Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

 • Deze evenement zijn geslaagd.

Herfstretreat De reis naar Jezelf 25-29 september

september 25 2023 @ 14:30 - september 29 2023 @ 16:00

DEZE REIS MAAKT EEN “SHIFT” IN JE LEVEN

“De” lifechanger, Ik kan oprecht zeggen dat deze reis de start is geweest van mijn transformatieproces en daar zal ik eeuwig dankbaar voor zijn! ” (Winny)

 

Tijdens deze transitiereis kom je dichter bij jezelf, kom je in balans, bevrijd je je van wat je niet meer dient. Je komt in contact met jouw authentieke kracht en weet je jouw innerlijke kompas te gebruiken, zodat je succesvolle keuzes weet te maken. De reis met een belangrijke en bijzondere bestemming….JIJ.

HER-BRON EN RESET JEZELF TIJDENS DEZE TRANSITIEREIS

x

???? Wil je meer leven vanuit je essentie en natuurlijke staat van zijn, zodat je echt jezelf kan zijn?

???? Ben je toe aan levensheroriëntatie, sta je op een kruispunt in je leven en wens je enkel nog keuzes te maken die echt bij je passen?

???? Wil je je bevrijden van blokkades, negatieve overtuigingen en patronen,  je schaduwstukken ombuigen tot je kracht? 

???? Verlang je meer levensvreugde en energie te voelen, zodat je frisser in het leven kan staan?

???? Zou je het fantastisch vinden om jouw potentieel te bevrijden, zodat je echt in je kracht komt te staan?

???? Wens en jezelf op een heel andere wijze leren kennen, zodat je een beter zicht krijgt hoe je in elkaar zit?

???? Wil je voor je dromen en verlangens blijven kiezen en leren hoe het manifestatiewiel werkt, zodat je ook echt aan de slag kan met de realisatie van je dromen?

???? Samen met tochtgenoten 5-dagen heerlijk genieten van een fijn samenzijn met tijd voor jezelf, rust en stilte, lekkere maaltijden, boeiende workshops én dit alles in een magische omgeving volop in de natuur!

Ontdek en ervaar het tijdens deze 5daagse transitiereis

Vijf dagen marineren in jouw essentie.  Vijf dagen tot rust en jezelf komen.  Vijf dagen weg van alles ten midden van de natuur. Vijf dagen om bevrijd te worden van wat je niet meer dient. Vijf dagen om je dromen, je hart- en zielsverlangens te activeren.
Dit met tijd voor jezelf, nieuwe ontmoetingen, inspirerende inhoud, boeiende workshops, lekkere maaltijden, rust, stilte, meditatie en ontspanningstijd.

P R O G R A M M A 

We werken met verschillende tools en technieken met wetenschappelijke onderbouw (*) op je onderbewuste en je programmaties waardoor je sneller kan shiften naar wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt, zodat je onbewuste programmaties je dromen, je verlangens en je leven niet meer hoeven te saboteren!

Claim je leven, claim jezelf, claim je dromen! 

BEN JE KLAAR EN BEN JE BEREID OM DE RIVIER OVER TE STEKEN EN AAN DE ANDERE KANT UIT TE KOMEN?

(*) gebaseerd op het legendarische wetenschappelijk werk en onderzoek van o.a. Joe Dispenza, Roy Martina, Gregg Braden

 

12 STAPPEN NAAR JE HOOGSTE POTENTIEEL, DE BESTE VERSIE VAN JEZELF EN DE REALISATIE VAN JE DROMEN EN HARTSVERLANGENS

 

 UPGRADE van de connectie met je essentie en je manifestatiekrachten 

1. Leren connectie maken met je essentie, je hoger zelf en je ziel

Door contact te maken met je essentie, je hoger zelf en je ziel ga je meer keuzes maken die écht bij je passen, zo kan je hart- en zielsverlangens activeren en je in verbinding komen met het veld van alle mogelijkheden en de beste versie van jezelf op jouw ideale tijdslijn. We doen ook een opstelling met je hogere zelf zodat je boodschappen van je hogere zelf moeiteloos zal doorkrijgen.

2. Heilig huwelijk met jezelf

Leven in overeenstemming met en vanuit je diepste kern, je hart en je ziel. Via enkele inzichtsvragen komen we hier bij terecht.

 UPGRADE van jezelf 

3. Ontdek wie je bent en hoe je in elkaar steekt

Via het werken met het enneagram en de geboortenummerologie kom je meer te weten over jezelf, zodat je beter je uitdagingen en valkuilen kent en meer zicht krijgt op je leven en je missie.

4. Negatieve overtuigingen deprogrammeren

Doorheen ons leven worden we geprogrammeerd met negatieve overtuigingen  dit ten gevolge van minder fijne ervaringen in ons leven. Bvb. : ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan nooit geld verdienen met mijn levensmissie’, ‘ik ben lelijk’, ‘ik wordt altijd afgewezen’, ‘er wordt nooit naar mij geluisterd’, …. Loskomen van jouw programmaties is wezenlijk om je dromen en hartsverlangens te kunnen manifesteren en daarmee gaan we aan de slag.

5. Schaduwwerk

De schaduw is dat aspect van je persoonlijkheid dat je hebt en waarin zich delen van ons bevinden die we niet prettig vinden, die niet passen bij hoe we gezien willen worden en die in tegenspraak zijn met de publieke persona die we graag aan anderen willen laten zien. Schaduwstukken zijn delen van jezelf die je niet echt wil aankijken omdat er schuld, schaamte, trauma of angst op zit. We dienen echter een thuis te bieden aan de ongewenste delen van onszelf zodat er met meer bewustwording, perspectief, ruimte en compassie aandacht aan geschonken kan worden. Via geleide visualisatie gaan we je schaduw te transformeren tot je kracht.

6. Inzicht en transformatie ontvangen in je blokkade via opstellingswerk

Via opstellingswerk in kleine groepjes krijg je de kans om meert inzicht in een situatie, relatie of probleem te krijgen wat ook de nodige transformatie met zich zal meebrengen.

7. Je innerlijk kind helen en je speelse kind heractiveren

Ieder van ons heeft een innerlijk speels kind in zich dat vaak gekwetst is geweest, niet gezien werd, niet mocht ‘zijn’. We gaan via transformatiewerk dit innerlijk kind zachtjes helen (zonder dat je iets moet terug herbeleven) en het  speelse kind weer heractiveren om zo opnieuw pure levensvreugde te kunnen ervaren.

 UPGRADE van je potentieel en zielskwaliteiten 

8. Leren werken met jouw archétypes 

Wat wil er in en door jou heen geleefd worden? Via het intuïtief en energetisch werken met je archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf die geleefd willen worden) ontdek je heel wat meer van jouw potentieel`en je zielskwaliteiten. Je ontdekt welke delen in jou aandacht vragen.

Is het de schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar , de wetenschapper, de vrijdenker….?

9. Ophalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten via quantumwerk

In een andere tijd en dimensie, in het multidimensionale veld van mogelijkheden kunnen we contact maken met verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten. Via quantumwerk gaan we hiermee aan de slag en gaan we de energie terughalen van deze verloren elementen.

 UPGRADE van je familiesysteem 

10. Je familielijn helen

Via opstellingswerk maak je contact met de vader en de moeder in jouw familiesysteem die in zijn kracht en licht stond en gaan we de familielijn helen, zodat de energie in jouw familiesysteem weer kan gaan stromen. Daarnaast nemen we je mee in een krachtige en helende meditatie om je familiesyteem op te schonen.

 UPGRADE van de realisatie van je dromen en hartsverlangens 

11. Het manifestatiewiel toepassen op al je levensgebieden

We maken contact met onze hart- en zielsverlangens en onze dromen op alle levensgebieden (relaties, liefde, vrije tijd, werk, gezondheid, woning, geld, ….) en via het manifestatiewiel gaan we daar beweging in brengen. Je leert ook wat de valkuilen zijn en je krijgt essentiële en praktische tips mee.

 UPGRADE van je energie  

12. Emoties reguleren om in meer balans te komen

Via eenvoudige oefeningen leer je op korte tijd je emoties reguleren, beter te gronden en stress te ontladen. 

 

JE LEVENSBALANS OPMAKEN EN SCHEPPER VAN JE LEVEN WORDEN

We maken tijd voor stilte en rust, gronding, eigen-tijd, reflectietijd, jezelf beleven in de natuur.

Dit met inspirerende input rond manifestatie en creatiewerk, levensheroriëntatie, overvloed, je innerlijk potentieel verkennen,…

Ontspanningsmeditaties, inquiries, quantumjumps, nature-connecting, stiltewerk, geleide visualisaties, ademwerk, innerlijke dans, grondingsoefeningen  brengen je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact met jouw essentie, datgene wat je werkelijk verlangt, de krachtigste en liefdevolste versie van jezelf en het hele ongekwetste deel in jou.

Je krijgt echt de tijd en ruimte om de balans van je leven op te maken. Helder zien wat je niet meer wil en wat wel en hoe daarnaar gaan leven vanuit je hart en ware essentie. In bewustzijn een krachtigere schepper van je eigen leven worden.

 

Iedereen volgt in deze bewustzijnstransitie zijn eigen individuele proces.

Er ligt nog een enorm potentieel op jou te wachten. Het potentieel dat al in je leeft.

 

WANNEER 

25-29 september 2023 (verlengd OHH-weekend)
Van maandag 25 september 14u00 tot en met vrijdag 29 september 16u00.

LOCATIE

Aykohuis – Wechelderzande
TARIEVEN
– gespreid betalen over 2 maanden is mogelijk
– mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben kunnen ook in 3 termijnen betalen (neem daarvoor contact op met peter@aykohuis.be)
1 PERSOONSKAMERS : €945,00
  • inclusief: cursusbundel, pdf’s, audio’s, video’s
  • inclusief: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal, 4 x ontbijt
  • inclusief versnaperingen, fruit, koffie, thee en fruitsap
  • inclusief btw
2 PERSOONSKAMERS : €865,00
  • inclusief: cursusbundel, pdf’s, audio’s, video’s
  • inclusief: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal, 4 x ontbijt
  • inclusief versnaperingen, fruit, koffie, thee en fruitsap
  • inclusief btw

4 PERSOONSKAMERS OF SLAPEN IN EIGEN TENT: €795,00

  • inclusief: cursusbundel, pdf’s, audio’s, video’s
  • inclusief: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal, 4 x ontbijt
  • inclusief versnaperingen, fruit, koffie, thee en fruitsap
  • inclusief btw

ZONDER OVERNACHTING : €765,00

  • inclusief: cursusbundel, pdf’s, audio’s, video’s
  • inclusief: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal
  • inclusief versnaperingen, fruit, koffie, thee en fruitsap
  • inclusief btw

 

 

TRAINER – COACH   

Peter Grard 

 

G E T U I G E N I S S E N

Echte bevrijding!

Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan! Ik sta er nog versteld van wat een mens zelf kan bereiken door naar je diepere zelf te gaan en grote kuis te houden!

Heel hartelijk dank voor alles wat ik heb mogen leren, meemaken en voelen. Geen haar op mijn hoofd dat eraan gedacht zou hebben dat dit mij zou overkomen. Het lot heeft ervoor gezorgd dat dit op mijn pad gekomen is en ook nog op het juiste moment.

Gedragen door de groep heb ik de slechte demonen, die zich al 4 jaar onder mijn hersenpan genesteld hadden en  iedere dag opnieuw bepaalde met welk slecht gevoel ik de dag moest doorkomen getransformeerd.

Ik heb een geweldige bevrijding mogen ervaren. De zware “brik” die ik jaren in mijn buik met me meezeulde is door het universum opgelost. Het was een immense ervaring hoe goed het vertoeven is met mensen die samen met jou hetzelfde pad willen bewandelen.

De warmte, de kracht en energie die ik heb mogen voelen en volledig nieuw waren voor mij was overheersend.

Ik ben naar huis vertrokken als een ander mens en dit dankzij jullie allemaal.

Magda Geusens

Voor mij was het een gevoel van thuis komen deze zomerretreat. 

Filip

Mijn levensvreugde en innerlijk geluk neemt toe.

De meditaties en begeleide muziek die hier gebruikt werden, gaven mij een enorm rustig gevoel. De hartcoherentie blijft me het beste bij. Het harmonieus gevoel dat ik ervaren heb, is zalig. Het werkt ook na.  Mijn levensvreugde en innerlijk geluk neemt toe.

Het dans- en lichaamswerk gaven me beiden veel energie. De laatste sessie was magisch. Ik voelde de energie en positieve vibes in de lucht en rondom mezelf hangen. Heel fijne ervaring! Dankjewel!

Tijdens het dansen heb ik meer contact met mijn buikgevoel kunnen maken. Het gaat vlotter en soepelder. Fijne ontdekking maar ook verdriet gevoeld omdat ik dit zo lang gemist heb. Ik ga dus meer dansen in de toekomst gewoon als ontspanning.

De overtuigingen opsporen en transformeren met de thetahealing verliep verrassend vlot.

Sylvia

De thetahealing was voor mij een openbaring. Ik heb het steeds moeilijk om te vertrouwen op dergelijke dingen die mijn verstand voorbij gaan.

Maar het heeft me getoond dat het wel kan en dat ik daar kan en mag in berusten. Alle meditaties en visualisaties brachten mij heel veel rust en inzichten. De lichaamsoefeningen die we gedaan hebben, brachten me rust en een soort van gloed. Jullie deden dat fantastisch en waren er zeker op de juiste momenten en wanneer mensen het echt nodig hadden.

Dominique

In combinatie met de workshops was dit een totaalpakket om U tegen te zeggen. 

Ik had geen idee wat te verwachten maar ben zeer tevreden over het totaalpakket van bezig zijn met mezelf, de verbintenis met de anderen, het eten, rusten en de belevenis in meditatie en andere oefeningen, de gesprekken…ik heb een mooie reis gehad. Zo zalig bezig te zijn met ademhaling ook, ik heb gevoeld hoe het in mijn lichaam begon te stromen, het shaken en dansen waren ook een hele fijne belevenis.  Peter waaauw… jij doet dit zo goed man. Je hebt mijn sympathie en bewondering… I love it. Het was zeer zeer aangenaam… Voor mij was dit heel geslaagd en zo dankbaar. Deze retreat was was zijn geld meer dan waard. Ik kan iedereen die vast zit en wil verruimen of om welke reden dan ook denkt, zou dit iets zijn voor mij? Ja zeker… Doen! Doen!

Anne-Marie

Het was een super ervaring waarbij ik weer tot verbinding kwam met mezelf en anderen.

Voldeed aan mijn verwachtingen en meer. Ik voelde me helemaal thuis en tot rust komen. Ga zo door. Jullie doen prachtig werk.

Ilona

Ik was de connectie met mezelf volledig kwijt. Die heb ik terug gevonden.

Het even uitchecken uit het dagelijkse leven heeft veel rust gebracht. De confrontatie met problemen van medereizigers heeft mij opnieuw laten zien wat ik heb, en dat dat allemaal heel waardevol is. Heel veel geleerd van medereizigers. Ik was heel nieuwsgierig naar de opstellingen. Ik ga hier zeker mee verder. Dat en de magie van de oefening waar kinesiologie werd toegepast hebben het meest indruk gemaakt op mij. Fijn dat jullie allebei zo op jullie gevoel afgaan. Er was ruimte voor humor, er werd altijd geluisterd naar iedereen, met veel respect. Mensen die het moeilijk hadden werden erg goed opgevangen. Een heerlijke reis. Gelachen, geweend, gelachen, gelachen.  Fijne manier om kennis te maken met heel wat therapieën/hulpmiddeltjes om vooruit te komen in het leven.  De facilitators doen dit duidelijk met heel hun hart. Ik ben opgeladen naar huis gegaan.

Ida

Ik wilde ook in contact komen met andere gelijkgestemde zielen. Enof dat dit gelukt is.. fijne groep mensen… De begeleiders voelden de groep goed aan er werd echt ingegaan op de noden van de deelnemers. Puik werk 

Opstellingswerk is iets krachtigs en geeft voor mij inzichten in vragen en problemen die er al jaren zijn en die ik nu kan opgelost krijgen. Manifestatiewiel kan ik helemaal mee aan de slag om een en ander duidelijk te krijgen. Ik wilde meer terug keren naar mezelf naar de open en eerlijke kerel die ik ooit was. Ik heb wel het gevoel dat er weer een stuk geheald is en dat ik een aantal stappen gezet heb in mijn proces. Ik ben met een heel fijn gevoel naar huis vertrokken. Ik heb daar ook fijn kunnen landen.

Koen

Ik voel mij precies in echte vrede met mijzelf en de andere.

Het was zo speciaal voor mij, ik ben heel blij met wat ik daar ervaren heb. De contacten met de anderen en zeker de meditaties hebben toch iets in mij gedaan, dankuwel voor zo een mooi werk te doen met de mensen.

Carolina

De workshops hebben een  grote impact gehad op mijn gevoel en zelfbeeld. Voor mij was het retreat een eye-opener een emotionele rollercoasterreis naar mijzelf met prachtige onverwachte verrassende wendingen en ervaringen.

Heerlijk weer contact te hebben met mijn lijf. En de zorgzaamheid op dag 1 bij het kampvuur was hartverwarmend. De volgende ochtend gaf de begeleiding mij het gevoel dat ik er mocht zijn zoals ik toen daar was. Kwetsbaar en intens verdrietig. Ergens voelde ik mij vertrouwd genoeg om mijn diepe zelf te laten zien en mij over te geven aan het moment. Mij te laten vullen met wat ik nodig had. Te transformeren zodat mijn hart weer lichter voelde en ik weer connectie kreeg met mijzelf. Daardoor kon ik weer bewust kiezen en voelen en uitspreken wat ik nodig had. Dankjewel. 

Ja Peter fantastisch hoe je je opstelt zo open en steeds weer weet wat de groep nodig heeft.  Van beide begeleiders voelde ik dat jullie echt zijn en dit werk met hart en ziel doen. Wat ook duidelijk voel en zichtbaar was. En bedankt voor die heerlijke gemeende knuffels. Jullie zijn schatten van mensen. Mooie healende momenten en meditaties.

De begeleiders zijn mooie warme mensen die dit werk als hun zielsmissie zien en met enthousiasme doen. Dat kon ik voelen en ervaren. Door hun begeleiding en inspiratie ben ik dieper, liefdevoller en opener naar mijzelf gaan kijken. Ze hebben mij laten zien dat trauma’s sneller opgelost kunnen worden. Dat ik de kracht heb mijzelf te healen. Zien en voelen wat ik nodig heb om mijn dromen waar te maken. Thanks.

Lajos

Ik heb wat laagjes er kunnen afhalen, zoals boosheid en irritatie en ik voel terug meer mededogen voor mezelf en de ander. Ik voel me terug liefdevoller dan ervoor.

Ik heb een mooie retreat gehad. Het heeft me ook gemotiveerd om terug meer te gaan mediteren. Dank jullie wel allebei.

V.A.

Wat een hoop blokkades zijn opgeheven, het voelt zalig om terug massa’s energie te voelen stromen. 

Ik voel mij zoveel lichter en heb mij voor de zekerheid maar eens op de weegschaal gezet 😉 “I am light ” is zo binnengekomen, ik kan er blijven naar luisteren. Mijn medereizigers hebben aan deze reis naar mezelf een extra dimensie gegeven. Het was zalig om hun te leren kennen, om in verbinding te gaan en om te zijn hoe mooi ze waren als mens. 

C.V.

Ik zou die retreat aan iedereen die bewust wilt gaan leven willen aanraden. De kennis en de wijsheid die je meekrijgt in vier dagen, is zo gevarieerd en op een passievolle manier doorgegeven.

Ik vond het boeiend om samen met 12 andere mensen, die zo verschillend zijn van elkaar, op weg te gaan naar meer verbinding, met anderen, mezelf en de bron. Als ik zeg verschillend van elkaar, bedoel ik echt verschillend: qua leeftijd, achtergrond, bewustzijnsniveau, overtuigingen, … Een echte topper! 

Mijn kinderen voelen het verschil en ik ook! Ik ben nog meer mijn authentieke ik en dit is echt voelbaar. Wat ik soms voor de retreat op de lange baan liep slepen, ben ik nu effectief mee begonnen en dit geeft een super goed gevoel! Mijn routines zijn nu ook deze die ik wou invoeren maar nog niet de moed voor gevonden had. Bedankt hiervoor! 

Valérie

Ik raad het iedereen aan!

Dankbaar voor alles wat het me bijgebracht heeft, het was een heel intense reis, met boeiende workshops en gelijkgestemde mede-reizigers.

Liesbeth

Ik merk een innerlijke verandering na de retreat. Ik kwam thuis met een warm gevoel. Moe maar voldaan, totaal in verbinding met mezelf en anderen.

De meditaties en visualisaties hielpen me op dichter bij mezelf te staan en heeft me inzichten gegeven over bepaalde zaken. Familiesysteem opstelling: de energetische zaken die naar boven zijn gekomen vond ik wonderbaarlijk. Werken met archetypes: verhelderende visualisatie-oefeningen en de energetische oefening in duo vond ik heel heftig/waardevol/insightfull. Innerlijk kind werk: in contact komen met je innerlijk kind in jezelf en in combo met anderen was leerrijk en warm Quantumjump: verhelderend om de beste versie van jezelf te visualiseren. Helpt om toekomstgericht keuzes te maken.

De begeleiders : zijn twee zeer warme, aangename mensen. Ik voelde me gehoord en gezien. Kennis van zaken, geven zonder oordeel input.

Samengevat :  De retreat was zeer waardevol. Een idyllische plek met warme sensitieve mensen- leven op het ritme van het (groeps-)proces, heerlijk! Inhoudelijk brachten de begeleiders interessante topics die soms confronterend, vaak verhelderend waren aangevuld met meditaties en fysieke oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Ik raad het zeker aan, een mooi cadeautje voor jezelf.

Natasja Jacops

De vibe was fantastisch.  Er is een stap gezet in meer helderheid, meer rust en laagje verwijderd van oude wondes.

Ik voelde me aanvaard en bij de groep horen. We waren gelijken. Meestal heb ik dit gevoel niet.  Een nieuwe deur, nieuwe inzichten of bevestigingen gekregen. 

Lieve

Ik heb zoveel gekregen. 

Verbinding vinden met gelijkgestemde mensen, meer kennis vergaren, lichamelijk en innerlijk werk op een laagje dieper ervaren, …

Innerlijke kind werk: dit voelde heel bevrijdend en tevens bevestigend van wat ik meer nodig heb om mijn creativiteit en trilling hoger te houden. Het schaduwwerk: dit heeft het laatste stukje van mijn hartchakra geopend en een karmisch stuk geheeld. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk herboren. Het manifestatiewiel: leuke visuele manier om een overzicht te krijgen van wat er nog nodig is om meer in balans/harmonie te komen. De meditaties en visualisaties is een fijne manier voor mij om naar binnen te keren. 

Er was een mooie afwisseling tussen ontspanning en een sprong in het diepe naar jezelf. Er werd op een mooie manier rekening gehouden met de noden van iedereen.

De begeleiders zijn heel mooie mensen die samen een mooi evenwicht brengen voor alle deelnemers. Ze vulden elkaar heel mooi aan. 

Katrien

Ik kon echt naar mijn diepste verlangens gaan.  Er is iets in gang gezet voor mij. 

Sofie

De retreat was voor mij één van de mooiste ervaringen sinds ik bewuster in het leven sta. 

Het was een mooie reis, waarin diepgang aanwezig was en tegelijkertijd ruimte voor jezelf.  Mooie verbindingen met gelijkgestemde zielen, die je ondersteunden in het proces.  Er werd een nieuw laagje afgepeld en ik voel zoveel meer harmonie in mezelf. Het heeft me de juiste drive gegeven om thuis bepaalde patronen te doorbreken.  Het brengt je wat je nodig hebt als je volledig in overgave kan gaan. Mijn vertrouwen hierin werd overstegen.

Katrien

Het heeft mij meer gebracht dan ik had gedacht.

Het lichaamswerk hielp me. om mijn energie beter te laten stromen en ik denk dat ook daardoor de workshops ook beter zijn gelukt. Perfecte aanvulling.

Floor 

Ik heb ook mogen ervaren dat deze retraite veel veel meer heeft verwerkt en doorwerkt dan jaren sessies te doen bij een psycholoog.

Door verschillende oefeningen is er een grote schoonmaak gebeurd, zijn er openingen gemaakt, is er zoveel positiviteit. Al deze topics waren heel interessant en toonden dat ik die zaken ook echt nodig had. Ik voelde bij de begeleiders steun, knowhow en echt diepe betrokkenheid en de wil om jullie kennis met ons te delen.

Christel

Even weg van alles en niets moeten

Even weg zijn van de rush van alledag, volledig tot rust komen, helemaal niets “moeten”, fijne mensen ontmoet, het heeft me enorm veel deugd gedaan!

J.E

“de” lifechanger 

Ik kan oprecht zeggen dat jij de persoon bent die bij mij de zaadjes heeft geplant, dat jij de start bent geweest van mijn transformatieproces, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn! 

Ik weet nog goed hoe ik als onzeker en bang vogeltje deelnam aan de Innerlijke reis in augustus 2019, ik was de connectie met mezelf en mijn intuïtie volledig kwijt. 

Maar wat een prachtige ervaring was die retraite! Ik leerde daar zoveel nieuwe mooie mensen kennen, zowel mannen als vrouwen die leefde vanuit hun hart en vanuit liefde, allemaal mensen die openstaan voor echte verbinding, groei en transformatie, mensen die naar zichzelf durven kijken, naar binnen durven gaan en van daaruit weer sterker naar buiten kunnen treden. Een nieuwe wereld ging voor mij open, en nu… Nu is dit mijn wereld.  Met een aantal deelnemers van de retraite heb ik nog steeds een oprechte en hechte vriendschap. 

Wat ik nooit meer zal vergeten is dat jij hebt me tijdens een persoonlijk coachingsgesprek gerichte vragen hebt gesteld over hoe ik mij voelde en hoe ik mijn leven eruit zou zien als er niks veranderde binnen 1j….3j…..5j….

Dat was voor mij zo’n eyeopener. Ik ben nu ongeveer in jaar 3, en als ik dan zie wat er allemaal al is gebeurd! 

Die vragen hebben er tot op de dag van vandaag voor gezorgd dat ik stappen maak en blijf maken!

Ik heb dan bij jou ook nog de jaaropleiding tot Levens en Zielsmissiecoach gevolgd, ook dat was zo’n mooi traject!

Ook daarin heb je mij echt een cadeau gegeven, je wist dat ik het moeilijk had financieel en jij bent me daarin tegemoet gekomen, jij liet me de kracht van geven en mogen ontvangen zien. 

Dus nogmaals, héél erg bedankt voor alles! Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger.

Winny 

Na de reis naar jezelf had ik meer energie en ging ik met tevreden en voldaan gevoel naar huis.

De 4-daagse reis was voor de tweede keer heel geslaagd. De activiteiten en vrije momenten waren goed op elkaar afgestemd, zodat ik alles kon meedoen en voldoende rust kon nemen. Heel fijne mensen leren kennen, ik voelde me helemaal op mijn gemak en kon gewoon zijn. Lekker gegeten, genoten van verblijf op de krachtplaats. Voor mij was het een goede variatie aan activiteiten om dichter bij jezelf te komen en het resultaat was ook dat meer inzicht heb gekregen in mijn potentieel en dat ook ineens heb mogen ervaren in de praktijk. Vooral ook erg genoten van de vele begeleide meditaties. Na de reis naar jezelf had ik meer energie en ging ik met tevreden en voldaan gevoel naar huis. Dankjewel voor alweer een hele fijne ervaring!

D.V.D.

Soms weet je vooraf waarom je ergens moet zijn, soms niet of je voelt het ook al weet je niet echt waarom… en dan ontdek je het ineens….

“Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat).

Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken.

De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven.

Waarom ik dan toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd…

Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte. Word dat nu ook van mij verwacht?

Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom. Dat was thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend.

In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz..

De klokken en het beiaardmuziekje vond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.

Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn, was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had.’ s Avonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.

En Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat?

Ik omarm jullie en wat jullie doen!!”

Lieve warme groet, Hilda

[su_slider source=”media:=14786, 14787, 14788, 14786″ link=”lightbox” width=”740″ height=”420″ responsive=”no” title=”no” pages=”no” autoplay=”5000″ speed=”1200″]

Details

Start:
september 25 2023 @ 14:30
Einde:
september 29 2023 @ 16:00

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Aykohuis – Wechelderzande
Kerkepad 50
Wechelderzande, 2275 Belgium
+ Google Maps
Phone
0468176010
Bekijk Locatie website