Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

GRATIS ONLINE SESSIE ‘Doorbreken of starten met je missie’

augustus 26 2020 @ 19:30 - 21:00

Free

Verlang jij al lang je missie neer te zetten en of ben je er al mee bezig en wil je verder doorbreken hierin? Maar je ervaart mogelijk nog veel struggle, vraagtekens, blokkades. Verlang je ernaar met jouw missie volop naar buiten te komen maar houdt je nog iets tegen? 

Na jaren speurwerk, onderzoek, innerlijk werk, blokkades en weerstanden overwinnen heb ik een overzicht gemaakt van de meest waardevolle tools en inzichten die je nodig hebt om door te kunnen breken met je missie.

Ik bespaar je met deze online sessie een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent deze weg te gaan, los of je nu al gestart bent of niet met het neerzetten van je missie.

We gaan twee domeinen benaderen tijdens deze sessie. Jij als mens en coach en wat hierin nodig is om door te kunnen breken en daarnaast het ondernemerschapsluik.

Welkom.

 

Wanneer 

woensdagavond 26 augustus van 19u30u tot 21u00

 

[swm_button button_color=”#”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/gratis-online-sessie-manifesteer-je-missie-2//” target=”_self” text_shadow=”light” ] IK SCHRIJF MIJ IN  [/swm_button]

Enkele dagen voor de online sessie krijg je een mail toegestuurd met de link die je moet activeren voor deze zoomcallsessie. Je dient hiervoor niets te downloaden.