Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

De Gouden Reis: ontdek je unieke zielstalentencode & levensmissie 8-9/8

augustus 8 2020 @ 10:00 - augustus 9 2020 @ 17:00

ZET JE MISSIE EN AL JOUW POTENTIEEL IN DE WERELD

DE GOUDEN REIS : dag 1

Tijdens de eerste dag volg je de Soulshop De Gouden Reis. We werken hier met archétypes om meer zicht te krijgen op welke energieën in je leven en tot leven willen komen.

Je krijgt ook een beter zicht op je levensmissie, wat je hier op aarde komt doen.

Archétypes zijn deelpersoonlijkheden in jou die geleefd willen worden, die jou iets komen brengen op verschillende vlakken in je leven waardoor je weer echt jezelf kan zijn, jij mag leven, je passies kwijt kan en nieuwe levensenergie kan opdoen. Opzet is deze archétypes in harmonie te brengen en in hun kracht en licht te zetten zodat jij als koning/koningin van jouw rijk deze archétypes laat stralen zoals ook jezelf en dat je meer helderheid krijgt waarom je hier bent, wat jouw Gift aan de wereld is.

Op het programma staan ontspanningsmeditaties, geleide visualisaties, chakrawerk, klein opstellingswerk en diepe inzichtsvragen welke je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact brengen met je passies, je zijns- wordingskwaliteiten en je levensmissie.

DE GOUDEN REIS : dag 2

De tweede dag gaan we in opstellingen doen twee aan twee met de archétypes. Jij bent de koning/koningin, de andere deelnemers representeren jou archétypes in de opstelling. We gaan ook werken met de chakra’s in combinatie met je archétypes op weg om je levensmissie helder te krijgen en je volle potentieel aan te gaan. Je krijgt ook huiswerk mee om gedaan te maken tegen dag drie.

DE GOUDEN REIS : dag 3

De derde dag gaan integreren van dag 1 en 2 en krijgt het huiswerk zijn plek. We gaan ook opstellingen in groep doen rond jouw archétypes om nog meer helderheid te krijgen rond je potentieel, je missie, je blokkades. Blokkades worden duidelijker en krijgen kansen tot transformatie.

Hier lees je alles over doel, programma, werkwijze, achtergrond van de cursus.

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN VOOR WIE VAN VER KOMT

DE WORFTHOEVE

IOSONO

Beide B&B ‘s op 10 minuten van Aykohuis.

DATA EN UREN 

– zaterdag 8 augustus 2020 van 10u00 tot 20u30

– zondag 9 augustus 2020 van 10u00 tot 17u00

– de derde dag (integratiedag) kies je zelf wanneer je deze wil volgen (*)

Mogelijke data die momenteel voorzien zijn:

zaterdag 12 september 2020

zaterdag 7 november 2020

zaterdag 12 december 2020

(*) Je kan deze derde dag ook vervangen met een individuele sessie van +/- 2,5 uur of 2 sessies van 1u15′ als de data niet passen.

JOUW INVESTERING : €447,00

Inclusief 3 x lunch en versnaperingen
Gespreide betaling over 3 maanden : 175 €/maand = €525,00
Vroegboekkorting: bij inschrijven voor 17 juli geldt er een korting van 11%, kortingscode : gouden reis augustus

[swm_button button_color=”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/gouden-reis-3-daagse-directe-betaling/” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in – DIRECTE BETALING [/swm_button]
[swm_button button_color=”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/gouden-reis-3-daagse-gespreide-betaling/” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in  – GESPREIDE BETALING [/swm_button]  
 

 

TESTIMONIALS

Via mijn vriendin, Myriam, schreef ik me in voor het startweekend van De Gouden Reis bij Peter. Ik wist niet goed aan wat ik mij moest verwachten. Ik voel al langer dat ik op spiritueel vlak mijn gave heb en zou dit graag in mijn werk met mensen combineren. De opleiding bij Peter leek daarom wel een goede start. 

Toen de oefeningen werden uitgelegd, stootte ik bij bepaalde oefeningen op een grote weerstand, een blokkade omdat ik totaal nog niet met deze wereld vertrouwd ben. Ik stapte soms met twijfel in een nieuwe oefening. Toch liet ik deze weerstand na enige tijd varen en ging ik er volledig in mee. Ik kwam in de flow door de sfeer van de groepsdynamiek. Ik heb mijn grenzen enorm verlegd dat weekend. Ik stond versteld van mijn eigen kunnen en er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was geraakt. 

Ik heb het gevoel dat er energetisch heel veel bij mij is losgemaakt. Ik kan nu dieper voelen en stel me ook open voor andere gewaarwordingen. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken.  Ik heb ontdekt dat het juist een heel diep stuk van mezelf heeft aangeraakt. Een deur is geopend en die ga ik niet meer sluiten. 

Peter legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht zijn. Hij begeleidde ons op een professionele manier en zorgde ervoor dat de groep meer en meer een hechte groep werd waar gelijkenissen primeerden boven de aanvankelijke verschillen en triggers die we in elkaar wakker maakten.

Werner Claes

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Aykohuis – Wechelderzande
Kerkepad 50
Wechelderzande, 2275 Belgium
+ Google Maps
Phone
0468176010
Bekijk Locatie website