Manifesteer je missie

Home / Aanbod / Manifesteer je missie

LEVENSMISSIE ONTDEKKEN EN MANIFESTEREN?

Je krijgt alles mee om je levensmissie daadwerkelijk in de wereld neer te zetten.

HEB JE EEN GROTE DROOM, EEN LEVENSMISSIE DIE DE WERELD MOOIER ZAL MAKEN. 

HOUDT IETS JE TEGEN OM ER HELEMAAL VOOR TE GAAN?

WIL HET GOUD IN JEZELF HERONTDEKKEN?

WIL JE JOUW UNIEKE ZIELSTALENTENCODE EN LEVENSMISSIE ONTDEKKEN?

Herken je je hier ergens in? Levensmisie nog niet helder?

MENSEN MET EEN LEVENSMISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN

“Dit is hét ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf en jouw potentieel.”

Leef je levensmissie!

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.

TRANSFORMERENDE REIS NAAR JE LEVENSMISSIE, JEZELF EN JE POTENTIEEL

Je ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt en je potentieel zal openen.
Afhankelijk van welk traject (KEUZE UIT 3 TRAJECTEN) dat je kiest krijg je ook nog de nodige informatie, inzichten, tools en oefeningen mee rond

WAT GA JE ONTDEKKEN, LEREN, ERVAREN ALS JE JE LEVENSMISSIE LEEFT?

ALLE TRAJECTEN

ALLE TRAJECTEN

Je gaat je potentieel en zielskwaliteiten bevrijden.
Je blokkades en weerstanden worden aangepakt en getransformeerd.
Je gaat meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen.
Een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.
Je gaat meer levensenergie en zin in het leven ervaren.
Je komt in contact met tochtgenoten en een leuk netwerk van super toffe mensen wat je een boost zal geven om verder te gaan.

ENKEL BIJ TRAJECT MASTER EN INTEGRAAL

ENKEL BIJ TRAJECT MASTER EN INTEGRAAL

Je leert hoe je jouw realiteit creëert en hoe je de stappen kan toepassen om jezelf en je zielsmissie te realiseren.
Je krijgt ondernemerschapstools mee én je leert strategie inbouwen.
Je krijgt werkende tools mee om je missie te manifesteren en de marketing aan te pakken.
Je leert hoe je een waardevol en onweerstaanbaar aanbod kan creëren waarvoor je ook een stevig tarief durft leren vragen.
MEER OVER DE SPECIFIEKE INHOUD VAN DE TRAJECTEN LEES JE VERDEROP

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

JE HEBT KEUZE UIT DRIE VERSCHILLENDE TRAJECTEN

Deze training is een totaalpakket.
Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf.
Je krijgt alles mee succesvol je missie neer te zetten!

Als je gaat toepassen wat je hier gaat leren, zal jij straks maandelijks ‘minimaal’ je investering zelf gaan verdienen (master – integraal traject)!

Twijfel je welk traject het beste voor je is? Neem contact op en we bekijken het samen.

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom.
Heb je vragen of houd iets je tegen?

SFEERBEELDEN