Home Aanbod ANNULATIEVOORWAARDEN

ANNULATIEVOORWAARDEN

ANNULATIE- & BETALINGSVOORWAARDEN

 

VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN

Bij directe betaling van het totale bedrag voor de cursus/training waarvoor je inschreef: Inschrijvingsgelden die betaald zijn worden niet terugbetaald als je zelf annuleert of stopt met de cursus/training. Als je annuleert na inschrijving en betaling kan je je inschrijving verplaatsen naar een ander moment wanneer deze cursus georganiseerd wordt.

Bij gespreide betaling voor de cursus/training waarvoor je inschreef:

– Inschrijvingsgelden die betaald zijn worden niet terugbetaald als je zelf annuleert of stopt met de cursus/training. Als je annuleert na inschrijving en betaling kan je je inschrijving verplaatsen naar een ander moment wanneer deze cursus georganiseerd wordt.

– Inschrijvingsgelden die nog niet betaald werden wegens gespreide betalingsregeling dienen nog betaald te worden bij annulatie of stopzetten van cursus/training tenzij je je inschrijving verplaatst naar een latere datum van de cursus/training.

Indien de cursus niet meer georganiseerd wordt waarvoor je annuleert, geldt deze annulatieregeling:

Je krijgt 50 % van het inschrijvingsgeld terugbetaald bij annulatie tot één week voor aanvang van het initiatief.
Bij annulatie gedurende de week voorafgaand aan het initiatief is geen restitutie meer mogelijk. Je kan het betaalde bedrag wel omzetten in individuele sessies.

Indien de cursus door de organisatie wordt geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden of heirkracht 

Dan kan je deze cursus op een later tijdstip volgen. Indien de cursus niet meer georganiseerd zou worden dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.

De annulatievoorwaarden voor trainingen en cursussen zijn van toepassing vanaf het moment van inschrijven 

VOOR INDIVIDUELE SESSIES

Je krijgt 50 % van het inschrijvingsgeld terugbetaald bij annulatie tot 48 uur voor aanvang van de sessie tenzij dat je ziek bent (doktersbewijs is nodig).
Bij annulatie gedurende de 48 uur voorafgaand aan de sessie is geen restitutie meer mogelijk. Je kan wel een nieuwe afspraak plannen.