Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Masterdag Transformeer je leven 15 oktober

oktober 15 2023 @ 10:00 - 18:00

PROGRAMMA EN INHOUD

TRANSFORMATIEDAG

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de belangrijkste zaken om tot meer heelheid, heling, transformatie en manifestatie te komen. Volgende topics komen aan bod:

 

???? Afstemmingswerk en contact met de Bron, je hoger zelf, je ziel

Door afstemming kan je meer acties nemen vanuit verbinding en zodus meer resultaat en vervulling. Via diepgaande meditatie ga je hier terug mee in contact komen.

 

???? Het heilig innerlijk huwelijk tussen het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke in jou

We hebben als man en vrouw mannelijke en vrouwelijke energie. Met deze oefening brengen we beiden in balans en verankeren we het in ons hart.

 

???? Schaduwwerk

Je schaduw (h)erkennen is belangrijk. Je dient je schaduw niet weg te duwen (what you resist persist) maar liefdevol te omarmen en te kijken, te ontdekken wat hier achter zit. Schaduw is alles wat je blokkeert. Via geleide visualisatie gaan we hiermee aan de slag om je schaduw te transformeren tot je kracht.

 

???? Negatieve overtuigingen deprogrammeren

Van jongs af aan zijn we  geprogrammeerd en zijn we in een overlevingsmodus terecht gekomen. Deprogrammatie van je negatieve overtuigingen die je hebt opgedaan door negatieve fysieke en energetische ervaringen is noodzakelijk om een nieuwe werkelijkheid te kunnen creëren. We gaan op zoek naar jouw belangrijkste negatieve overtuigingen en via theta-healing gaan we ze deprogrammeren.

 

???? Destructieve patronen ombuigen tot constructieve nieuwe gewoonten

We gaan op zoek naar de ‘waarom’ van je destructieve patronen en je krijgt tips mee hoe je hierin verandering kan brengen.

 

???? Vergeving om los te laten en te helen

Door te vergeven verminder je stress. Hierdoor krijg je weer positieve energie, voel je je vrijer en gelukkiger en dat zie je ook terug in je gezondheid. Het is goed voor je hart en bloedvaten, verlaagt je cortisolniveau en verbetert je immuunsysteem.

 

???? Ontdek wie je bent en hoe je in elkaar steekt

Via het werken met het enneagram en de geboortenummerologie kom je meer te weten over jezelf, zodat je beter je uitdagingen en valkuilen kent en meer zicht krijgt op je leven en je missie.

 

???? Contact maken met je oermoeder en oervader(energie)

Via opstellingswerk maak je contact met de vader en de moeder in jouw familiesysteem die in zijn kracht en licht stond en gaan we de familielijn helen, zodat de energie vanuit jou oervader en oermoeder helemaal naar jou kan doorstromen.

 

???? Ophalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten

In een andere tijd en dimensie, in het multidimensionale veld van mogelijkheden kunnen we contact maken met verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten. Via quantumwerk gaan we hiermee aan de slag en gaan we de energie terughalen van deze verloren elementen.

 

???? Emoties reguleren om tot meer balans te komen

Via eenvoudige oefeningen leer je op korte tijd je emoties reguleren.

 

???? Helingsmeditatie innerlijk kind

 

 

JOUW INVESTERING

Transformatiedag : €111 inclusief lunch

Transformatiedag (inclusief lunch) + 3 individuele sessies: €347

Mensen die leven van een vervangingsinkomen geen of weinig spaarreserves hebben kunnen genieten van een korting van 20%. Neem hiervoor contact op met Peter 0468176010 of mail peter@aykohuis.be

Tijdens de individuele sessies nemen we de tijd om op je diepste blokkades, negatieve overtuigingen en programmaties te werken, deze te helen en te transformeren. Dat doe ik via een zachte en snelwerkende methode, namelijk Fundamentele Kinesiologische communicatie.

Meer over deze methode lees je hier

De individuele sessies kan je boeken nadat je de transformatiedag hebt gevolgd.

 

WAAR EN WANNEER

Locatie : Aykohuis, Kerkepad 50 Wechelderzande

zondag 15 oktober 2023

Welkom vanaf 09u30 / Start : 10u00 / Einde : 18 uur

 

Max. 8 mensen kunnen deelnemen

 

MELD JE HIER AAN

Details

Datum:
oktober 15 2023
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement categorie:

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Aykohuis – Wechelderzande
Kerkepad 50
Wechelderzande, 2275 Belgium
+ Google Maps
Phone
0468176010
Bekijk Locatie website