RETREAT MARINEREN IN JOUW ESSENTIE

KERNWAARDE 1: VEILIGHEID

Er wordt gewerkt in kleine groep  (maximum 10 mensen per retreat), zodat iedereen voldoende aan bod kan komen en de nodige aandacht krijgt. 

KERNWAARDE 2: VERBINDING

Naast de inhoud van deze retreat staat ‘verbinding’ heel centraal. De meeste mensen die deelnamen en andere deelnemers vooraf niet kenden voelden zich op dag 1 al erg verbonden met elkaar.

KERNWAARDE 3: VRIJHEID

Je bent tijdens deze retreats tot niets verplicht. Zo leer je je grenzen aangeven en krijg je tegelijkertijd kansen om uit je comfortzone te komen waardoor je kan groeien.

In deze retreat heb ik heel wat mogen loslaten.

“En als kers op de taart geheel onverwacht mijn missie voor ogen gehad. Ik beleefde zowaar een eureka moment. De groep was heel fijn. Ik voelde me echt verbonden met iedereen. Dit was een reis die ik niet had willen missen.”  ROSWHITA HEESEN

Deze retreat bracht mij vooral rust en kon zo terug tot mezelf komen.

“Op dag één kwam ik uitgeput en leeg aan (burn-out & trauma).

Ik kreeg hier nieuwe en hoopvolle inzichten, rust en ademruimte in mijn lichaam waardoor ik opnieuw verder kan in het leven.

De dagen nadien ervaarde ik als gedragen worden op wolkjes, mijn hart en lichaam voelt terug de warmte, zelfs meer dan ooit voordien. 

Een trauma van de kindertijd werd aangepakt waardoor ik terug kan leren vertrouwen en meer zelfvertrouwen voel.” CHRIS LETIST

 

Stel je een reis voor, niet naar verre bestemmingen in de wereld, maar naar de diepten van je eigen wezen. Een reis die je leidt langs onontdekte paden van zelfinzicht, zelfliefde en innerlijke rust. Welkom op de retreat ‘Marineren in jouw essentie’

ERVAAR DE MAGIE VAN INNERLIJKE ONTDEKKING

Deze retreat is meer dan een ontsnapping aan het alledaagse. Het is een uitnodiging om diep in jezelf te duiken en de lagen van je eigen bewustzijn te verkennen. Samen met gelijkgestemde zielen zul je je onderdompelen in een sfeer van rust en reflectie, weg van de ruis van het dagelijkse leven. 

WAT KAN JE VERWACHTEN & WAT MAAKT DEZE RETREAT ZO UNIEK?

Deze bijzondere retraite is speciaal ontworpen voor mensen die bezig (willen) zijn met bewustzijnswerk en persoonlijke groei, en die verlangen naar een diepgaand avontuur van zelfontdekking en transformatie.

🔶 Mindfulness en Meditatie

Leer technieken om je geest te kalmeren, het heden te omarmen, innerlijke rust te vinden en je hart te openen en zo diep in jezelf te duiken om antwoorden en inzichten te vinden.

🔶 Diepgaande Verkenning

Stap uit de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een omgeving die volledig is gewijd aan jouw innerlijke groei. 

🔶 Zelfreflectie Workshops

Diepgaande sessies om je te begeleiden bij het verkennen van jezelf, je emoties en levensdoelen.

🔶 Lichaamsbeweging

Verbind je geest en lichaam door middel van lichaamswerk dat je vitaliteit en evenwicht hersteld.

🔶 Gemeenschap en Delen in een intieme en veilige groep 

Deel je ervaringen en inzichten met anderen in een ondersteunende en respectvolle omgeving. Je zult deel uitmaken van een selecte groep gelijkgestemden die zich op een vergelijkbare reis van innerlijke groei bevinden. Dit creëert een veilige en ondersteunende omgeving voor het delen van ervaringen en inzichten.

WAAROM DEELNEMEN?

Deze 5 krachtige ingrediënten maken de retreat bijzonder.

🔶 Persoonlijke Groei

Ontdek nieuwe aspecten van jezelf en ontwikkel een dieper begrip van je eigen potentieel.

🔶 Stressvermindering

 Laat de last van stress en spanning achter je, en ontdek hoe je een kalmer, evenwichtiger leven kunt leiden.

🔶 Zelfliefde Cultiveren

Leer van jezelf te houden, inclusief je eigen imperfecties, en omarm het unieke pad dat je bewandelt.

🔶 Verbondenheid

Vind steun in een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die ook op zoek zijn naar innerlijke groei.

🔶 Transformatieve Reis

 Deze retraite is bedoeld om je op een diepgaand niveau te transformeren. Je zult naar huis terugkeren met hernieuwde energie, een dieper begrip van jezelf en krachtige tools om je persoonlijke groei voort te zetten.

Neem de tijd voor jezelf. Gun jezelf de luxe van innerlijke ontdekking.

Ga mee op  reis naar Jezelf en omarm de transformatie die van binnenuit begint. 

Duik dieper in de rijke oceaan van je innerlijke zelf tijdens onze exclusieve Retreat – Marineren in Jouw Essentie.

Deze retreat is de perfecte gelegenheid om verder te gaan dan de oppervlakte van bewustzijnswerk en de diepere wateren van je ziel te verkennen.

Het is een kans om jezelf te omarmen, te helen en te groeien naar je hoogste potentieel.

Als iemand die al bewust bezig is met persoonlijke groei, begrijp je de waarde van het voeden van je innerlijke wereld.

Wil je verder verdiepen, verrijken en versterken? Dan ben je heel erg welkom! 

WERKVORMEN & TOPICS WAARMEE WE AAN DE SLAG GAAN

Tijdens deze retreat gaan we hoofdzakelijk aan de slag met de dingen die uit de groep komen, dus echt afgestemd op jouw vragen of thema’s. Mogelijke topics en werkvormen die aan bod kunnen komen lees je hieronder.

🔶 Connectie maken met je essentie en je ziel 

Door hier contact mee maken ga je meer keuzes maken die écht bij je passen, zo kan je hart- en zielsverlangens activeren en je in verbinding komen met het veld van alle mogelijkheden en de beste versie van jezelf op jouw ideale tijdslijn. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf en het leert betrekken bij alles wat je doet en zegt, kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

🔶 Opstellingswerk

Een van de stevigste tools die tijdens deze retreat ingezet zal worden is het opstellingswerk, zodat je een ruimer zicht krijgt op een bepaalde situatie of thema dat speelt en waardoor hier ook transformatie en heling in kan komen. Er kan veel opgesteld worden: relaties, problemen waar je tegenaan loopt, job-mogelijkheden, talenten, je missie, …

🔶 Manifestatiewerk

Wat wil je in je leven? Wat verlangt het leven van jou? Welke manifestatietools kan ik gaan toepassen en hoe doe ik dat? We gaan aan de slag met het manifestatie- en creatiewiel in beweging te brengen.

🔶 Activaties en transmissie

Via o.a. quantumjumps gaan we activaties en transmissies geven om tot je hoger potentieel te kunnen komen en je transformatie- en manifestatiekrachten zo ook kunnen versterkt worden.

🔶 Schaduwwerk  

Schaduwstukken zijn delen van jezelf die je niet echt wil aankijken omdat er schuld, schaamte, trauma of angst op zit. We dienen echter een thuis te bieden aan de ongewenste delen van onszelf zodat er met meer bewustwording, perspectief, ruimte en compassie aandacht aan geschonken kan worden en je schaduwkant kan transformeren tot je kracht.

🔶 Ophalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten

In een andere tijd en dimensie, in het multidimensionale veld van mogelijkheden kunnen we contact maken met verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten. Via quantumwerk gaan we hiermee aan de slag en gaan we de energie terughalen van deze verloren elementen.

🔶 Deprogrammatie van negatieve overtuigingen 

Via thetahealing  deprogrammeren we  vastzittende negatieve overtuigingen in je systeem!

🔶 Innerlijk kindwerk

Via zacht innerlijk kind werk brengen we heling in datgene wat nog geheeld mag worden en je krijgt een techniek mee die je thuis zelf ook kan toepassen.

🔶 Ontstressen en relaxatie  

We nemen regelmatig een moment om diep te ontspannen via ademwerk, meditatie, hart-breincoherentiewerk, lichaamswerk, dans, quantumjumping, ..

Dit alles gecombineerd met deelrondes in de groep, lekkere maaltijden en fijn gezelschap.

Een ideale kans om samen te zijn met gelijkgezinden, samen verbinden, je energiefrequentie boosten en transformatie te bekomen! 

Verlang je dit?

 

Schrijf dan onderaan deze pagina in en verzeker je plekje.

TESTIMONIALS 

 

4 dagen mogen doorbrengen met gelijkgestemde zielen. Er was onmiddellijk een verbondenheid.

“Diep in je lichaam op zoek gaan wat er heerst en overheerst. Alles wat niet meer bij je hoort en geen belang heeft opruimen , je hart en lichaam vullen met positiviteit en geluk. Het respect, de hulp en steun van elkaar en het vangnet dat er was als het even moeilijk werd. De ervaring dat je jezelf kan bevrijden van het overbodige wat je ook soms onbewust met je meedraagt vind ik geweldig. We hebben goed gelachen, lekker gegeten en veel geleerd en genoten van elkaar. Dankjewel! ” MAGDA

In deze retreat heb ik heel wat mogen loslaten.

“En als kers op de taart geheel onverwacht mijn missie voor ogen gehad. Ik beleefde zowaar een eureka moment. De groep was heel fijn. Ik voelde me echt verbonden met iedereen. Dit was een reis die ik niet had willen missen.”  ROSWHITA HEESEN

Dit waren onvergetelijke momenten. 

Een trauma van de kindertijd aan te pakken, terug leren te vertrouwen en meer zelfvertrouwen te creëren. Zodat ik mijn hart terug open kan zetten en met de inzichten en tools die ik leerde niet meer op de verkeerde man val. 

Dat waren vooral mijn doelen. Zodat ik alles achter mij kon laten en ik terug verder kan en een gelukkiger leven kan leiden.

Alles wat ik geleerd heb neem ik zeker en vast mee, ik heb er een heel warm en zalig gevoel aan overgehouden!

Peter, je bent een mooi en liefdevol persoon met heel veel kwaliteiten en gaven, je voelt alles heel goed aan, wat er heerst en waar elke persoon nood aan heeft pak je grondig en perfect aan.

Hééééél knap, ik heb enorm veel bewondering en respect voor jou als mens en je knowhow, intelligentie, gevoeligheid en je gedrevenheid.

Dag 1 kwam ik uitgeput en leeg aan (burn-out & trauma).

Je bezorgde mij nieuwe en hoopvolle inzichten, rust en ademruimte in mijn lichaam waardoor ik opnieuw verder kan in het leven.

De dagen nadien ervaarde ik als gedragen worden op wolkjes, mijn hart en lichaam voelt terug de warmte, zelfs meer dan voordien.

Ik ben je hiervoor enorm dankbaar, dit zijn hele mooie en warme herinneringen die ik voor altijd in mijn gedachten en hart zal dragen!!!

Dankjewel voor al de zorg, de warmte en liefde die ik mocht ontvangen!!!” CHRIS LETIST

 

Deze retreat is voor mij een kantelpunt geweest waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

“Ik zat vast. Was aan het watertrappelen. Wat doe ik verkeerd, na de ubercrash, het stilvallen en maanden therapie? Er is iets geshift in mezelf. Kan het niet omschrijven. Ben alle therapie dankbaar omdat daardoor al mijn potjes openstonden en dat misschien net nodig was om alles vanop de retreat te laten binnenkomen om in beweging te zetten. Deze retreat is voor mij in dit hele proces een kantelpunt waar ik ontzettend dankbaar voor ben!”  M.V.

Mijn leven is klaar om geleefd te worden

“Een half jaar geleden volgde ik de retreat “de reis naar jezelf” Deze ervaring was voor mij zó waardevol, inzichten kwamen,… Ik leerde mijn quantum-twin kennen, en deze had écht een geweldige invloed op mij, en veranderde mijn zelfbeeld dag na dag. Ik groeide ook na de retreat verder in zelfliefde en zelfvertrouwen.

De laatste tijd kwamen er wel veel hobbels op mijn levenspad, de innerlijke rust was moeilijk te vinden, en op dat moment kwam de uitnodiging voor een verdiepingsretreat van Peter… Ik dacht dat ik de eerste retreat-ervaring nooit nog zou kunnen evenaren, maar ik was helemaal mis! De verdiepingsretreat “marineren in je essentie” was eigenlijk nog veel waardevoller en diepgaander. Peter stemde het programma af op wat wij als deelnemers nodig hadden.

De groep was ook heel hecht. Het was zo intensief, er gebeurde zoveel. Ik was echt helemaal op de juiste plaats op het juiste moment.

Ik kreeg tijdens een opstelling inzichten die mij enorm helpen bij het maken van een moeilijke beslissing. Tijdens een andere opstelling kwam er een trauma aan het licht dat me in de weg zit om volledig in mijn kracht te staan, en me dus in mijn dagelijks leven fel belemmert. Hiermee ga ik ook zeker verder aan de slag. Ook bleek dat er – voor mij onverwachts – toch ook ruimte in mijn leven blijkt te zijn om te werken aan mijn zielsmissie en andere aspecten van mijn leven waarvan ik had gedacht die nog een tijd on hold te moeten houden tot ik uit de chaos ben. Dat was echt heel mooi.

Mijn leven is klaar om geleefd te worden, het enige wat ik moet doen is mij openstellen en vertrouwen hebben.Ik kreeg zoveel mooie inzichten, puzzelstukjes vielen op hun plaats… ik besefte dat “de reis naar jezelf” een mooie opening was geweest, en dat alles tijd nodig had gehad om te landen, maar dat er nog zoveel meer is…

Ik ben weer zoveel te weten gekomen over mezelf, wat ik nodig heb, wat het leven voor mij in petto heeft. Ik ga hiermee verder aan de slag, blijf zalig verder marineren in mijn essentie…”  ELS

REISTICKETS

 MAXIMUM 8 DEELNEMERS PER RETREAT

De retreats ‘De reis naar Jezelf’ hebben hetzelfde doel als de retreats ‘marineren in jouw essentie’, namelijk verbinden, verdiepen, tot rust komen, helen en transformeren maar bieden extra topics waar rond gewerkt kan worden.

Meer informatie over de RETREATS DE REIS NAAR JEZELF vindt je HIER .

DATA RETREATS
MARINEREN IN JOUW ESSENTIE

 
 🔶 4-DAAGSE : van zondag 31 maart (18u) t.e.m. woensdag 3 april (16u) (Paasvakantie)
 NOG 6 PLAATSEN VRIJ 
 
🔶 3-DAAGSE : van vrijdag 31 mei (11u) t.e.m. zondag 2 juni (16u)
 NOG 5 PLAATSEN VRIJ 
 
Vroegboekkorting met 10% korting t.e.m. 1 april 2024 – kortingscode = marineren juni 
 

DATA RETREATS
DE REIS NAAR JEZELF

🔶  4-DAAGSE retreat 8-11 maart 2024 

 NOG 5 PLAATSEN VRIJ  

 🔶  4-DAAGSE  retreat 7-10 april 2024 

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

🔶  4-DAAGSE  retreat 9-12 mei 2024 

 NOG 6 PLAATSEN VRIJ  

Vroegboekkorting 10% KORTING t.e.m. 15 maart 2024  kortingscoupon = retreat mei

LOCATIE

  
AYKOHUIS – KASTERLEE (Lichtaart)

JOUW INVESTERING

 
 INCLUSIEF : maaltijden, drank, versnaperingen 
 INCLUSIEF : 16 bonussen t.w.v. €197 (zie onderaan deze pagina) 

TARIEVEN 4 DAAGSE RETREAT

Thuis overnachten

575
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €205/maand = €615
 • inclusief 3 x lunch, 3 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

3-persoonskamer

625
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €222/maand = €666
 • inclusief 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

1-persoonskamer in nabijgelegen B&B

775
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €272/maand = €816
 • inclusief 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

TARIEVEN 3 DAAGSE RETREAT

Thuis overnachten

475
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €179/maand = €537
 • inclusief 2 x lunch, 2 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

3-persoonskamer

525
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €195/maand = €585
 • inclusief 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

1-persoonskamer in nabijgelegen B&B

675
 • gespreide betaling op 3 maanden aan €249/maand = €747
 • inclusief 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x avondmaaltijden, drank en versnaperingen
 • inclusief 16 bonussen

Als je een 1-persoonskamer boekt in een nabijgelegen B&B, dan nemen we na je inschrijving contact op om de gegevens van je B&B door te spelen

 LEEF JE VAN EEN VERVANGINGSINKOMEN EN HEB JE GEEN SPAARRESERVES 

Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben én momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen is er  korting mogelijk van 20%. 

Als je hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met mij telefonisch 0468/17.60.10 of per mail peter@aykohuis.be 

 

ER KUNNEN MAXIMAAL 8 MENSEN MEEDOEN PER RETREAT

 

INCLUSIEF 16 BONUSSEN t.w.v. €197