GELOOF JE NOG IN MAGIE EN JOUW DROMEN? - aykohuis

GELOOF JE NOG IN MAGIE EN JOUW DROMEN?

“Iedere leugen waarin je zelf nog gelooft slaat een krater in je levensstroom, zodat je vroeg of laat alleen nog in maar waarheid, vanuit je essentie en in overgave kan leven.

 

Als klein jongetje of meisje had je allicht mooie dromen, wensen en verlangens

Je bent ze misschien op een dag kwijt gespeeld in je leven. Je kwam misschien in aanraking met ervaringen die je in ongeloof brachten, die je eigenwaarde aantastte en ben je in je overlevingsmodus geschoten. Je bent je misschien gaan identificeren met dit ongeloof, het negatieve geloof, je negatieve overtuigingen die als een programma in je systeem vastzitten en je weerhouden je waarheid te leven, je missie te leven, ….  en hou je jezelf klein.

Alignment met je ware zelf en je ziel brengt zielsvervulling.

Je gelooft misschien niet meer in je dromen, in magie, het leven omdat de blokkades onoverkomelijk lijken en ben je ondertussen maar het leven gaan leven dat je denkt te moeten leven of wat anderen van jou verwachten en is er vanalles vastgezet in jou, of leef je misschien in een gouden kooi en doe je je werk omdat het nu eenmaal moet want er moet toch brood op de plank. En toch… ervaar je geen echte zielsvervulling en ben je uit alignment met wie je ten diepste bent, uit alignment met je missie en je ziel.

Hoe zou je op het einde van je leven terug willen kijken op je leven?

Wat zou je dan willen ervaren hebben? Ga je daar ook voor kiezen om die stappen daarnaartoe te zetten of blijf je bij het oude? Geloof in je dromen. Ga je hart volgen. Makkelijk is de weg zeker niet altijd. Ik kan er van mee spreken uit ervaring, maar een weg terug is geen optie, dat ervaar ik toch althans al jaren toen ik startte met mijn missie. Herken je dat? Voel je ook dat je niet meer in het oude wil blijven en je de weg van je hart wil volgen?

Doorheen de shit

Ook al kom je shit tegen en weerstand -waar je doorheen kan gaan creëren- het is een keuze. Het vraagt moed, vertrouwen, afstemming en doorzetting om afgestemd te zijn en te blijven op je verlangens.

Je dromen realiseren vraagt dagelijks commitment.

Wil je iets doen slagen in je leven dan vraagt dat altijd commitment. In het begin is dat misschien lastig. Toch zal het gaan lonen en zal je de vruchten plukken van je innerlijk werk en kan je steeds meer en meer je diepe essentie voelen en zielsvervulling ervaren in je leven. Commitment doe je uit liefde voor jezelf.

Heb je genoeg liefde voor jezelf? Ben je het waard?

Eens je dit commitment doet vanuit liefde voor jezelf gaat het steeds makkelijker. Het is geen moeten meer, niets opgelegd maar jezelf serieus nemen en in dit proces ook compassievol met jezelf omgaan die keren dat het even niet lukt. Hoe vaak je valt maakt niet uit, als je maar steeds weer recht gaat staan en als dat lastig is kan je hulp van anderen inschakelen. Je hoeft niet alles alleen te doen.

Wil je terug kind(erlijk) worden, je innerlijk kind helen en laten spelen.

Het kind in jouw wil leven. Het vraagt wat van je elke dag. Het verlangt dat jij hem/haar serieus neemt. Een goede tip is : hang een foto van je op toen je een jaar of 5, 6 of 7 was en kijk in de ogen van toen je klein was, in de ogen van jouw innerlijk kind. Ergens diep in hem leeft het zielenvuur dat geleefd wil worden en jij alleen jij bent verantwoordelijk om dat terug op te rakelen en je kind zijn/haar dromen gunnen, jezelf dit gunnen omdat je het waard bent.

Ben je bereid deze weg te gaan?

Ik zeg niet dat de struggle meteen over zal zijn. Ik kom ook nog struggle tegen maar mijn innerlijk kind is vurig en dat geeft nooit op. Hoe zit dat met die van jou? Ben je het contact kwijt met je innerlijk kind, dan kan deze geleide meditatie helpen en helen.

 

Heb je meer ondersteuning nodig dan vind je die ook in mijn gratis E-book Droommanifestatie op mijn website of je kan deelnemen aan een van mijn cursussen om terug meer in contact te komen met je essentie, je ziel en je zielenroep.

 

SUCCES!

Peter Grard