kan aanpakken. Daarnaast werk ik ook met innerlijk kind werk, schaduwwerk, transpersoonlijke gesprekspsychotherapie, thetahealing en Akasha-readings en healings op zielsniveau.
Boek hier jouw individuele coachingsessie of jouw individueel transformatietraject