Manifesteer je missie

Home / Aanbod / Manifesteer je missie

ONTDEK EN MANIFESTEER JE LEVENSMISSIE

 
Wij geloven dat iedereen een waardevolle bijdrage heeft te leveren aan de wereld. We willen je helpen om jouw zielstalentencode te ontcijferen, zodat je je volledige potentieel kunt bereiken en een leven kunt leiden dat in harmonie is met je ware zelf.
 
Door middel van verschillende technieken, zoals visualisatie, introspectie,  chakrawerk, quantumjumping, opstellingswerk, creatieve expressie, zullen we je helpen om diep in jezelf te duiken en je ware aard te ontdekken.
 
Het proces van het ontdekken van je zielstalentencode is niet alleen verhelderend, maar ook bevrijdend. Het stelt je in staat om jezelf te omarmen zoals je werkelijk bent en om je passies en talenten te koesteren. Door je unieke zielstalentencode te kennen, kun je beter keuzes maken die in lijn zijn met je diepste verlangens en levensdoelen.
 
Dus waar wacht je nog op? Stap uit de schaduw en omarm je ware zelf.
 
Je zult versteld staan van de verborgen schatten die binnenin je wachten.
 
Het is tijd om je eigen unieke symfonie te laten klinken en de wereld te verrijken met jouw speciale bijdrage.
 

🔸 Ik neem je mee via een creatieve, intuïtieve energetische methodiek die ervoor zorgt dat óók jij (die mogelijk al jaren twijfelt over je job), erachter komt wat het nu precies is wat jij verlangt, en óok het zelfvertrouwen vindt en voelt om daar iets mee te gaan doen, zodat je eindelijk die energie, voldoening en zingeving kan ervaren waar je zo naar verlangt.

🔸 Ik leer je dé methode om bij je passie, je unieke zielstalentencode en levensmissie uit te komen waarbij je tevens de allergrootste obstakels die het tegenhouden uit de weg ruimt.

🔸 Ik neem je mee hoe je de belangrijkste programmaties, gedachten en overtuigingen die je nu tegenhouden kan transformeren,  zodat je veel meer in de staat komt van: ‘Ik vind het spannend, maar ik ga het wel doen!‘ ? Want dat is waar de magie ontstaat.

🔸 Ik ga ervoor zorgen dat je er niet meer alleen maar over blijft nadenken (om bijvoorbeeld de overstap te maken naar iets voor jezelf te beginnen), maar dat je het ook gaat doen. 

 

Je krijgt alles mee om je levensmissie daadwerkelijk in de wereld neer te zetten

en jouw potentieel te bevrijden.

Misschien heb je een droom, een levensmissie die jouw leven en het leven van anderen meer vervulling kan brengen dan je huidige job of levenssituatie, maar iets houd je nog tegen. Twijfels, angsten om er echt voor te gaan al voel je wel de roep en de nieuwsgierigheid. Of je kent je levensmissie nog niet echt maar je bent wel heel nieuwsgierig naar wat die eigenlijk is?

Tijdens deze programma’s maak je kennis met je dieperliggende zielskwaliteiten, je passies en je potentieel via het werken met archétypes.

Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte dagen waar we o.a. intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes : 

De schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar , de wetenschapper, de vrijdenker….?

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

 

Wil jij het GOUD terug in jezelf ontdekken? Je potentieel bevrijden? Gaan doen waarvoor je geboren bent?

Verlang je je unieke zielstalentencode en levensmissie te kennen en deze in de wereld neer te zetten?

BEKIJK DAN ONS UNIEK TRANSFORMEREND EN VERRIJKEND AANBOD

MET KEUZE UIT VERSCHILLENDE MODULES EN TRAJECTEN

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

🔸 Wat wil ik met mijn leven?

🔸 Hoe kan ik iets betekenen voor mezelf en anderen?

🔸 Hoe ontdek ik mijn levensmissie?

🔸 Hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?

🔸 Heb ik wel de juiste baan?

🔸 Hoe kan ik gelukkig worden in het werk dat ik doe?

🔸 Ik heb zoveel talenten, ik weet niet wat ik voor loopbaan moet kiezen?

Je voelt te weinig vervulling in je huidige werk en leven. Je staat op een kruispunt in je leven en weet je niet goed waarheen. Je bent dieper en bewuster op zoek naar wat je wil in je leven, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je levensmissie is. Je hebt misschien ook het gevoel dat je te veel het leven van anderen leeft. Of je hebt een burn-out of bore-out of op weg ernaar en je wil nu écht iets anders dat meer passend bij jou is. Je wil je droom en levensmissie realiseren maar je hebt nog twijfels.

WAT MAG JE VAN DEZE MODULES EN TRAJECTEN VERWACHTEN?

“Dit is hét ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf en jouw potentieel.” (Gina, 39 jaar)

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.

TRANSFORMERENDE REIS NAAR JE LEVENSMISSIE, JEZELF EN JE POTENTIEEL

Je ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt en je potentieel zal openen. 

Afhankelijk van welke module of traject dat je kiest krijg je de nodige informatie, inzichten en tools mee rond

WELKE RESULTATEN GA JE HALEN? (afhankelijk van welke module of traject je volgt)

 • Je gaat je potentieel en zielskwaliteiten bevrijden.
 • Je blokkades en weerstanden worden aangepakt en getransformeerd.
 • Je gaat meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen.
 • Een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.
 • Je gaat meer levensenergie en zin in het leven ervaren.
 • Je komt in contact met tochtgenoten en een netwerk van leuke mensen wat je een boost zal geven om verder te gaan.
 • Je leert hoe je jouw realiteit creëert en hoe je de stappen kan toepassen om jezelf en je zielsmissie te realiseren.
 • Je krijgt ondernemerschapstools mee én je leert strategie inbouwen.
 • Je krijgt werkende tools mee om je missie te manifesteren en de marketing aan te pakken.
 • Je leert hoe je een waardevol en onweerstaanbaar aanbod kan creëren waarvoor je ook een stevig tarief durft leren vragen. 

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

Ingrid Huybrechts

Ik voelde me intuïtief van bij het begin reeds aangetrokken tot deze alomvattende cursus. Als hooggevoelige nooit echt mijn plekje in de maatschappij gevonden, dus hier zou ik misschien de antwoorden vinden op mijn noden.

Lees Meer

Greet Bogaerts

De eerste dag ben ik vertrokken zonder verwachtingen. Ik wilde het gewoon op me laten afkomen. De groepssfeer zat er al van het eerste moment goed. Allemaal zielen die met hetzelfde item zaten. 

Lees Meer

Kristin Oris

Fantastisch weekend gehad met inspirerende mensen. Het gevoel zat meteen juist met iedereen. Het heeft me geraakt tot diep in mijn ziel. Samen kwamen we heel wat blokkades tegen. Maar onze verbinding was sterk genoeg om ook dit startweekend er al enkele aan te pakken.

Lees Meer

BASISMODULE

427 / op 3 maanden €165/m
 • 2-DAAGSE ONTDEK JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE EN LEVENSMISSIE - BEVRIJD JE POTENTIEEL
 • 1 INTEGRATIEDAG
 • INCLUSIEF LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN

MASTERMODULE

997 / op 3 maanden €345/m / op 6 maanden €185/m
 • 2-DAAGSE ONTDEK JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE EN LEVENSMISSIE - BEVRIJD JE POTENTIEEL
 • 4 INTEGRATIEDAGEN
 • 3 INDIVIDUELE SESSIES
 • INCLUSIEF LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN

INTEGRAAL TRAJECT

3297 / op 3 maanden 1.099€/m / op 12 maanden €297/m
 • 2-DAAGSE ONTDEK JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE EN LEVENSMISSIE - BEVRIJD JE POTENTIEEL
 • 2 MASTERDAGEN TRANSFORMATIE EN HELING & MANIFESTATIEWERK
 • 2 MASTERDAGEN ONDERNELMERSCHAP - MARKETING - VERDIENMODELLEN - FINANCIEN - TARIEVEN - TIJDMANAGEMENT
 • 4 BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS
 • 8 INTEGRATIEDAGEN
 • 6 INDIVIDUELE SESSIES
 • MAANDELIJKSE ZOOMCALLS
 • LEVENSLANG TOEGANG ONLINE LEERPLATFORM
 • 11 BONUSSEN
 • CERTIFICAAT INTEGRAAL TRAJECT
 • INCLUSIEF LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN

Als dat beter bij jou zou passen is er ook een individueel traject mogelijk. 

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben, kunnen deelnemen tegen een reductie van 20% (en eventueel ruimere spreiding van betaling met een beperkt voorschot). Indien je hiervoor in aanmerking komt gelieve dan contact op te nemen met peter@aykohuis.be

Resoneert dit met jou, maar je hebt misschien nog vragen of twijfels?

Twijfel je welke module of  traject het beste voor je is? Neem contact op en we bekijken het samen.

ALLE INFO OVER DATA, UREN, LOCATIE

STARTMOMENTEN

UREN

INTEGRATIEDAGEN & MASTERDAGEN

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN