Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

Home / Aanbod / Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

MENSEN MET EEN ZIELSMISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN!

Your soul purpose is what you as a soul “signed up for” It is what you came here to be, live or do

Je hebt al lang het gevoel dat je hier bent met een mooie levensmissie om mensen te helpen en bij te dragen aan een meer verlichte samenleving?

Maar je vind het daarentegen moeilijk om echt open hierin te zijn naar de buitenwereld en helemaal voor jezelf en je missie uit te komen. Bang om afgewezen te worden? Angst op zichtbaarheid? En daarom hou je jezelf en je levensmissie tegen en eveneens je potentieel, datgene wat jij te brengen hebt.

Je voelde van kleins af aan misschien al dat je anders bent, dat je droomde van een paradijs op aarde en je je ergens alleen in voelde en wil je er nu iets aan doen met jouw gaven?

Toch ervaar je steeds dat iets je tegenhoudt om te starten of verder door te breken. Je stelt het keer op keer uit omdat angst of weerstand of een -vaak onbewust- excuus je tegenhoudt. Of je weet nog niet goed wat je levensmissie echt is. Terwijl je ergens wel blijft dromen en hopen om met je levensmissie succesvol te zijn en daardoor volop vervulling in je leven kan gaan ervaren. 

Je twijfelt er soms aan of het wel kan of het wel zin heeft en of je wel goed genoeg bent als lifecoach, healer, soulworker?

Toch weet je ergens wel dat er iets in en door jou heen echt geleefd wil worden, dat zich wil bevrijden, zodat je eindelijk kan uitbreken en gaan doen waarvoor je geboren bent en je levensmissie vervullen. 

Ergens weet je dat je het potentieel van een zielswerker / healer / lifecoach in jou hebt en je voelt ook steeds opnieuw dat het blijft roepen om ermee te starten of verdere stappen te zetten.

Maar je bent bang dat je niet kan doorbreken met je levensmissie. Bang dat er geen mensen op jou staan te wachten. Angst dat je niet geloofwaardig gaat zijn. Angst dat niemand jou gaat betalen. Angst dat je jezelf in twijfel trekt om nu al mensen te coachen, omdat je zelf nog met stukken zit waardoor je het steeds uitstelt. Bang dat het je misschien niet zal lukken en je met het gevoel achter blijft dat je helemaal niets wezenlijks kan doen met jouw levensmissie.

Of je bent toch al even bezig met je levensmissie maar lukt het je nog niet om er echt van te leven -ondanks al je inspanningen- en dat je er zelfs misschien al aan gedacht hebt om ermee te stoppen en je hebt misschien al veel cursussen gevolgd maar het haalde weinig uit?

Toch voel je ook en weet ergens ondertussen wel diep van binnen dat er geen weg meer terug is. Je wil niet meer terug naar je oude job.  En je begrijpt ergens wel dat het niet ligt aan het aantal cursussen die je al volgde, maar dat er iets anders is dat je saboteert. Alleen weet je zelf misschien niet goed wat dat nu echt is?

Ben je hier klaar mee of wens je hier komaf mee te maken?
Dan ben je hier op de juiste plek om je levensmissie te (her)ontdekken en te realiseren en
je missie succesvol neer te zetten.

DE RESULTATEN DIE JE BEHAALT

🔸 Helderheid over je levensmissie en doelpubliek

🔸 Bevrijding van je potentieel en zielskwaliteiten

🔸 Je hebt kennis van manifestatiewerk 

🔸 Je durft zichtbaar zijn

🔸 Diepe vervulling in je werk en leven

🔸 Meer klanten (*)

🔸 Meer inkomsten

🔸 Bevrijding van je blokkades en overtuigingen

🔸 Echt vrij je authentieke zelf zijn

🔸 Meer van betekenis zijn in je leven, dat van anderen en voor de wereld

🔸 Je ondersteund weten door een groep bewustzijnscoaches / healers

🔸 Je hebt een stevige kennis over marketing en ondernemerschap die je makkelijk zelf kan toepassen

🔸 Je hebt leren werken met meer strategie waardoor je meer rendement en resultaat haalt met je praktijk

🔸 Je hebt zelf een onweerstaanbaar aanbod leren uitbouwen waar je alles van jezelf in kwijt kan

🔸 Je krijgt bovendien nog een werkende coachingsmethode mee waar je mensen mee kan gaan begeleiden welke je in combinatie met je eigen skills en tools kan gaan inzetten in je praktijk

 

(*) o.a. door de samenwerking met Inner Power Events waaraan je tijdens en na de opleiding gratis aan kan deelnemen zodat je meer zichtbaarheid krijgt

VERSTERK JE MET EEN TRANSFORMERENDE METHODE EN OPLEIDING  

Je krijgt alles mee om een stralende en succesvolle lifecoach / healer/ zielswerker te worden en je levensmissie daadwerkelijk neer te zetten.

Je zal via het leren werken met je eigen innerlijke hulpbronnen alles in jezelf vinden en je innerlijk licht laten schijnen. Deze training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, zodat je je volle potentieel kan benutten. Deze training is er op gericht om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle lifecoach en gids te worden voor anderen, zodat jij vanuit je licht en je kracht jouw geschenk aan de wereld kan geven.

 De absolute basis en het fundament krijg je mee waar je vanuit jouw energie op kan gaan bouwen, zodat je heel je potentieel kan benutten.  Je levensmissie leven zal geen droom meer zijn maar je nieuwe werkelijkheid.

“Weet en geloof dat je niet zomaar met je levensmissie geboren bent.”

WORD SUCCESVOL LEVENS- EN ZIELSMISSIECOACH

T O T A A L P A K K E T


Transformatie van blokkades + Coachingsmethode


+ Ondernemerschapstools + Marketing

Je leert en ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt.

Deze training werkt in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL & SPIRITUEEL NIVEAU

Inclusief informatie, inzichten, inspiratie, tools en oefeningen rond volgende topics

✅ MANIFESTATIEWERK, QUANTUMWERK & MINDSET

✅ ONDERNEMERSCHAP & ORGANISATIEMANAGEMENT

✅ JE LEVENSMISSIE, JE POTENTIEEL & JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE

✅ STRATEGIE LEREN INBOUWEN

✅ GELDBLOKKADES HELEN

✅ ALLES OVER PASSIEVE INKOMSTEN & VERDIENMODELLEN

✅ WETEN WELKE TARIEVEN JE HEBT TE VRAGEN

✅ SOCIALE MEDIA, MARKETING, VERKOOP, ADVERTEREN

✅ MEESTERSCHAP, BALANS EN INNERLIJK LEIDERSCHAP

✅ TRANSFORMEREN EN HELEN VAN BLOKKADES OP HET DIEPSTE NIVEAU 

Wat krijg je er GRATIS bij?

 11 TOP-BONUSSEN

Op de detailpagina van het Integraal Traject lees je hier meer over.

Wil jij er echt voor gaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer? Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket. Enkel je commitment is nodig, zodat je straks in je verlangde werkelijkheid kan vertoeven en zelf je inkomsten kan verdienen met jouw levensmissie!

 

RESONEERT DIT MET JOU, MAAR HEB JE NOG TWIJFELS, ANGSTEN  OF VRAGEN

JOUW INVESTERING & INHOUD VAN DEZE TOTAALTRAINING

INTEGRAAL TRAJECT

2.997 / op 6 maanden €529/maand / op 12 maanden €279/maand
 • STARTTWEEDAAGSE Ontdekken, verhelderen en uitdiepen van je unieke zielstalentencode, je missie en je potentieel
 • 1 MASTERDAG Mindsetwerk - Transformatie - Heling
 • 1 MASTERDAG Manifestatiewerk & de Universele Wetten en Principes
 • BOOST YOUR BUSINESS RETREAT 2 DAAGSE : Werken aan je business en implementatie van de training met instant coaching
 • 2-WEKELIJKSE ZOOMCALLS met tijd en ruimte voor al je vragen en ervaringen te delen. We zoomen hier verder in op de genomen en nog te nemen stappen alsook verdieping van trainingsonderdelen komt aan bod.
 • 7 INTEGRATIEDAGEN
 • 6 INDIVIDUELE SESSIES
 • 10 BONUSSEN
 • 1 SUPERBONUS
 • LEVENSLANG TOEGANG TOT ONLINE LEERPLATFORM
 • CERTIFICAAT TRAINING
 • LUNCH OP ALLE TRAININGSDAGEN

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben kunnen ook nog via een andere optie betalen (oa ruimere gespreide betaling). Neem hiervoor contact op met peter@aykohuis.be  als je hiervoor in aanmerking komt. Je krijgt dan ook een reductie van 20%

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

SFEERBEELDEN

DOE JE MEE OM JOUW VRIJHEID TE CREEREN EN DE WERELD UP TE LIFTEN?

"Manifesteer je levensmissie"

met de totaaltraining

Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

Resoneert dit met jou, maar twijfel je nog of heb je nog vragen?

90 OPGELEIDE CURSISTEN UIT BELGIE & NEDERLAND SINDS 2016

BELGIE

1) Vanessa De Cock (Wondelgem) 2) Nicole Ooms (Dessel) 3) Krisje Scheurweghs (Heist-op-den-Berg)  4) Seppe Geuens (Kortessem)  5) Jasmine Moors (Bilzen), 6) Linda Aerts (Bilzen) 7) Chantal Melijn (Kessel-Lo) 8) Nicolle Allaert (Temse) 9) Hans Luyten (Herselt) 10) Nele Decorte (Oostduinkerke) 11) Gaby Schrijvers (Neerpelt) 12) Katleen Hammels  (Antwerpen) 13) Sofie Janssens (Geel) 14) Sigrid Ledigen (Rotselaar) 15) Inès Voets (Kalmthout) 16) Heidi Verbeke (Hove) 17) Anne Marie Crabbe (Brugge) 18) Karin Bral (Brugge) 19) Brigitte Hendrickx (Brecht) 20) Mia Geraerts (Genk) 21) Monique Vanhamel (Lummen) 22) Julie Dekinderen (Essen) 23) Kirsten Smeets (Hasselt) 24) Caroline Claeys (Sint-Katelijne-Waver)  25) Ingrid Eeckhout (Waarschoot) 26) Johanna Lambrechts (Deurne) 27) Antje Ketelers (Meensel-Kiezegem) 28) Martine Vanlommel (Westerlo) 29) An Gooris (Geel)  30) Carmen Sita (Hasselt)  31) Tine De Bie (Geel) 32) Dominique Jacobs (Berchem) 33) Irene Yperman (0ostende) 34) Brigitte Pasteels (Leuven), 35) Clara Gomes (Hoboken)  36) Thaisa Gomes (Mechelen), 37) Sandra Van den Meersche (Lembeken) 38) Martine De Nys (Westerlo) 39) Tinne Van Wesenbeeck (Brecht) 40) Lieve Van Beeck (Brecht) 41) Annelies Demeyer (Lille) 42) Maarten Wauters (Willebroek) 43) Annemie Decnodder (Grobbendonk) 44) Ilse Mertens (Beerse) 45) Anna Vanbergenhenegouwen (Geel) 46) Annouschka Everaerts (Tielt-Winge) 47) Pol Bruneel (Zwevegem) 48) Karin Meeus (Attenrode-Wever) 49) Truus Van Haecke (Deinze) 50) Pia Lefevre (Brugge) 51) Thomas Van Meirvenne (Wilrijk) 52) Katia Van Bergen (Deurne) 53) Riri Starseed (Rijkevorsel) 54) Sara De Becker 55) Youri Seynhaeve (Gent) 56) Rose Reniers (Comblain-au-Pont)  57) Liesbeth Papen (Hulshout) 58) Elise Cole (Sinaai) 59) Nico Keeman (Balen) 60) Brenda Peeters (Rumst) 61) Aina Greta De Maertelaere (Geel – Amsterdam) 62) Winny Weyten (Beerse) 63) Ivo Maes (Westerlo) 64) Heidi Geukens (Oostham) 65) Thierry Muylle (Antwerpen) 66) Myriam Meerhaeghe (Kalmthout) 67) Seppe De Bont (Geel) 68) Wauthier de Munck (Antwerpen) 69) Sylvia Vande Broek (Lier) 70) Nadja Van Cauwenbergh (Balen) 71) Kim van Waterschoot (Brecht) 72) Simon Baeten (Mol) 73) Leen Boxstaens (Tongeren) 74) Karin Huybrechts (Molenstede) 75) Annemieke Lampaert (Landskouter) 76) Kristel Lenaerts (Genk), 77) Anne – Mie Van Aperen (Brecht)  78) Wim Lauwers (Herentals) 79) Peggy Cools (Hulst) 80) Katrien Lambrechts (Merksem) 81) Liesbeth White (Nieuwpoort) 82) Sandra Bellens (Olen) 83) Maureen Schollaert (Gent)

NEDERLAND 

1) Nanda Berwers (Hekelingen) 2) Yvonne Vruggink (Hengelo) 3) Debby Kessels (Grootebroek) 4) Esther Buitendijk (Capelle aan den IJssel)  5) Frans Sarton (Bergeijk) 6) Moniek Zegers (Amsterdam) 7) Ilse Van der Putten (Geldrop) 8) Marion Winterman (Nijmegen) 9) Rutger Paets (Hilversum)