BEGIN IK WEL ALS IK NOG NIET KLAAR BEN MET MEZELF

Ik hoor het regelmatig :  “Moet ik wel beginnen met mensen te helpen, te coachen als ik nog niet klaar ben met mezelf?”

Hmmm een stevige en interessante. Steeds maar denken dat je nog niets te brengen hebt hè en dat je vanalles moet oplossen bij anderen terwijl het in essentie gaat om verbinden, er zijn, inspireren.

Je kan nog jaren bezig blijven als je pas wil starten als je klaar bent met jezelf, steeds uitstellen, in je illusie van imperfectie blijven en niet goed genoeg zijn terwijl je net wat te bieden hebt, en de oude weg toch al lang of even niet meer goed voelt. 

Je hebt nog tijd genoeg om je blokkades te transformeren, dat neemt niet weg dat je nu al voor anderen een baken kan zijn van licht. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, bvb als je stevig in een depressie zit dan pak je dat best eerst aan, maar in negen op de tien gevallen is het angst dat je nog tegenhoudt. En misschien zit je wel in die depressie net omdat je geen vervullend werk doet en kan de activatie van je missie je meer vervulling bieden.

En ja natuurlijk zal je nog meer van betekenis zijn als jij weer wat verder staat met jezelf, maar wat is verder? Het gaat daar niet om. 

Het gaat wat mij betreft om jouw zijn, je missie, je zin, je passie, je dieper liggende waarheid, je verbondenheid met iets groters dat je samen met anderen mee wil uitdragen, een netwerk scheppen waarin dat kan gebeuren, waarin jij mag zijn, jij mag wezen, jij mag stralen en zo ontstaan nieuwe dingen in je leven.

Als je geboren bent om je missie hier als zielswerker/lichtwerker/verbinder/coach/healer neer te zetten dan zal dat gebeuren als jij ‘ja’ zegt op wat je eerder al besloten had in de zielenwereld. Want anders… wat doe je dan hier?

Stel niet uit, begin, experimenteer en vertrouw.
 

Peter Grard

Gratis E-book om meer vertrouwen te krijgen in de realisatie van je missie

Trajecten Manifesteer je Missie

Training word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach 

Boek hier jouw gratis doorbraaksessie