Ondernemen vanuit Essentie

Home / Aanbod / Ondernemen vanuit Essentie

Waarom doe je wat je doet en wie ben jij daarin in essentie?

Hoe zou het zijn om meer vanuit je essentie te ondernemen, vanuit je ware natuur? Hoe zou het zijn jouw ‘waarom’ van je missie en ondernemerschap dieper te voelen?

  • Wil je als ondernemer  je innerlijk en uiterlijk leiderschap hartiger en krachtiger maken?
  • Wil je als ondernemer je levensmissie dieper verkennen.
  • Wil je meer gaan werken op hart- en zielsniveau, vanuit jouw essentie en groter doel?

Je zal na deze training anders in het leven staan en met meer rust en vreugde je werk verder voltooien. Er zal een nieuwe leider in jou geboren worden.

Wil je hierin investeren en groeien?

INHOUD RETRAITE DE REIS NAAR JEZELF + DE GOUDEN REIS (3-daagse ontdek en bevrijd jouw potentieel en missie) + 6 INDIVIDUELE SESSIES VAN 1 UUR OM BLOKKADES TE TRANSFORMEREN

Je kiest zelf in welke volgorde je deze wil of kan volgen. De volgorde is niet zo van belang. De eerstvolgende retraite en tarieven van de reis naar jezelf (dichter bij jouw essentie komen) en de gouden reis (verheldering en bevrijding van je potentieel en missie) vind je in de agenda.

Totaalpakket

  • retraite de reis naar jezelf om meer tot jou essentie te komen : wanneer je deze kan volgen vind je hier
  • de gouden reis (3daagse) om je potentieel te bevrijden en je missie meer helder te krijgen : wanneer je deze kan volgen vind je hier
  • 6 individuele sessies van 1 uur om je blokkades te transformeren

Tarief: € 1.497,00 incl. BTW

SCHRIJF HIER IN

Twijfel je al resoneert dit met jou, boek hier jouw gratis doorbraaksessie.

“Word de nieuwe leider!”

“Dit traject is erop gericht om jouw innerlijke licht als bedrijfs- of organisatieleider, coach, trainer, om jouw wijsheid en kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle leider/coach te worden en dit alles voor een groter doel.”