Aanbod

Home / Aanbod

Je krijgt een zeer verrijkende en transformerende werkmethode mee om mensen te begeleiden op hun levenspad en een heel pakket rond ondernemerschap en marketing. Een training voor (startende) coaches, zielswerkers en healers die verlangen om anderen op diep niveau te coachen, die willen doorbreken met hun missie en verder verlangen te transformeren tot hun essentie.

 

Je krijgt alles mee om een STRALENDE & SUCCESVOLLE coach en ondernemer te worden. 

 

Lees Meer

Ontdek jouw unieke zielstalentencode en leef je levensmissie

Je werk geeft geen voldoening en echte vervulling meer. Tijdens deze soulshop ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie en krijg je sleutels mee tot manifestatie van je droomjob. Voor jongvolwassenen en volwassenen die vrijheid willen en in verbinding met anderen hun missie willen leven. Er is keuze uit drie verschillende modules en trajecten.

Lees Meer

Leef je een ander leven dan je eigenlijk zou willen? Verlang je naar meer verbinding met jezelf en het leven? Verlang je ernaar om meer vanuit je hart en ziel te leven? Minder moeten, meer zijn en doen vanuit je hart?! Maak de reis naar jezelf.

 

Lees Meer

Kies een individuele coachingsessie (live of online) of diepgaand transformatietraject van 4 sessies van 1 uur. Ik werk voornamelijk met fundamentele kinesiologische communicatie omdat je hier sneller de wortels van je klachten en blokkades kan aanpakken. Daarnaast werk ik ook met innerlijk kind werk, schaduwwerk, transpersoonlijke gesprekspsychotherapie, thetahealing en Akasha-readings en healings op zielsniveau.

Boek hier jouw individuele coachingsessie of jouw individueel transformatietraject

Een teamtraining die jouw organisatie een boost zal geven.

Lees meer

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN