Manifesteer je missie BASISMODULE / MASTERMODULE

Hier lees je meer over de inhoud en data van de Basismodule en de Mastermodule

“Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.”

Je voelt te weinig vervulling in je huidige werk en leven. Je staat op een kruispunt in je leven en weet je niet goed waarheen. Je bent dieper en bewuster op zoek naar wat je wil in je leven, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je levensmissie is. Je hebt misschien ook het gevoel dat je te veel het leven van anderen leeft.

Of je hebt een burn-out of bore-out of op weg ernaar en je wil nu écht iets anders dat meer passend bij jou is. Je wil je droom en levensmissie realiseren maar je hebt nog twijfels.

Je herkent je in één of meerdere van onderstaande vragen?

🔸 Wat wil ik met mijn leven?

🔸 Hoe kan ik iets betekenen voor mezelf en anderen?

🔸 Hoe ontdek ik mijn levensmissie?

🔸 Hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?

🔸 Heb ik wel de juiste baan?

🔸 Hoe kan ik gelukkig worden in het werk dat ik doe?

🔸 Ik heb zoveel talenten, ik weet niet wat ik voor loopbaan moet kiezen?

 

 

HERKEN JE JE HIERIN? 

Maak dan nu jouw reis naar jouw unieke zielstalentencode en levensmissie,

zodat je meer vervulling en ‘van betekenis zijn’ kan gaan ervaren in jouw leven. 

STARTDAG

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”

Volgende topics komen aan bod

Je duikt dieper in jouw potentieel en levensmissie. Dit traject maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk, je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert.

Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie

Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte workshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes :

De schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar, de wetenschapper, de vrijdenker….?

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

 

 

LAAT JE VERRASSEN, KOM EXPERIMENTEREN EN DIEPGAAND ERVAREN

Er wordt hierbij gewerkt met geleide visualisatietechnieken, opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie, gechanneld schrijven en diepe inzichtsvragen.

Je ondergaat hier je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen

Je komt oog in ook met je ziel(sverlangen) en zielskwaliteiten te staan.

“Deze reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen en opent het volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.”

TESTIMONIAL

“Ik startte dit traject zowel om persoonlijke als om professionele redenen. Als coach sprak de methodiek me meteen aan en ik voelde al snel dat dit ook mijn persoonlijke ontwikkeling een boost zou geven.  

Hoe ik de start ervaren heb? Warm, open, ruimte om jezelf te kunnen en mogen zijn, inspirerend en heel leerrijk. Voor het eerst voelde ik me ‘vrij’ in een opleiding. 

Peter voelt de groep goed aan en weet goed in te gaan op de groep als op individueel. Hij wist ons telkens weer op zijn ‘eigen zelf’ manier te inspireren en tegelijk de ruimte te geven voor ook onze ‘eigen zelf’ te kunnen zijn.   De methodiek die hij gebruikt en aanbiedt, biedt heel wat mogelijkheden. Het helpt je nieuwe inzichten over jezelf te bekomen maar ook te leren ‘voelen’.  Het geeft je richting, richting naar je levens- en zielsmissie toe.  

De meditaties/visualisaties waren voor mij super om te doen en Peter weet deze ook op een zeer fijne en serene manier te begeleiden.  

Tijdens deze start hadden we het geluk aan onze kant en was het super mooi weer. Dit gaf ons de mogelijkheid om ook buiten te werken en vond het dan ook super fijn om de kans te krijgen in alle rust en stilte tegen een boom te mogen gaan zitten en te verbinden met mezelf en de natuur om de methodiek(en), reeds bekomen inzichten nog intenser te kunnen toepassen en te laten binnen komen.  

Ik kan zeggen dat het een echte aanrader is als je een stapje verder wil gaan en de weg wil bewandelen naar je levens- en zielsmissie.”

Kristin Verreth

BASISMODULE

STARTDAG

Tijdens deze dag ga je intensief aan de slag met het leren werken met en ontdekken van jouw belangrijkste archétypes

2 INTEGRATIEDAGEN

INHOUD

MASTERMODULE

INHOUD = BASISMODULE  (startdag en 2 integratiedagen)

+ 3 INDIVIDUELE SESSIES 

+ 3 EXTRA INTEGRATIEDAGEN

Hier maak je een intensiever proces waar we vooral werken op de transformatie van de blokkades op jouw missie en potentieel, zodat je daar van bevrijd wordt.

INBEGREPEN

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO

LOCATIE : Poederleesteenweg 86 Lichtaart - België

STARTMOMENTEN

Kan je deze data niet maar heb je interesse of wil je mee doen,  stuur dan een mail naar peter@aykohuis.be en dan houden we je op de hoogte van de startmomenten in 2024 die weldra vastgelegd zullen worden. 

INTEGRATIEDAGEN

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

Heb je vragen, houd iets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen? 
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!

JOUW INVESTERING BASISMODULE  

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben, kunnen deelnemen tegen een reductie van 20% (en eventueel ruimere spreiding van betaling). Indien je hiervoor in aanmerking komt gelieve dan contact op te nemen met peter@aykohuis.be

JOUW INVESTERING MASTERMODULE

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN