Home Aanbod Ontdek je zielstalentencode en levensmissie

Ontdek je zielstalentencode en levensmissie

 

HEB JE EEN GROTE DROOM, EEN MISSIE DIE DE WERELD MOOIER ZAL MAKEN. 

HOUDT IETS JE TEGEN OM ER HELEMAAL VOOR TE GAAN?

WIL HET GOUD IN JEZELF HERONTDEKKEN? JE SCHATKIST DIE DAAR VERBORGEN LIGT?

 

Herken je je hier ergens in?

 • Je voelt te weinig vervulling in je huidige werk en leven.
 • Je staat op een kruispunt in je leven en weet je niet goed waarheen.
 • Je bent dieper en bewuster op zoek naar wat je wil in je leven, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je levensmissie is.
 • Je hebt het gevoel dat je te veel het leven van anderen leeft.
 • Je hebt een burn-out of bore-out of op weg ernaar en je wil nu écht iets anders dat meer passend is bij jou.
 • Je wil je droom en levensmissie realiseren maar je hebt nog twijfels.
 • Je wil je volle potentieel,  je zielstalenten en het goud in jezelf (her)ontdekken en bevrijden.
 • Je wil meer levensvreugde en zielsvervulling ervaren.
 • Je wil diepere lagen in jezelf ontdekken, het goud je in jezelf vinden, de schatkist die daar verborgen ligt en klaar ligt om door jou gevonden en herontdekt te worden.

“De Gouden Reis is hét ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf en jouw potentieel.”

 • De Gouden Reis maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk,  je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert. Het opent een poort naar een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.
 • Ik breng je in je kracht en je licht opdat jij mag stralen en je dromen en doelen kan bereiken.  Ik ben er voor mensen die hun licht en hun geschenk met liefde aan de wereld willen geven. Er staan mensen op jou en de realisatie van je missie te wachten. Je bent nodig en je mag je geschenk nu aan de wereld geven.
 • De Gouden Reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen.
 • De Gouden Reis brengt je naar jouw volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag  met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.
 • Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.
 • Na deze reis hoef je geen workshops en cursussen meer te volgen tenzij om je te verdiepen of je te specialiseren en niet meer vanuit “ik ben nog niet goed genoeg”, wel vanuit interesse en nieuwsgierigheid. Alles zit immers al in jouw vanaf je geboorte. Je ziel heeft dit leven gekozen om jouw leven te leven en te genieten, te spelen, liefde en vervulling te beleven.

Programma, inhoud en doel

We werken met archétypes om meer zicht te krijgen op welke energieën in je leven. Archétypes zijn deelpersoonlijkheden in jou die geleefd willen worden, die jou iets komen brengen op verschillende vlakken in je leven waardoor je weer echt jezelf kan zijn, jij mag leven, je passies kwijt kan en nieuwe levensenergie kan opdoen. Opzet is deze archétypes in harmonie te brengen en in hun kracht en licht te zetten en dat jij als koning/koningin van jouw rijk deze archétypes laat stralen zoals ook jezelf.
Op het programma staan ontspanningsmeditaties, geleide visualisaties, chakrawerk, opstellingswerk en diepe inzichtsvragen welke je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact brengen met je passies, je zijns- wordingskwaliteiten en je levensmissie.
We kijken ook naar blokkades die je weg weerhouden te gaan. Je krijgt een eerste aanzet en input mee om deze te transformeren. Je krijgt ook informatie en huiswerk mee om verdere stappen te zetten richting je droomleven. Voor wie het nodig heeft kan na deze reis nog verdiepen op een verdiepingsdag of via een individuele sessie.
De werkmethode tijdens de starttweedaagse is deels gebaseerd op Het Talentenspel van Willem Glaudemans waar ik mijn opleiding volgde tot TalentCoach en is aangevuld met eigen inzichten en tools.
Gun jezelf een ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf.
Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.

Mogelijkheden tot deelname

1) ONLINE

Je krijgt na bestelling verschillende opdrachten die je thuis kan doen, stap per stap. Alles staat helder uitgelegd in bijhorende documenten en videos.
JOUW INVESTERING: € 247,00 of gespreid betalen over 3 maanden aan € 95,00/maand = € 285,00
Bestel hier directe betaling Bestel hier gespreide betaling

 

2) LIVE in groep

In groep ga je gedurende 3 dagen (een starttweedaagse en later een integratiedag) op intuïtieve, energetische wijze intensief werken met jouw belangrijkste archétypes die geleefd willen worden in jou. Dit zijn deelpersoonlijkheden, energie, talenten en kwaliteiten die in jou tot leven willen komen. Je ontdekt hierdoor jouw volle potentieel, je helende talenten, je unieke zielstalentencode en je levensmissie.
JOUW INVESTERING: €447,00 (gespreid betalen mogelijk)
Klik hier voor data

 

3) LIVE individueel traject

6 sessies van 2 uur of 8 sessies van 1,5 uur
JOUW INVESTERING :  €1.247,00 
Je eerste sessie leg je vast op deze pagina.
Bestel hier

 

Twijfel je? Boek hier jouw GRATIS DOORBRAAKSESSIE!

 

TESTIMONIALS

Via mijn vriendin, Myriam, schreef ik me in voor het startweekend van De Gouden Reis bij Peter. Ik wist niet goed aan wat ik mij moest verwachten. Ik voel al langer dat ik op spiritueel vlak mijn gave heb en zou dit graag in mijn werk met mensen combineren. De opleiding bij Peter leek daarom wel een goede start. 
Toen de oefeningen werden uitgelegd, stootte ik bij bepaalde oefeningen op een grote weerstand, een blokkade omdat ik totaal nog niet met deze wereld vertrouwd ben. Ik stapte soms met twijfel in een nieuwe oefening. Toch liet ik deze weerstand na enige tijd varen en ging ik er volledig in mee. Ik kwam in de flow door de sfeer van de groepsdynamiek. Ik heb mijn grenzen enorm verlegd dat weekend. Ik stond versteld van mijn eigen kunnen en er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was geraakt. 
Ik heb het gevoel dat er energetisch heel veel bij mij is losgemaakt. Ik kan nu dieper voelen en stel me ook open voor andere gewaarwordingen. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken.  Ik heb ontdekt dat het juist een heel diep stuk van mezelf heeft aangeraakt. Een deur is geopend en die ga ik niet meer sluiten. 
Peter legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht zijn. Hij begeleidde ons op een professionele manier en zorgde ervoor dat de groep meer en meer een hechte groep werd waar gelijkenissen primeerden boven de aanvankelijke verschillen en triggers die we in elkaar wakker maakten.
Werner Claes

Quote Gouden Reis

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren