Gratis

Home / Gratis

Als je je missie wil realiseren maar je ervaart blokkades om de weg te gaan, dan bekijken we hier samen wat er speelt en wat nodig is om hier doorheen te breken.

 

Lees Meer

Tijdens deze soulshop van één dagdeel (namiddag of avond) maak je kennis met je dieperliggende zielskwaliteiten, je passies en je potentieel via het werken met archétypes. Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Lees Meer

Tijdens dit webinar geef ik je veel tips, tools en inzichten mee om je missie te realiseren inclusief transitiereis naar je volle potentieel.

Lees Meer

Inspirerende uiteenzetting over hoe heling en transformatie echt werkt, over fundamentele kinesiologische communicatie (een transformatietechniek die de wortels van je issues aanpakt, heelt en transformeert zonder dat je iets moet herbeleven. Zachte en snellere transformatie!

Lees Meer

In dit E-book deel ik jou 5 belangrijke aannames die jou vertrouwen zullen geven om je pad verder te gaan en je zielsmissie te leven en te manifesteren. Je krijgt er 17 hulpvragen bij die je op eigen tijd en tempo kan gaan beantwoorden.

Lees Meer

In dit E-book vind je inzichten, sleutels en oefeningen die je dichter bij je droomleven brengen.

Lees Meer

    • Innerlijk Kind Helingsmeditatie
    • Grondingsmeditatie
    • Visualisatie Droomleven
Lees Meer