OPSTELLINGSDAGEN

Via systemisch opstellingswerk gaan we kijken wat jou helder gemaakt wil worden over een thema dat in je leven speelt. Welke blokkades hierin spelen en wat je te doen hebt. Een opstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers. Daarna begint een dialoog op dieper niveau tussen de betrokken om uit te klaren wat er écht speelt. 

Tijdens het opstellingswerk gebruik ik ook kinesiologsiche testen (FKC = fundamentele kinesiologische communicatie) om sneller tot de juiste informatie en mogelijkheden te komen. Meer weten over FKC, klik HIER.

Max. 8 personen kunnen deelnemen. Max. 3 opstellingen kunnen gedaan worden op deze dag

Soms ben je dus ook representant in een of meerdere opstellingen. Ook het representantenwerk is zinvol voor jezelf want je wordt niet zomaar opgesteld voor iets.

Als je een opstelling wenst is het handig dat je mij vooraf je opstellingsvraag- en verlangen bondig doorstuurt per mail. Indien dit zelf nog niet voor je helder is dan toont het zich wel op de dag zelf.

Werkwijze

We starten met een meditatie om aan te komen en te ontspannen. Daarna worden de spelregels uitgelegd voor de opstellingen.

Als je representant bent dan sta je voor een persoon of element in het leven van degene die een opstelling doet.

Wanneer : telkens van 13u30 tot 17u30 

  • donderdag 18 juli 2024
  • donderdag 8 augustus 2024
  • donderdag 5 september 2024
  • donderdag 10 oktober 2024
  • donderdag 14 november 2024
  • donderdag 12 december 2024

Locatie :  Poederleesteenweg 86 Lichtaart (België)

Er is koffie, thee, fruitsap, fruit en lekkers 

Meebrengen: schriftje en balpen, pantoffels

Tarief: 

€135,00 als je een opstelling wenst

€40,00 als je enkel als representant wil mee doen