Meditaties-Visualisaties

Home / Gratis / Meditaties-Visualisaties

Verschillende diepgaande meditaties, visualisaties en quantumjumps staan hier voor jou klaar.

Je kan deze meditaties, visualisaties, healings, quantumjumps apart bestellen of allemaal samen.

Als je alles besteld dan krijg je een korting van €100€ en betaal je €77 i.p.v.€177 voor 11 stuks. Je kan deze HIER bestellen. 

Innerlijk kind Healing 1

Deze meditatie brengt je in contact met jouw innerlijk kind die voortdurend aandacht van je vraagt en waar je als volwassen man/vrouw naar mag luisteren via jouw innerlijke vader en moeder. De meditatie versterkt het contact met je innerlijk kind en brengt instant heling. 

Laat het kind weer in jouw leven.

DUUR: 19′ 08″ – TARIEF : €17

Grondingsmeditatie

Deze krachtige en rustgevende meditatie brengt je meer verbinding met aarde, kosmos en de onvoorwaardelijke liefde in jezelf en bevordert jouw levensenergie. Je zal meer gaan leven vanuit innerlijke leiding en gronding, afgestemd op je ware zelf. Krachtig en rustgevend!
Gebruik ze dagelijks en ervaar het transformerende effect op je leven.

DUUR: 12′ 37″ – TARIEF : €17

Visualisatie Jouw Droomleven

Deze geleide meditatie/visualisatie brengt je in contact met je ziel, je ware essentie, je dromen en hartsverlangens. Door regelmatig gebruik te maken van deze meditatie kom je meer in de trilling en energie van datgene wat je wil manifesteren vanuit je hart. Je wordt jouw verlangen. Je trekt aan wat je bent. Open je alvast voor het ontvangen voor datgene wat bij jouw ziel hoort en je ziel vreugde geeft.

DUUR: 28′ 39″ – TARIEF : €17

Visualisatie Droomrelatie

Deze geleide meditatie brengt je energetisch in contact met jouw Geliefde 

en de relatie van je dromen.

Door regelmatig deze meditatie te beluisteren verhoogt je eigen liefdesenergie en word je jouw verlangen.

Wees zo de Geliefde die je wenst.

DUUR: 16′ 32″ – TARIEF : €17

Audio geld en overvloed

Beluister de audio regelmatig en spreek de affirmaties ook hardop uit. 

Indien je op weerstand stuit bij één of meerdere van deze affirmaties, dan kan je daar je negatieve overtuigingen vervangen door positieve overtuigingen. Belangrijk VOEL de affirmaties in je lijf. Datgene wat het met je doet en brengt aan fijne gevoelens absorbeer je in alle cellen van je lichaam.

DUUR : 5′00″

TARIEF : €7

Visualisatie connectie met je ziel en quantumjump naar de beste versie van jezelf

Tijdens deze meditatie/visualisatie kom je in dieper contact met je ziel en maak je een quantumjump naar de beste versie van jezelf.

Herhaal deze audio best dagelijks! Niet beluisteren als je met de wagen rijdt!

DUUR: 12’38” – TARIEF : €17

Heling van jouw schaduwstuk

Via de helingsmediatie ga je werken op de transformatie van jouw schaduwstuk tot je kracht.

De schaduw is dat aspect van je persoonlijkheid dat je hebt en waarin zich delen van ons bevinden die we niet prettig vinden, die niet passen bij hoe we gezien willen worden en die in tegenspraak zijn met de publieke persona die we graag aan anderen willen laten zien. Schaduwstukken zijn delen van jezelf die je niet echt wil aankijken omdat er schuld, schaamte, trauma of angst op zit. We dienen echter een thuis te bieden aan de ongewenste delen van onszelf zodat er met meer bewustwording, perspectief, ruimte en compassie aandacht aan geschonken kan worden.

DUUR: 17’05” – TARIEF : €17

Innerlijk kind healing 2

Deze meditatie/healing brengt bewustzijn op je gekwetste innerlijk kind en heelt dat stuk dat in jou geraakt werd. Herhaal deze healing regelmatig totdat het doorgewerkt is.

DUUR: 11’51” – TARIEF : €17

Helingsmeditie op loslaten en je krachten terug activeren

Tijdens deze helingsmeditatie laat je los wat nog los te laten is in verband met een relatie, situatie, periode uit je leven en haal je de energie die je daarin gestoken hebt weer terug

DUUR: 20’03” – TARIEF : €17

Healing van je ouderlijn en voorouderlijn

Deze meditatie/healing brengt bewustzijn, heling en transformatie op je familiesysteem, je ouderlijn en voorouderlijn. 

DUUR:9’12” – TARIEF : €17

Herprogrammeer je DNA

Tijdens deze heling herprogrammeer je je DNA  en maak je een stevige opkuis in jouw systeem zodat je weer tot je oorspronkelijke blauwdruk terecht komt. Herhaal totdat het is doorgewerkt.

DUUR: 5’39” – TARIEF : €17