OPENBAAR JE ZIEL - aykohuis

OPENBAAR JE ZIEL

Heb je wel eens het gevoel dat je iets bijzonders op deze aarde te doen hebt? Weet je niet goed (meer) wat? Loop je vast in kronkels en heb je geen vervulling in je job? Durf je niet kiezen en doe je maar verder ook al voelt het niet goed maar veilig (zogezegd veilig) en bekend? Angst om je comfortzone te verlaten, daar waar de verandering pas echt kan starten en waar je weer vertrouwen kan gaan opbouwen in het nieuwe, in jezelf, in wie je bent en je mag gaan voelen dat het veilig is en je ondersteund wordt door alle moeilijkheden heen als je in connectie blijft met je ziel en je verlangen, je missie, datgene wat je hier komt brengen.

Er is een plan en dat vraagt overgave. Het vraagt je gevoel volgen, jouw voelen, jouw pad niet dat van een ander, dus durven de bevestiging die je toch steeds weer zoekt buiten jou in jezelf te vinden, door te weten dat je uniek bent en dat je je gaven al vanaf je geboorte meegekregen hebt.

In je licht gaan staan kan angst oproepen voor afwijzing maar wie wijs je eigenlijk af door het niet te doen? Inderdaad jezelf. Zo kan er niets gebeuren. En wil dit zeggen dat het dan ineens allemaal lukt en je direct het succes heb dat je dan verlangt. Niet altijd nee. Het is blijven verfijnen en focussen en vertrouwen, echt vertrouwen en overgave. JA tegen jezelf zeggen. Controle en zekerheid durven loslaten. Geen duizend boeken en cursussen meer volgen als je missie helder is maar het doen wat in je leeft.

Je roeping heeft vaak te maken met datgene wat in je jeugdjaren en misschien ook nu nog jouw doorn in het oog was. Ik wou vrijheid voelen, doen wat ik wou doen en die kende ik niet altijd als kind, opgesloten in een veilig nest.

Daarom vind ik het leuk nu helemaal zelfstandig te zijn met alle ups and downs (en dus ook echt minder leuke momenten). Wees gerust je komt alles tegen, je wordt getest of je het wel echt meent. Als je ja tegen je ziel zegt zal je erdoor mogen gaan en als je nee zegt blijft alles bij het oude of nog erger. Wat wil je?

Toch datgene wat er in jou zit naar buiten brengen. Goed voor jezelf is dat en voor de wereld.

OPENBAAR JE ZIEL. GEEF ER AAN TOE.
Er zal steeds meer vervulling op je pad komen.

Peter Grard

Wil je meer helderheid in je missie dan ben je welkom op de Live Trajecten .

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren