Manifesteer je missie Integraal Traject

Home / Aanbod / manifesteer je missie / Manifesteer je missie Integraal Traject

INHOUD & STARTMOMENTEN INTEGRAAL TRAJECT

Starttweedaagse +  4 Masterdagen + 8 Integratiedagen + 6 Individuele sessies + 4 Boost Your Business dagen + Maandelijkse zoomcall
11 Bonussen + Online Leerplatforum + Certificaat

INHOUD STARTMOMENT (2 volle dagen)

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”

Je duikt dieper in jouw potentieel en levensmissie

Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie

Er wordt hierbij gewerkt met geleide visualisatietechnieken, opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie, gechanneld schrijven en diepe inzichtsvragen

Je ondergaat hier als mens én coach je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen

Je komt oog in ook met je ziel(sverlangen) te staan.

Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie

Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte workshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes :

De schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar, de wetenschapper, de vrijdenker….?

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

 

LAAT JE VERRASSEN, KOM EXPERIMENTEREN EN DIEPGAAND ERVAREN

 

Er wordt hierbij gewerkt met geleide visualisatietechnieken, opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie, gechanneld schrijven en diepe inzichtsvragen

Je ondergaat hier je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen

Je komt oog in ook met je ziel(sverlangen) en zielskwaliteiten te staan.

“Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.”

Deze reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen en opent het volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.

1 MASTERDAG

“Manifestatiewerk – Universele Wetten & Principes”

Je krijgt inzicht in en meesterschap over de fundamentele wetten en universele principes. Zo kan je bewust je eigen leven sturen, de gewenste omstandigheden rond je creëren en je natuurlijke toestand van vreugde vinden.

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

MAANDELIJKSE ZOOMCALLS

Een jaar toegang tot maandelijkse zoomcall-meetings met al jouw vragen rond de specifieke trainingsonderdeel en je proces.

2 MASTERDAGEN

“Ondernemerschap, SoulBusiness & Marketing”

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

8 INTEGRATIEDAGEN

INHOUD

4 BOOST YOUR BUSINESS DAGEN

6 INDIVIDUELE SESSIES

INHOUD

10 BONUSSEN

INBEGREPEN

DATA

+ SUPERBONUS 11 

Je kan drie jaar lang gratis deelnemen aan de online en live events van Inner Power waar we samen met andere coaches/healers/energetisch werkers/trainers lezingen, workshops, sessies geven aan een ruim publiek rond de topics: welzijn, transformatie, heling, energie, gezondheid, manifestatie, levensmissie, bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke groei, relaxatie.

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

Ingrid Huybrechts

Ik voelde me intuïtief van bij het begin reeds aangetrokken tot deze alomvattende cursus. Als hooggevoelige nooit echt mijn plekje in de maatschappij gevonden, dus hier zou ik misschien de antwoorden vinden op mijn noden.

Lees Meer

Greet Bogaerts

De eerste dag ben ik vertrokken zonder verwachtingen. Ik wilde het gewoon op me laten afkomen. De groepssfeer zat er al van het eerste moment goed. Allemaal zielen die met hetzelfde item zaten. 

Lees Meer

Kristin Oris

Fantastisch weekend gehad met inspirerende mensen. Het gevoel zat meteen juist met iedereen. Het heeft me geraakt tot diep in mijn ziel. Samen kwamen we heel wat blokkades tegen. Maar onze verbinding was sterk genoeg om ook dit startweekend er al enkele aan te pakken.

Lees Meer

Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jouw volle JA voor jezelf en je missie, zodat alles kan gaan stromen.
Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle missie neer te zetten! 

Als je gaat toepassen wat je hier gaat leren, zal jij straks maandelijks ‘minimaal’ deze investering zelf gaan verdienen!

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. De wereld staat op jou te wachten.

 Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben en/of momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen

is er nog een andere optie voor de betaling, neem contact op met mij – peter@aykohuis.be – als je hiervoor in aanmerking komt.

Je krijgt dan een reductie van 20% en je hebt de mogelijkheid om naast een voorschot op meer maanden af te betalen als je in delen zou betalen. 

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO

LOCATIE: Aykohuis, Kerkepad 50 Wechelderzande

STARTMOMENTEN

UREN

8 INTEGRATIEDAGEN, 4 MASTERDAGEN & 4 BOOST YOUR BUSINESS DAGEN

6 INDIVIDUELE SESSIES

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

Heb je vragen, houdiets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen?
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!

DE RESULTATEN DIE JE BEHAALT

🔸 Helderheid over je levensmissie en doelpubliek

🔸 Bevrijding van je potentieel en zielskwaliteiten

🔸 Je hebt kennis van manifestatiewerk 

🔸 Je durft zichtbaar zijn

🔸 Diepe vervulling in je werk en leven

🔸 Meer klanten (*)

🔸 Meer inkomsten

🔸 Bevrijding van je blokkades en overtuigingen

🔸 Echt vrij je authentieke zelf zijn

🔸 Meer van betekenis zijn in je leven, dat van anderen en voor de wereld

 

🔸 Je ondersteund weten door een groep bewustzijnscoaches / healers

🔸 Je hebt een stevige kennis over marketing en ondernemerschap die je makkelijk zelf kan toepassen

🔸 Je hebt leren werken met meer strategie waardoor je meer rendement en resultaat haalt met je praktijk

🔸 Je hebt zelf een onweerstaanbaar aanbod leren uitbouwen waar je alles van jezelf in kwijt kan

🔸 Je krijgt bovendien nog een werkende coachingsmethode mee waar je mensen mee kan gaan begeleiden welke je in combinatie met je eigen skills en tools kan gaan inzetten in je praktijk

(*) o.a. door de samenwerking met Inner Power Events waaraan je tijdens en na de opleiding gratis aan kan deelnemen zodat je meer zichtbaarheid krijgt

VERSTERK JE MET EEN TRANSFORMERENDE METHODE EN OPLEIDING  

De absolute basis en het fundament krijg je mee waar je vanuit jouw energie op kan gaan bouwen, zodat je heel je potentieel kan benutten. 

 Je levensmissie leven zal geen droom meer zijn maar je nieuwe werkelijkheid.

“Weet en geloof dat je niet zomaar met je levensmissie geboren bent.”

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN