STAP UIT JE COMFORTZONE OM EEN NIEUWE CREATIE IN JE LEVEN TE MANIFESTEREN - aykohuis

STAP UIT JE COMFORTZONE OM EEN NIEUWE CREATIE IN JE LEVEN TE MANIFESTEREN

Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je een nieuwe weg bewandelen? Durf je niet kiezen gevoed of belemmerd door angst?

En toch voel je dat het tijd is voor een volgende stap om iets nieuws te scheppen. Je verlangen nodigt je uit om uit de comfortzone te gaan en nieuwe paden te gaan bewandelen. Stappen zetten die je hart je influisteren. Je zal allicht stemmen horen van angst van wat er allemaal fout zou kunnen gaan en je wil controle houden en zekerheid.  Je mag aannemen dat er geen zekerheid is, alleen dat niets zeker is is zeker en daarin mag je leren berusten en vertrouwen dat wat bij jou hoort naar jou zal komen als je uit je comfortzone durft komen.

Onze mind houdt niet van veranderingen en heeft telkens weer argumenten om het niet te doen. Dit kost veel energie en je verliest tijd en geld in wezen.

Durf je erop vertrouwen dat het ganse Universum achter je staat als je de moed hebt om je hart te volgen en je missie te leven, je zielenroep, je zielsverlangens?

Durf je kiezen voor wat je hart je ingeeft en daar voor te gaan staan?

Stilte helpt in dit proces. Laat jouw waarheid het vertrekpunt zijn van al je acties? Jouw waarheid, je ware zelf inzetten om een werkelijkheid te creëeren die je wenst. De huidige situatie is een gelegenheid tot groei. Neem acties om de beste versie van jezelf te worden op een dieper level.

Wees een bijdrage aan de wereld vanuit je mooiste, meest echte, eerlijke versie van jezelf.

In andere blog onder de rubriek dromen manifesteren lees je meer tips alsook in het gratis e-book droommanifestatie te bestellen op deze site.

Neem je moed in je handen en zet nu je eerste stap.

Wens je meer zicht te krijgen op je levensmissie dan nodig ik je uit op het Traject Manifesteer je Missie

Het Basis-Traject hiervan is ook online te volgen.

hartegroet,

Peter

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren