balanssteen

Home / balanssteen

Mooi sieraad van natuurlijk materiaal, handgemaakt, met bijzondere werking door frequenties!

Dat wat Nicola Tesla, Albert Einstein, John Lennon, Winfried Otto Schumann en Masuro Emoto al lang wisten,
kun je nu ervaren met de Balanssteen.

Previous slide
Next slide

Zij ontdekten:

Ervaar nu zelf de bijzondere kracht van aarding en natuurlijke frequenties met de Balansstenen!

De balanssteen is pure magie. Het helpt de atmosferische druk te verzachten. Het helpt je dieper en constant te gronden. Minder ziek zijn. Het doorbreekt veel problematieken en maakt het leven makkelijker. Je bent meer aanwezig en dichter bij jezelf. Je zelfbewustzijn wordt meer bekrachtigd. Je inzichten worden meer helder. Je zal meer rust en balans ervaren. Je chakra’s komen meer in evenwicht.
Deze steen is een super-krachtige beschermer. Dus ook minder last van negatieve energieën. Je krijgt een energetisch harnas over jou voor negatieve energie. Zware emoties worden gedeblokkeerd.
Je gaat dichter bij jezelf komen door het dragen van deze steen.
Alle Balansstenen zijn met zorg en aandacht handgemaakt en zijn van natuurlijk materiaal. Ze bevatten duizenden kwarts kristallen en honderden frequenties. Ze zijn licht van gewicht en kunnen tegen een stootje. Ze raken nooit uitgewerkt! Opladen en reinigen is niet nodig. Ze mogen dag en nacht gedragen worden voor lange tijd.

Gebruikers van de balanssteen ervaren oa:

Mensen die de balanssteen dragen willen niet meer zonder.
Bij aanschaf van 3 Balansstenen 10 procent korting en gratis verzending

Wat doen Balansstenen eigenlijk?

Materiaal en technologie?

Verschillende kleuren

Elke Balanssteen is door haar kleur gerelateerd aan een chakra. Chakra’s hebben ieders hun eigen frequentie. In de Balanssteen zitten de frequenties van alle chakra’s alleen de kleur heeft ook z’n eigen frequentie en daardoor werkt het krachtiger op de betreffende chakra. Je kunt ook de kleur nemen die het beste bij je past qua kleding of je lievelingskleur. Je kan er nooit “fout” mee gaan. Het zijn tenslotte natuurlijke frequenties. Je kan naast de Balanssteen, ook kiezen voor een Balanscones en Balansarmbandjes met dezelfde werking.

Roze

Oranje

Geel

Paars

Indigo

Blauw

Aqua blauw

Rood

Magenta

Groen

Transparant

Zwart