BEGIN IK WEL ALS IK NOG NIET KLAAR BEN MET MEZELF - aykohuis

BEGIN IK WEL ALS IK NOG NIET KLAAR BEN MET MEZELF

Ik hoor het wel vaak… moet ik wel beginnen met mensen te helpen als ik nog niet klaar ben met mezelf.

Hmmm een stevige en interessante. Steeds maar denken dat je nog niets te brengen hebt, dat je vanalles moet oplossen bij anderen terwijl het in essentie gaat om verbinden, er zijn, inspireren en krijg je als coach -ook ik- nog steeds leerlessen mee van je eigen klanten. Wat jezelf nog niet helemaal implementeert.

Je kan nog jaren bezig blijven als je pas wil starten als je klaar bent met jezelf, steeds uitstellen, in je illusie van imperfectie blijven en niet goed genoeg zijn terwijl je net wat te bieden hebt, en de oude weg toch al lang of even niet meer goed voelt. 

Je hebt nog tijd genoeg om je blokkades te transformeren, dat neemt niet weg dat je nu al voor anderen een baken kan zijn. Er zijn zoveel meer mensen die daar lang nog niet staan waar jij ondanks je eigen struggle en blokkades al wel staat. 

En ja natuurlijk zal je nog meer van betekenis kunnen zijn als jij weer verder staat, maar wat is verder? Het gaat daar niet om. 

Het gaat wat mij betreft om jouw zijn, je missie, je zin, je passie, je dieper liggende waarheid, je verbondenheid met iets groters dat je samen met anderen mee wil uitdragen, een netwerk scheppen waarin dat kan gebeuren, waarin jij mag zijn, jij mag wezen, jij mag stralen en doorheen die verbindingen ontstaan nieuwe dingen net zoals er nieuwe verbindingen in je hersenen kunnen ontstaan door anders te denken, door licht in je schaduwstukken te laten schijnen, door je mind minder baas over je leven te laten zijn, door uit de controle te gaan, te leven en in overgave te gaan. 

Als je geboren bent om je missie hier als zielswerker/lichtwerker/verbinder neer te zetten dan zal dat gebeuren als jij ‘ja’ zegt op wat je eerder al besloten had in de zielenwereld. Want anders… wat doe je dan hier?

Stel niet uit, begin, experimenteer en vertrouw dat er een dag komt dat je alles zal voelen wat je wenst te ervaren, wat je in essentie wil neerzetten voor meer verbinding, vrijheid en levensplezier op aarde. Uiteindelijk gaat het om vereniging en vrijheid dat je als mens wil ervaren en dat kan je doen door je missie te gaan leven. Dat vervult omdat jij het bent en je al die totale vervulling bent in essentie.

Boek hier jouw gratis doorbraaksessie
 

Namasté

Peter