Ik begeleid dit traject sinds 2016 en heb er steeds veel zin in, omdat het heel fijn publiek is om mee te werken, omdat ik connecties zie groeien tussen de deelnemers, samenwerkingen die starten, omdat de groep elkaar pusht tot het beste in zichzelf, omdat er zoveel transformatie te beleven valt en omdat ik zelf al mijn zielskwaliteiten in dit traject een plek kan geven (wat ook jij gaat leren in het aanbod dat jij gaat leren uitbouwen waardoor je sneller kan groeien).
 
Misschien zat jij er ook al even aan te denken om mee te doen, maar twijfel je nog vanwege bepaalde vragen die je hebt of angsten die spelen. Daarom hieronder een “FAQ” waarin ik je antwoord geef.
 
Frequently Asked Questions
 
HIERONDER VOLGENDE ANTWOORDEN OP AL DEZE VRAGEN EN SITUATIES
 
Q1: Voor wie is de training precies bedoeld?
Q2: Wat als ik denk dat ik geen coach, healer, energetisch werker ben maar toch voel dat ik een bepaalde missie heb?
Q3: Iets in me roept mij om dit te volgen, maar stiekem vind ik het super spannend, waardoor ik nog geen besluit heb genomen. Wat moet ik doen?
Q4: Hoeveel tijd kost het om mee te doen? Wat is de tijdsinvestering per week?
Q5: Ik heb al eens een programma gevolgd en ben bang dat ik weer geen resultaten ga halen…
Q6: Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Q7: Wat als ik wel wil maar het financieel heel moeilijk heb nu?
Q8: Heb ik een diploma nodig van coach om mee te doen?
Q9: Ja ik wil wel meedoen maar nadien sta ik er dan toch weer alleen voor?
Q10: Ja ik wil wel meedoen maar heb angst op zichtbaarheid. Wat gedaan daarmee?
 
 
Q1: Voor wie is de training precies bedoeld?
 
A: Deze training is gericht op mensen die willen starten met hun zielsmissie en daar helemaal voor willen gaan (eventueel tijdelijk deeltijds of meteen voltijds) of er al mee bezig zijn en verder willen doorbreken in hun potentieel en missie. We bevrijden jouw potentieel, transformeren de blokkades en je krijgt alle basiszaken mee wat betreft ondernemerschap, marketing, website, strategie, verkoop, verdienmodellen, sociale media, inclusief coachingsmethode (voor wie nog geen coachingsmethode heeft of een methode extra wil bij inzetten in zijn huidige praktijk)
 
De reden dat ik een maximum van 8 mensen toe laat per start heeft te maken met het feit dat je iedereen voldoende aandacht kan krijgen en de kwaliteit hoog kan blijven.
 
 
Q2: Wat als ik denk dat ik geen coach, healer, energetisch werker ben maar toch voel dat ik een bepaalde missie heb?
 
A: Je hoeft niet noodzakelijk een coach, healer, energetisch werker in jou te hebben om mee te doen aan de opleiding. Deze opleiding staat ook open voor mensen die ergens misschien wel een raakvlak hebben met het coachingswerk maar niet noodzakelijk echt direct gaan coachen.
 
Het belangrijkste is dat je ergens voelt dat je een missie hebt waarmee je andere mensen op één of andere manier gaat helpen en inspireren.
 
Zo zijn er al mensen die ingestapt zijn in de training die veel aan de training hebben gehad ook al doen ze geen rechtstreeks coachingswerk maar hebben wel een inspirerend aanbod waarmee hun doelpubliek toch geholpen wordt.
 
En soms ontdekken mensen tijdens het traject dat er toch een coach, healer, energetisch werker, lichtwerker in hen leeft. Zo kan je dus ook aangenaam verrast worden tijdens het traject!
 
 
Q3: Iets in me roept mij om dit te volgen, maar stiekem vind ik het super spannend, waardoor ik nog geen besluit heb genomen. Wat moet ik doen?
 
A: Heel menselijk en normaal dat bij velen die de opleiding gestart zijn soms ook speelde en hoe blij ze dan zijn eens ze de knoop hebben doorgehakt, want dan komt er naast gezonde spanning ook rust.
 
Kiezen kan ook rust geven en zet de motor ingang. En dan kan het Universum gaan meewerken. Investeren in jezelf is eng. Toch geloof ik dat het zich altijd terugbetaalt.
 
Waarom is het dan spannend? Omdat je uit je comfortzone dient te komen en daar zitten vaak blokkades of angsten op, alleen kan je enkel maar écht groeien als je uit die comfortzone komt, daar ligt de groei. Tijdens de training wordt er ook gewerkt op deze blokkades via diepgaand transformerend werk (via opstellingen, quantumwerk, fundamentele kinesiologische communicatie, thetahealing) zodat je daar geen last van meer hoeft te hebben.
 
Zo volgde ik jaren geleden een soulbusiness opleiding waarvan ik de inhoud ook verwerkt heb in mijn eigen training en ik vond dat ook spannend en dacht ‘dat ga ik niet kunnen’, maar al die gedachten bleken onnodig te zijn want ik werd goed begeleid en ook ik zal jou meenemen in het proces en je zal ervaren dat je niet alles moet kunnen en dat je niet alles alleen moet doen.
 
Belangrijk om weten: starten met iets dat buiten je comfortzone ligt vraagt in het begin een investering van tijd, geld en energie MAAR het gaat jou uiteindelijk tijd, geld en energie opleveren en daarmee kan je je best verbinden als je de stap zet, met dit resultaat voor ogen. en dat je dus jouw investering als je gaat toepassen wat je leert er ook vlug kan uithalen.
 
 
Q4: Hoeveel tijd kost het om mee te doen? Wat is de tijdsinvestering per week?
 
A: Dit kun je grotendeels zelf invullen. Je kiest namelijk je eigen tempo om het traject af te werken, dat kan op een half jaar maar evengoed doe je er 1 jaar of 1,5 jaar over. De trainingsdagen worden regelmatig aangeboden en kan je dus zelf kiezen wanneer je wat volgt. Data vind je hier.
 
Gemiddeld gezien mag je op 1 trainingsdag per maand rekenen, wil je sneller gaan dan kan je 2 trainingsdagen per maand volgen.
 
Daarnaast voorzie je tijdens het traject in het begin minimaal 1 à 2 uur per week, en later op het traject 1 dagdeel (voormiddag, namiddag of avond) per week om de inhoud te verwerken en te implementeren. Heb je meer tijd, des te beter, dan ga je sneller vooruit.
 
We leren tijdens de training ook hoe je tijd kan maken.
 
Je hoeft dus niet alles in 1x te volgen. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het online leerplatforum en je kunt bepaalde modules ook later volgen, mochten ze nu bijvoorbeeld nog niet relevant voor je zijn.
 
Elke maand  is er ook een zoom van een uurtje waar je steeds mee begeleid wordt naar de volgende stap in je proces en kan je al je vragen kwijt.
 
 
Q5: Ik heb al eens een programma gevolgd en ben bang dat ik weer geen resultaten ga halen…
 
A:  Zo zijn hier nog al mensen gestart met dat idee in het hoofd en meestal was de reden van te weinig resultaat dat zaken niet echt aangepakt werden, dat er te weinig geïmplementeerd werd, dat ze te veel andere zaken tegelijkertijd aan het volgen waren.
 
Daarom heb ik verschillende stokken achter de deur ingebouwd in de training (individuele sessies, integratiedagen, zoomcalls, …) zodat je voldoende kansen, uitnodigingen en schoppen onder je kont krijgt om alles wél goed aan te pakken en te implementeren.
 
Bovendien is het groepseffect ook niet te onderschatten. De groep neemt jou mee in je acties!
 
Ik zeg altijd ‘als je hier start, dan is dit de laatste training die je gaat volgen’. Ik bedoel hier niet mee dat je nadien niet nog andere zaken kan volgen, maar dat je eerst eens alles aanpakt en gaat toepassen wat je meekrijgt en je tijdens het traject voldoende vertrouwen en eigenwaarde gaat ervaren en dat je meer in jezelf gaat geloven zodat alles wat je later eventueel nog gaat volgen enkel is om je te specialiseren en niet meer omdat je niet goed genoeg bent.
 
Q6: Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
 
A: Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1x betalen of in 3 of 8 of 12 termijnen. Meer termijnen zijn bespreekbaar als het echt niet anders kan.
 
 
Q7: Wat als ik wel wil maar het financieel heel moeilijk heb nu?
 
A: Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben of momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen is er nog een andere optie voor de betaling waarbij je een voorschot betaald en het resterende bedrag op een af te spreken aantal maanden dat haalbaar is voor jou (zonder maandelijkse meerkost) en je geniet ook van een reductie van 20%, neem contact op met mij – peter@aykohuis.be – als je hiervoor in aanmerking komt.
 
 
Q8: Heb ik een diploma nodig van coach om mee te doen?
 
A: Neen, sommige coaches werken louter en alleen uit ervaring en dat is prima. Je bent immers geboren met je zielskwaliteiten en deze gaan we tijdens de training zo scherp mogelijk maken door het werken met archétypes, opstellingen en quantumwerk.
 
 
Q9: Ja ik wil wel meedoen maar nadien sta ik er dan toch weer alleen voor?
 
A: Neen, dat zal niet gebeuren want zowel tijdens als tot 2 jaar na het traject kan jij gratis mee doen om jouw aanbod bekend te maken aan het grote publiek via maandelijkse online en live events van Inner Power. Inner Power is uit deze training ontstaan en heeft op 3 jaar tijd al meer dan 2.500 mensen bereikt. Dus je zal sneller meer zichtbaarheid krijgen door ook hieraan mee te doen.
 
Daarnaast heb je de kans om -als je er behoefte aan hebt- na het traject nog verdere ondersteuning te krijgen en kan je tegen een beperkte bijdrage nog extra proces- of integratiedagen volgen alsook de maandelijkse zoomcalls.
 
 
Q10: Ja ik wil wel meedoen maar heb angst op zichtbaarheid. Wat gedaan daarmee?
 
A: Dat komt bijna bij elke deelnemer voor die hier de training is gestart en daar werken we aan op die blokkades en wat fijn als je dan ineens deelnemers ziet die met gemak en plezier naar buiten durven komen, webinars geven, zoomcalls organiseren,…. Dus ook dat pakken we aan en transformeren we zodat zichtbaar worden voor jou geen probleem meer is.