Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

Home / Aanbod / Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

TRAINING WORD SUCCESVOL LEVENS- EN ZIELSMISSIECOACH

Your soul purpose is what you as a soul “signed up for” It is what you came here to be, live or do

Deze training richt zich op -potentiële- lichtwerkers, energetisch werkers, zielswerkers, healers, soulcoaches die willen starten met hun zielsmissie of er al mee bezig zijn en verder willen doorbreken met hun potentieel en missie.

Jouw unieke zielstalentencode, je zielsmissie, jouw gaven, jouw proces en jouw (startende) praktijk staan hier centraal.

Je ontdekt glashelder wat je zielsmissie is.

 Je leert je zielskwaliteiten strategischer en efficiënter gebruiken waardoor je ook écht kan leven van je missie.

Inclusief: coachingsmethode, ondernemerschapstool, marketing en virtuele assistentie voor technische zaken

 

“Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het business-stuk ook leren begrijpen en toepassen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.” RIRI

 

MENSEN MET EEN ZIELSMISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN!

Ben je iemand die diep van binnen voelt dat je hier bent met een hoger doel? Heb je een brandend verlangen om anderen te helpen, te begeleiden en te inspireren op hun levensreis? Dan is de training “Word een succesvolle Levens- en Zielsmissiecoach” van Peter Grard precies wat je nodig hebt om je roeping als licht- of zielswerker te vervullen.

Als ervaren coach en gids heeft Peter Grard talloze mensen geholpen om hun levensdoel te vinden en hun zielsmissie te omarmen. Nu deelt hij zijn diepgaande kennis en wijsheid met gepassioneerde individuen zoals jij, die een verschil willen maken in de wereld en anderen willen ondersteunen bij hun persoonlijke groei.

In deze transformerende training leer je essentiële vaardigheden, technieken en inzichten die je zullen helpen om je eigen innerlijke licht te ontsteken en anderen te begeleiden op hun weg naar verlichting.

Peter neemt je mee op een reis door de diepten van je ziel, waar je verborgen talenten en wijsheid zult ontdekken die je kunt inzetten om anderen te inspireren en te empoweren.

.De training omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

🔸Het identificeren van je eigen levensdoel en zielsmissie: Leer hoe je jezelf kunt verbinden met je diepste verlangens en innerlijke wijsheid om helderheid te krijgen over jouw unieke bijdrage aan de wereld.

🔸 Het ontwikkelen van intuïtieve vaardigheden: Ontdek hoe je je intuïtie kunt versterken en betrouwbaar kunt gebruiken als een kompas op je spirituele reis en in je werk als lichtwerker.

🔸Het begeleiden en ondersteunen van anderen: Leer effectieve coachings- en begeleidingstechnieken om anderen te helpen hun eigen levensdoel te ontdekken, obstakels te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken.

🔸Het creëren van een succesvolle bewustzijnspraktijk: Ontdek praktische strategieën voor het opbouwen van een bloeiende praktijk als zielswerker, inclusief marketing, branding en het aantrekken van cliënten die resoneren met jouw energie en missie.

🔸 Het omgaan met uitdagingen en weerstand: Leer hoe je kunt omgaan met je eigen innerlijke blokkades en de uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het begeleiden van anderen op hun pad, zodat je stevig in je eigen kracht blijft staan.

Gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande methodologieën

De training van Peter Grard is gebaseerd op jarenlange ervaring, diepgaande  wijsheid en bewezen methodologieën. Hij creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, bloeien en je eigen licht volledig kunt laten schijnen.

Word een succesvolle Levens- en Zielsmissiecoach en maak deel uit van een groeiende gemeenschap van licht

HERKEN JE JE HIERIN?

Je hebt al lang het gevoel dat je hier bent met een mooie levensmissie om mensen te helpen en bij te dragen aan een meer verlichte samenleving?

Maar je vind het daarentegen moeilijk om echt open hierin te zijn naar de buitenwereld en helemaal voor jezelf en je missie uit te komen. Bang om afgewezen te worden? Angst op zichtbaarheid? En daarom hou je jezelf en je levensmissie tegen en eveneens je potentieel, datgene wat jij te brengen hebt.

Je voelde van kleins af aan misschien al dat je anders bent, dat je droomde van een paradijs op aarde en je je ergens alleen in voelde en wil je er nu iets aan doen met jouw gaven?

Toch ervaar je steeds dat iets je tegenhoudt om te starten of verder door te breken. Je stelt het keer op keer uit omdat angst of weerstand of een -vaak onbewust- excuus je tegenhoudt. Of je weet nog niet goed wat je levensmissie echt is. Terwijl je ergens wel blijft dromen en hopen om met je levensmissie succesvol te zijn en daardoor volop vervulling in je leven kan gaan ervaren.   

Je twijfelt er soms aan of het wel kan of het wel zin heeft en of je wel goed genoeg bent als lifecoach, healer, soulworker?

Toch weet je ergens wel dat er iets in en door jou heen echt geleefd wil worden, dat zich wil bevrijden, zodat je eindelijk kan uitbreken en gaan doen waarvoor je geboren bent en je levensmissie vervullen. 

Ergens weet je dat je het potentieel van een zielswerker / healer / lifecoach in jou hebt en je voelt ook steeds opnieuw dat het blijft roepen om ermee te starten of verdere stappen te zetten.

Maar je bent bang dat je niet kan doorbreken met je levensmissie. Bang dat er geen mensen op jou staan te wachten. Angst dat je niet geloofwaardig gaat zijn. Angst dat niemand jou gaat betalen. Angst dat je jezelf in twijfel trekt om nu al mensen te coachen, omdat je zelf nog met stukken zit waardoor je het steeds uitstelt. Bang dat het je misschien niet zal lukken en je met het gevoel achter blijft dat je helemaal niets wezenlijks kan doen met jouw levensmissie.

Of je bent toch al even bezig met je levensmissie maar lukt het je nog niet om er echt van te leven -ondanks al je inspanningen- en dat je er zelfs misschien al aan gedacht hebt om ermee te stoppen en je hebt misschien al veel cursussen gevolgd maar het haalde weinig uit?

Toch voel je ook en weet ergens ondertussen wel diep van binnen dat er geen weg meer terug is. Je wil niet meer terug naar je oude job.  En je begrijpt ergens wel dat het niet ligt aan het aantal cursussen die je al volgde, maar dat er iets anders is dat je saboteert. Alleen weet je zelf misschien niet goed wat dat nu echt is?

Ben je hier klaar mee of wens je hier komaf mee te maken?
Dan ben je hier op de juiste plek om je levensmissie te (her)ontdekken en te realiseren en
je missie succesvol neer te zetten.

Your soul purpose is what you as a soul “signed up for” It is what you came here to be, live or do

DE RESULTATEN DIE JE BEHAALT

🔸 Helderheid over je levensmissie en doelpubliek

🔸 Bevrijding van je potentieel en zielskwaliteiten

🔸 Je hebt kennis van manifestatiewerk 

🔸 Je durft zichtbaar zijn

🔸 Diepe vervulling in je werk en leven

🔸 Meer klanten (*)

🔸 Meer inkomsten

🔸 Bevrijding van je blokkades en overtuigingen

🔸 Echt vrij je authentieke zelf zijn

🔸 Meer van betekenis zijn in je leven, dat van anderen en voor de wereld

🔸 Je ondersteund weten door een groep bewustzijnscoaches / healers

🔸 Je hebt een stevige kennis over marketing en ondernemerschap die je makkelijk zelf kan toepassen

🔸 Je hebt leren werken met meer strategie waardoor je meer rendement en resultaat haalt met je praktijk

🔸 Je hebt zelf een onweerstaanbaar aanbod leren uitbouwen waar je alles van jezelf in kwijt kan

🔸 Je krijgt bovendien nog een werkende coachingsmethode mee waar je mensen mee kan gaan begeleiden welke je in combinatie met je eigen skills en tools kan gaan inzetten in je praktijk

(*) o.a. door de samenwerking met Inner Power Events waaraan je tijdens en na de opleiding gratis aan kan deelnemen zodat je meer zichtbaarheid krijgt

VERSTERK JE MET EEN TRANSFORMERENDE METHODE EN OPLEIDING  

Je krijgt alles mee om een stralende en succesvolle lifecoach / healer/ zielswerker te worden en je levensmissie daadwerkelijk neer te zetten.

Je zal via het leren werken met je eigen innerlijke hulpbronnen alles in jezelf vinden en je innerlijk licht laten schijnen. Deze training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, zodat je je volle potentieel kan benutten. Deze training is er op gericht om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle lifecoach en gids te worden voor anderen, zodat jij vanuit je licht en je kracht jouw geschenk aan de wereld kan geven.

 De absolute basis en het fundament krijg je mee waar je vanuit jouw energie op kan gaan bouwen, zodat je heel je potentieel kan benutten.  Je levensmissie leven zal geen droom meer zijn maar je nieuwe werkelijkheid.

“Weet en geloof dat je niet zomaar met je levensmissie geboren bent.”

T O T A A L P A K K E T


Transformatie van blokkades + Coachingsmethode


+ Ondernemerschapstools + Marketing

Je leert en ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt.

Deze training werkt in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL & SPIRITUEEL NIVEAU

Inclusief informatie, inzichten, inspiratie, tools en oefeningen rond volgende topics

✅ MANIFESTATIEWERK, QUANTUMWERK & MINDSET

✅ ONDERNEMERSCHAP & ORGANISATIEMANAGEMENT

✅ JE LEVENSMISSIE, JE POTENTIEEL & JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE

✅ STRATEGIE LEREN INBOUWEN

✅ GELDBLOKKADES HELEN

✅ ALLES OVER PASSIEVE INKOMSTEN & VERDIENMODELLEN

✅ WETEN WELKE TARIEVEN JE HEBT TE VRAGEN

✅ SOCIALE MEDIA, MARKETING, VERKOOP, ADVERTEREN

✅ MEESTERSCHAP, BALANS EN INNERLIJK LEIDERSCHAP

✅ TRANSFORMEREN EN HELEN VAN BLOKKADES OP HET DIEPSTE NIVEAU 

WAT KRIJG JE ER GRATIS BIJ?

 11 TOP-BONUSSEN

Wil jij er echt voor gaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer? Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket. Enkel je commitment is nodig, zodat je straks in je verlangde werkelijkheid kan vertoeven en zelf je inkomsten kan verdienen met jouw levensmissie!

 

RESONEERT DIT MET JOU, MAAR HEB JE NOG TWIJFELS, ANGSTEN  OF VRAGEN

MASTER TRAJECT

6 TRAININGSDAGEN, 1 INTEGRATIEDAG & 3 INDIVIDUELE SESSIES

INTEGRAAL TRAJECT

6 TRAININGSDAGEN, 8 INTEGRATIEDAGEN, 4 WERKDAGEN & 6 INDIVIDUELE SESSIES

INBEGREPEN BIJ BEIDE TRAJECTEN

11 BONUSSEN
Coachingsmethode

Levenslang toegang tot online leerplatform

Certificaat Levens- & Zielsmissiecoach

Cursusbundels, werkmateriaal en verschillende meditaties en visualisaties (allemaal terug te vinden op het online leerplatforum met onbeperkte toegang)

Lunch voor elke trainingsdag

Koffie, thee, frisdrank, versnaperingen

VOOR WIE IS DEZE TRAINING BEDOELD?

Deze training is gericht op mensen die willen starten met hun zielsmissie of er al mee bezig zijn en verder willen doorbreken met hun potentieel en zielsmissie.
 
Je wil vanuit je hart leven en enkel nog doen waarvoor je geboren bent
*Je bent het oude beu en wil gecommiteerd voor het nieuwe gaan
* Je staat open voor spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling
* Je wil geholpen worden om zichtbaarder te worden en je wil je blokkades op zichtbaarheid doorbreken
* Je wil geholpen worden bij de marketing, het ondernemerschap en je wil strategischer en effectiever te werk gaan
*Je wil de multipotential en/of je hoeggevoeligheid effectiever leren inzetten
*Je bent benieuwd hoe je wél met je missie je inkomsten kan verdienen
* Je bent bereid om je ansten, blokkades, overtuigingen, patronen en (mogelijk) trauma te helen en te transformeren zodat je volledig je vrije zelf kan zijn

 

WAAR GAAT DE TRAINING DOOR?

KERKEPAD 50- WECHELDERZANDE (BELGIE)

STARTMOMENT (2 dagen)

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”
VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

1 MASTERDAG TRANSFORMATIE EN HELING

MAANDELIJKSE ZOOMCALLS

Een jaar toegang tot maandelijkse zoomcall-meetings met al jouw vragen rond de specifieke trainingsonderdeel en je proces.

BOOST YOUR BUSINESS (4 dagen)

Op deze dagen komen we samen met andere deelnemers van de training om aan je bedrijf te werken en /of zaken van de training te implementeren met instant coaching.
Gedaan met het steeds alleen werken, samen creatief en succesvol!

1 MASTERDAG MANIFESTATIEWERK

Je krijgt inzicht in en meesterschap over de fundamentele wetten en universele principes. Zo kan je bewust je eigen leven sturen, de gewenste omstandigheden rond je creëren en je natuurlijke toestand van vreugde vinden.

2 MASTERDAGEN ONDERNEMERSCHAP - SOULSBUSINESS - MARKETING

1 TOT 8 INTEGRATIEDAGEN

3 TOT 6 INDIVIDUELE SESSIES

10 BONUSSEN

SUPERBONUS

Dit is de grootste BONUS die je er helemaal gratis bij krijgt! 

Je kan tijdens én tot 2 jaar na jouw traject jouw eigen aanbod gratis mee bekend maken via de maandelijkse Online en Live Events van INNER POWER

Inner Power is ontstaan vanuit deze training. Door ook hieraan mee te doen wordt je veel sneller zichtbaar. Samen sterk! We organiseren maandelijks live en online events samen met verschillende andere coaches en healers.

PETER GRARD expert life- & soulmissioncoach

meer dan 12 jaar ervaring

Meer dan 100 mensen namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016 en eind 2018 totaal hernieuwd werd met meer inhoud en waarde. 
Hieronder enkele getuigenissen in woord en beeld.

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

Ingrid Huybrechts

Ik voelde me intuïtief van bij het begin reeds aangetrokken tot deze alomvattende cursus. Als hooggevoelige nooit echt mijn plekje in de maatschappij gevonden, dus hier zou ik misschien de antwoorden vinden op mijn noden.

Lees Meer

Greet Bogaerts

De eerste dag ben ik vertrokken zonder verwachtingen. Ik wilde het gewoon op me laten afkomen. De groepssfeer zat er al van het eerste moment goed. Allemaal zielen die met hetzelfde item zaten. 

Lees Meer

Kristin Oris

Fantastisch weekend gehad met inspirerende mensen. Het gevoel zat meteen juist met iedereen. Het heeft me geraakt tot diep in mijn ziel. Samen kwamen we heel wat blokkades tegen. Maar onze verbinding was sterk genoeg om ook dit startweekend er al enkele aan te pakken.

Lees Meer

MASTERTRAJECT

€2.497
 • gespreide betaling 3 maanden 832,33€/maand.
 • gespreide betaling 12 maanden 249,75€/maand

INHOUD MASTER TRAJECT

 • STARTTWEEDAAGSE Ontdekken, verhelderen en uitdiepen van je unieke zielstalentencode, je missie en je potentieel
 • 1 MASTERDAG Mindsetwerk - Transformatie - Heling
 • 1 MASTERDAG Manifestatiewerk & de Universele Wetten en Principes
 • 2 MASTERDAGEN ONDERNEMERSCHAP EN MARKETING Manifestatiewerk & de Universele Wetten en Principes
 • 1 INTEGRATIEDAG
 • 3 INDIVIDUELE SESSIES
 • CERTIFICAAT TRAINING
 • LEVENSLANG TOEGANG TOT ONLINE LEERPLATFORM
 • 11 BONUSSEN
 • LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN

INTEGRAAL TRAJECT

3.297
 • gespreide betaling 3 maanden 1099€/maand
 • Gespreide betaling 12 maanden 314,92€/maand.

INHOUD INTEGRAAL TRAJECT

 • STARTTWEEDAAGSE Ontdekken, verhelderen en uitdiepen van je unieke zielstalentencode, je missie en je potentieel
 • 1 MASTERDAG Mindsetwerk - Transformatie - Heling
 • 1 MASTERDAG Manifestatiewerk & de Universele Wetten en Principes
 • 2 MASTERDAGEN ONDERNEMERSCHAP EN MARKETING Manifestatiewerk & de Universele Wetten en Principes
 • 8 INTEGRATIEDAGEN
 • 6 INDIVIDUELE SESSIES
 • CERTIFICAAT TRAINING
 • LEVENSLANG TOEGANG TOT ONLINE LEERPLATFORM
 • 11 BONUSSEN
 • LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN
 • 4 BOOST YOUR BUSINESS DAGEN : Werken aan je business en implementatie van de training met instant coaching
 • MAANDELIJKSE ZOOMCALLS

ANDERE BETAALOPTIE

Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben én momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen

is er nog andere optie voor de betaling : je betaalt dan een voorschot en het resterend bedrag betaal je met maandelijkse betalingen met een ruimere spreiding van betaling dan 12 maanden

Neem contact op met mij – peter@aykohuis.be – als je hiervoor in aanmerking komt.

 

 

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO

LOCATIE: Aykohuis, Kerkepad 50 Wechelderzande

STARTMOMENTEN

UREN STARTTWEEDAAGSE

1 tot 8 INTEGRATIEDAGEN – 2 SOULBUSINESSDAGEN - 2 TRANSFORMATIEDAGEN – 4 BOOST YOUR BUSINESS DAGEN

3 tot 6 INDIVIDUELE SESSIES

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

Heb je vragen, houd iets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen?
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!

MEER DAN 100  CURSISTEN UIT BELGIE & NEDERLAND VOLGDEN DEZE TRANSFORMERENDE TRAINING

DOE JE MEE OM JOUW VRIJHEID TE CREEREN, DE WERELD UP TE LIFTEN EN ECHT TE GAAN DOEN WAARVOOR JE GEBOREN BENT?

“Manifesteer je levensmissie” met de Totaaltraining 

Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

RESONEERT DIT MET JOU, MAAR HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS?

Boek hier jouw gratis en vrijblijvende sessie. Ik neem dan via zoom of telefonisch contact met je op om jouw vragen te beantwoorden, je situatie te bekijken, naar je verlangen en je twijfels of angsten te luisteren. Na het gesprek zal je dan een helder zicht hebben of deze training iets voor jou is.

SFEERBEELDEN