WORD MAKKELIJK ZICHTBAAR MET JOUW PRAKTIJK 

Voor coaches / healers / energetisch werkers / lichtwerkers

 

Ben je het soms beu om telkens op je eentje promotie te maken voor je praktijk?

Wens je meer klanten aan te trekken en je zichtbaarheid stevig te vergroten met minimale inspanning en een hoger rendement?

Door mee te doen met de online en live sessies van Inner Power Events zal je snel veel meer mensen en potentiële klanten bereiken!

We zijn met onze events in maart 2020 gestart en bereikten op ons eerste LIVE event meer dan 200 mensen. Op al onze verschillende online events bereikten we reeds meer dan 2.000 mensen. Gemiddeld gezien doen er 150 à 300 mensen mee met een online week-event.

Verschillende coaches hebben hierdoor meer klanten en inkomsten gekregen. Ikzelf bijv. haalde hierdoor op 2 jaar tijd een extra omzet van 20.000€.

 

DE VOORDELEN NOG EVEN OP EEN RIJ

 • Via deelname aan de Events van Inner Power zal jij veel sneller zichtbaar worden voor het groot publiek gezien we samen elkaar bekend maken (o.a. via onze mailings, onze website, facebook-groep, facebook-evenement, linkedin event, …). De coördinatie en de aanmaak van promotiemateriaal doe ik, deelnemende coaches maken mee promotie door het bvb. op hun website, facebook, linkedin te zetten, door mensen uit te nodigen op het facebook-evenement,…
 • Bij aanschaf van een abonnement zal jij telkens uitgenodigd worden tot deelname een de online en live events waar je recht op hebt.
 • Je komt in mooi netwerk van coaches, healers, lichtwerkers, energetisch werkers die elkaar ondersteunen en die ook naar elkaar kunnen doorverwijzen.

 

BONUS

 • Als je voor een jaar-abonnement optie kiest (dus optie 2 of optie 3) dan zullen bovendien ook àl jouw initiatieven élke maand verstuurd worden naar de mensen op onze mailinglijst (momenteel zijn er dat een 500-tal)!

 

EVOLUTIE 

Inner Power is gegroeid uit de Training Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach welke ik zelf geef aan coaches die willen starten of verder willen doorbreken met hun missie en willen groeien in hun ondernemerschap en met hun praktijk. De deelnemers aan deze training kunnen gedurende 3 jaar gratis met de Inner Power events mee doen.

Sinds kort stellen we onze Inner Power Events ook open voor mensen die mijn training niet gevolgd hebben om zo nog meer impact te creëren en ook andere coaches kansen te geven om meer zichtbaarheid te bereiken en meer klanten te verwerven.

Hier kan je zien welke coaches al mee doen.

Hier lees je meer over mij, oprichter en bezieler van Aykohuis en Inner Power

 

WAT MEER INFORMATIE OVER ONZE MAANDELIJKSE ONLINE EVENTS

 • Deze worden elk jaar minstens 4 x georganiseerd, dus 1 per seizoen.
 • Gedurende 1 volle week maken we dan samen promotie om ons aanbod en onze sessies bekend te maken.
 • Je kan op zo’n week online event meerdere sessies geven
 • Mensen kunnen hieraan gratis deelnemen of ze kunnen kiezen voor een betalende optie zodat ze ook toegang hebben tot alle opnames van de sessies op een besloten facebookgroep.
 • Daarnaast organiseren we in de maanden dat er geen online-week event of geen live events zijn nog online één of tweedaagse waaraan je tevens kan deelnemen.

 

WAT MEER INFORMATIE OVER ONZE LIVE EVENTS

 • Deze worden elk jaar 2 x georganiseerd in samenspraak met deelnemende coaches (data leggen we samen vast)
 • Je kan hier verschillende workshops geven of een lezing of individuele sessies geven (tegen bijdrage)
 • Gedurende een volle dag of weekend bieden we dan live allerlei workshops en sessies aan en is er ook een gemeenschappelijk programma zoals bvb. Ecstatic Dance.

 

ABONNEMENT OPTIES & TARIEVEN

ENKEL ONLINE EVENTS MEEDOEN

 • Optie 1 = 1 online event van een volle week (1 seizoen) + 2 online events van 1 of 2 dagen / Abonnementstarief: €77
 • Optie 2 = 4 online events van een volle week (elke seizoen 1 online event) + 6 online events van 1 of 2 dagen / Abonnementstarief: €277

ONLINE EVENTS MEEDOEN + 2 LIVE EVENTS

 • Optie 3 = optie 2 + 2 live events  / Abonnementstarief: €347

 

Kom je mee in onze groep, bestel dan hieronder jouw Inner Power Abonnement! Alvast heel erg welkom! 

BESTEL HIER JOUW INNER POWER ABONNEMENT 

Wens je eerst nog wat meer informatie of wil je eerst even je vragen kwijt,

boek dan hier een kennismakingssessie.

 

With Love 

Peter Grard