Ondernemen vanuit Essentie

Home / Aanbod / Ondernemen vanuit Essentie

Waarom doe je wat je doet en wie ben jij daarin in essentie?

Hoe zou het zijn om meer vanuit je essentie te ondernemen, vanuit je ware natuur en potentieel? Hoe zou het zijn jouw ‘waarom’ van je missie en ondernemerschap dieper te voelen?

  • Wil je als ondernemer  je innerlijk en uiterlijk leiderschap hartiger en krachtiger maken?
  • Wil je als ondernemer je potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie dieper verkennen en bevrijden?
  • Wil je meer gaan werken op hart- en zielsniveau, vanuit jouw essentie en groter doel?

Je zal na deze training anders in het leven staan en met meer rust en vreugde je werk verder voltooien. Er zal een nieuwe leider in jou geboren worden.

Wil je hierin investeren en groeien?

TRAJECTEN voor bedrijven, organisaties en teams

  • 2-daagse ontdek en bevrijd jouw potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie: 
  • Welke archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf) willen er in en door jou heen geleefd worden? Wat hebben ze jou te vertellen en komen ze je duidelijk maken? Wat is hun functie, rol en betekenis in jouw leven? Is het de leider, de herder, de pelgrim, de kunstenaar, de schrijver, de wijze, de nar, de ondernemer, de creator, de wilde man, de herbergier, de reiziger, de kluizenaar, de stiltezoeker, de gids, de verbinder, de avonturier, …. die aandacht vraagt? 
  • Tijdens deze tweedaagse gaan we intuïtief en energetisch werk doen met jouw archétypes  (o.a. geleide visualisatie, opstellingswerk, schrijven, chakrawerk). Jij bent hier de koning/koningin van jouw koninkrijk met je archétypes als dienaars voor je welzijn, relaties, geluk, succes en missie.
  • 1 integratiedag
  • Tijdens de integratiedag -enkele weken na de 2-daagse- komen we terug samen om het geleerde en ontdekte verder te implementeren, integreren en te verdiepen.
  • 1 individuele sessie van 1,5 uur
  •  Na de 2daagse leggen we een individuele sessie vast om blokkades verder aan te pakken en verdere transformatie te ervaren.

Dit traject maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk, je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert. 

Deze reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen en opent het volle potentieel wat al vanaf dag van de conceptie in je besloten lag met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.

Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.

Deze traject werkt diepgaand in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU waardoor je helemaal in je kracht komt.

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.
 

TARIEVEN

Bij 3 deelnemers : Tarief voor bedrijven en organisatie: € 1.225,00/deelnemer incl. BTW

Bij meer dan 3 deelnemers : Tarief voor bedrijven en organisatie: € 4.900,00 voor de ganse groep incl. BTW

De organisatie zorgt zelf voor een locatie en maaltijden of het kan ook in mijn eigen locatie doorgaan (maaltijden worden dan door Aykohuis verzorgd)

BOEK EEN TRAJECT - MEER INFO

Twijfel je al resoneert dit met jou, boek hier jouw gratis infosessie.

Heb je interesse om dit traject in jouw groep, organisatie, bedrijf te laten plaatsvinden, neem contact op via peter@aykohuis.be of bel +32 468 17 60 10

“Word de nieuwe leider!”

“Dit traject is erop gericht om jouw innerlijke licht als bedrijfs- of organisatieleider, coach, trainer, om jouw wijsheid en kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle leider/coach te worden en dit alles voor een groter doel.”