Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Word Levens- en Zielsmissiecoach 7-8 maart starttweedaagse

maart 7 2020 @ 10:00 - maart 8 2020 @ 18:00

Je hebt het potentieel van een coach/zielswerker in jou en je voelt dat je een grote missie hebt die je ten volle wil leven?

Maar je bent bang dat je niet kan of mag doorbreken, geen succes kan hebben, geen mensen op jou staan te wachten, dat je niet geloofwaardig bent, dat het je niet zal lukken en dat je met het gevoel achter blijft dat je helemaal niets wezenlijks kan doen met jouw zo mooie taak en missie hier?

Ben je al even bezig met je missie maar lukt het je niet er echt van te leven -ondanks al je inspanningen- en dat je er zelfs misschien al aan gedacht hebt om ermee te stoppen?

Maar voel en weet je ergens diep van binnen dat er geen weg meer terug is ook al weet je niet goed hoe verder nu?

Heb je al heel lang het gevoel dat je hier bent met een begenadigde taak om mensen dichter bij hun kern te brengen en bij te dragen aan een meer verlichte samenleving?

Maar vind je het soms moeilijk in deze wereld om echt open, authentiek, kwetsbaar te zijn en helemaal voor jezelf en je missie uit te komen en voel je je soms bang om afgewezen of verworpen te worden als je voor jezelf, je ziel en je missie gaat kiezen?

Voel je al van kinds af aan dat je anders was, dat je toen al droomde van een paradijs op aarde waar jij met je leiderschapscapaciteiten en leraarschap -dat al vanaf de geboorte in jou zat- iets groots wou komen doen?

Maar houdt iets je tegen om je missie helemaal neer te gaan zetten, om stralend en succesvol te zijn, en volop vervulling in je leven te ervaren? Weet je even niet meer goed of je wel door moet met je missie of het wel zin heeft er echt mee te beginnen of verder te gaan en er helemaal voor te gaan?

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]TOTAALPAKKET[/swm_fancy_heading] 

Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf. Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle coach te worden!

De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen zodat jij vanuit je licht en je kracht jouw geschenk in liefde aan de wereld kan geven.

Via je eigen innerlijke bronnen kom je hier tot je kracht en hoef je niets meer buiten jezelf te zoeken. Je hoeft geen andere trainingen of cursussen meer te volgen om een succesvolle coach te worden als je alles wat je hier leert gaat implementeren in je werk en leven en als je bereid bent er echt voor te gaan.

Er staan mensen op jou en jouw missie te wachten. Je bent nodig. Geef jouw geschenk aan de wereld.

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]DEZE TRAINING ZET JOU IN JOUW KRACHT EN LICHT[/swm_fancy_heading] 

Wil jij er echt voor gaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer?

Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket. Enkel je commitment is nodig. Jij zal het vertrouwen gaan krijgen en voelen in elke cel vakje lijf.

Je leert via intuïtief energetische werk -in combinatie met je eigen skills en tools- mensen regelrecht naar hun unieke zielstalenten, hun levensmissie en levensvreugde begeleiden. Je helpt mensen in hun hart en ziel te komen. Je leert dé belangrijkste inzichten rond ondernemerschap, (soul)marketing  en meesterschap.

De training werkt in op EMOTIONEEL, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU zowel voor jou als als mens en als coach én voor jouw toekomstige klanten.

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]INHOUD EN PROGRAMMA [/swm_fancy_heading] 

STARTTWEEDAAGSE

Tijdens de starttweedaagse duiken we dieper in jouw potentieel en levensmissie. Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie.
Je ondergaat hier als mens én coach je eigen transformatie.
Je krijgt tevens een methode mee waar je -als je er zelf mee aan de slag gaat- je eigen creativiteit, skills en tools in kwijt kan.
Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen.
Je ontdekt je volle potentieel en datgene wat nodig is om het volledig te leven.

1 MASTERDAG  “Transformatie & Heling”

TOPICS DIE HIER AAN BOD KOMEN
* transformatie van je diepste blokkades en deblokkeren van je mind
* de kracht van je oervader en oermoeder ophalen in jouw familielijn (via opstellingswerk)
* bevrijding van je innerlijk kind
* opsporen van destructieve patronen en negatieve overtuigingen en deze ombuigen en transformeren
* oefeningen om meer in balans te komen en het leren reguleren van emoties
* terughalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten via quantumwerk
* leven en werken vanuit een hartsgedragen mannelijke en vrouwelijke energie
* leven en werken vanuit verbinding met je essentie

1 MASTERDAG  “Manifestatiewerk – Spirituele lessen en universele wetten – Energetisch en bewust werken als coach/healer”

TOPICS DIE HIER AAN BOD KOMEN
* leren werken met de universele principes
* spiritualiteit en de weg van je ziel
* je manifestatie en transformatiekracht verhogen
* (energetische) tips en tools rond manifestatie- en transformatiewerk
* bewust omgaan met jezelf en je klanten als energetisch coach/healer

2 MASTERDAGEN “Ondernemerschap, SoulBusiness & Marketing”

TOPICS DIE HIER AAN BOD KOMEN
* je missie, je niche, jouw ‘why’ en je doelen scherp krijgen
* basisinzichten, -info en tools ivm ondernemerschap (en opstarten) + organisatie van je werk en leven
* leren werken met strategie
* een werkend traject/training leren neerzetten waar je alles van jezelf in kwijt kan
* de multipotential in jou (die vanalles wil doen) efficiënter en effectiever leren maken
* marketing (educatieve marketing & soulmarketing)
* facebookadvertenties leren maken
* de basis voor een werkende website en landingspagina
* leren werken met een online boekingsagenda
* alles over mailinglisten en gratis weggevers
* het verkoopsgesprek vanuit het hart
* leren werken met moneymappen voor een grotere geldstroom
* geld : je overtuigingen rond geld transformeren
* mindsetwerk

1 tot 7 INTEGRATIE- & TRANSFORMATIEDAGEN

(1 verplicht te volgen voor certificaat)

Tijdens deze dagen bespreken we het geleerde vanuit jouw vragen en ervaringen in het werkveld.
Je verdiept in je eigen proces en missie.
We werken dieper in op je blokkades via opstellingswerk (opstellen van je missie, je potentieel, je weerstanden, je kracht….)
Er is tijd om met anderen te verbinden en te netwerken wat bijzonder motiverend werkt.

3 BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS

(enkel bij de trajecten ‘zilver’ en ‘goud’)

Op deze dagen komen we samen met andere deelnemers van de training om aan je bedrijf te werken en /of zaken van de training te implementeren met instant coaching.

3 tot 5 INDIVIDUELE SESSIES

Om te verdiepen en te helen op emotioneel, energetisch, spiritueel, fysiek en mentaal vlak en/of om delen van de trainingsdagen persoonlijker te verwerken en te verdiepen.
Live of via skype of zoomcall

MAANDELIJKSE ZOOMCALLS

1 jaar toegang tot maandelijkse zoomcall-meetings met al jouw vragen

4 BONUSSEN

° BONUS 1: een plaats op mijn website als gecertificeerd Trainer Levens- en Zielsmissiecoach met vermelding van je website
° BONUS 2 : 1 jaarlijkse lunch met alle mensen die de training volgden
° BONUS 3: lidmaatschap van een besloten facebookgroep
° BONUS 4:  geleide visualisaties (grondingsmeditatie, droommeditatie, innerlijk kind helingsmeditatie)

INBEGREPEN

certificaat levens- en zielsmissiecoach (PRACTIONER of MASTER afhankelijk van welk traject je kiest: brons, zilver of goud)
+ cursusbundels,  werkmateriaal en  verschillende meditaties en visualisaties (ook online allemaal terug te vinden met onbeperkte toegang), + lunch voor elke trainingsdag (niet boost your business workdays), koffie, thee, frisdrank, versnaperingen
Certificaat Gouden Reis Coach (als je traject ‘Goud’ kiest)
Niet iedereen die de training volgt gaat ook met de coachingsmethode van De Gouden Reis werken omdat je mogelijk al over eigen methodes beschikt. Wie dat wel wenst te doen, kiest best het Traject ‘GOUD’. Je gaat dan tijdens het traject 1 x met een groep mensen De Gouden Reis uitvoeren waarbij ik aanwezig ben. Daarna volt een supervisiegesprek. Indien je geslaagd bent, krijg je ook dit tweede certificaat.
Je zal dan ook vermeld worden als Gouden Reis Coach op mijn website.
Je kan in de loop van de training beslissen om al dan niet met deze methode te gaan werken en dus eventueel voorlopig voor traject ‘brons’ of ‘zilver’ te kiezen’.

DATA

Je kiest zelf wanneer je start (data starttweedaagsen vind je hieronder of op de agenda van de website).
Alle andere trainingsdagen volg je op je eigen tempo en naar je eigen mogelijkheden. Deze dagen worden regelmatig herhaald.
Een overzicht van deze data vind je hier. 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. Heb je vragen of houdt iets je tegen?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE (telefonisch of via zoom).

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]METHODIEK [/swm_fancy_heading] 

° We werken tijdens de starttweedaagse met jouw belangrijkste archétypes welke je via geleide visualisatietechnieken, eenvoudig opstellingswerk, chakrawerk, schaduwwerk, innerlijk kind werk, ontspanningsmeditatie en diepe inzichtsvragen vanuit de diepte beter leert kennen. Zo komen we op het einde bij ieders unieke zielstalentencode en levensmissie uit en zal je een heuse transformatie ondergaan als mens én als coach.

° Je kan na deze training deze methode deels of volledig gaan toepassen al dan niet in aanvulling met je eigen skills en tools om jouw klanten te begeleiden op hun levenspad.

° Je kan met deze methode zowel individueel aan de slag met je klanten of in groep met een workshop of traject.

° Toepasbaar voor jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen.

° De werkmethode tijdens de starttweedaagse is deels gebaseerd op Het Talentenspel van Willem Glaudemans waar ik mijn opleiding volgde tot TalentCoach en is aangevuld met eigen inzichten en tools.

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]TESTIMONIALS [/swm_fancy_heading] 

Meer dan 70 (startende) coaches namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016. Hieronder enkele getuigenissen in woord en beeld.

 

 

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.

Sandra Van den Meersche

 

 

 

 

Per “toeval” ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven!

Riri Mertens

 

Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden! Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden. Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn. Onze coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel!
Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! “

Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Pia Lefevre

 

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven.
Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk.
Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf.
De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten.
Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

Brigitte Hendrickx

 

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.”

Heidi Verbeke

 

 

 

 

 

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

Julie De Kinderen

 

 

 

 

 

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij !
Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Anne Crabbe

 

 

 

 

Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!   Nicole Allaert

 

 

De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

Chantal Melijn

 

 

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Caroline Claeys

 

 

 

Wat ‘n inspirerend en verhelderende training! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!”

Kirsten Smeets

 

 

 

 

Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.

Johanna Lambrechts

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]SFEERBEELDEN [/swm_fancy_heading] 

[su_slider source=”media:= 10612, 10795, 10793, 10789, 10787, 10785, 10609, 10607, 10605, 10603, 10593, 10612, 10601, 10599, 10597, 10595, 10591, 9401, 9399, 9417, 9415, 9413, 9411, 9409, 9395, 9391, 9389, 9487, 9383, 9501, 9497, 9495, 9493, 9491, 9481, 9489, 9487, 9485, 9483, 9481, 9479, 9477, 9475, 9473, 9469, 9465, 9463, 9461, 9459, 9457, 9455, 9453, 9451, 9449, 9447, 9445, 9465, 9441, 9439, 9437, 9435, 9433, 9431, 9429, 9427, 9425, 9423, 9421, 9419, 9417, 9415, 9413, 9411, 9409, 9407, 9405″ link=”lightbox” width=”740″ height=”420″ responsive=”no” title=”no” pages=”no” autoplay=”5000″ speed=”1200″]

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]PRAKTISCHE INFO [/swm_fancy_heading] 

DATA & UREN

STARTTWEEDAAGSE

zaterdag 7 maart van 09u30 tot 21u30

zondag 8 maart van 09u30 tot 18u00

 

MASTERDAGEN – INTEGRATIEDAG – BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS

Je kiest deze op je eigen tempo en naar je eigen mogelijkheden.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

 

LOCATIE

starttweedaagse: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

Integratie- en Masterdagen: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

OVERNACHTEN

Je kan thuis overnachten, in een airB&B of B&B in de buurt van de locatie.

TIPS:

DE WORFTHOEVE  – in Geel op 10 minuten van de locatie

IOSONOBYMONIEK  – in Geel op 15 minuten van de locatie

Voor -goedkopere- alternatieven (AirB&B) gelieve even met mij contact op te nemen. Daar heb ik een goed adres voor.

 

MEEBRENGEN

Schriftje, yogamatje (als je er een hebt)

VERDERE PRAKTISCHE INFO

° Enkele dagen voor aanvang van de trainingsdagen krijg je nog een herinneringsmail.

° Je krijgt tijdens de training cursusmateriaal mee en na de starttweedaagse krijg je een link naar een privé pagina op mijn site waar je het materiaal ook kan downloaden.

° Individuele sessies kan je plannen in overleg.

 

[swm_fancy_heading border_color=”#dddddd” background=”#ffffff” border_width=”1″ font_size=”28″ font_weight=”bold” text_align=”center” section_id=”” ]JOUW INVESTERING [/swm_fancy_heading] 

 

Je hebt keuze uit 3 mogelijke trajecten: BRONS-ZILVER-GOUD

Tot 25 januari 2020 is er ook nog de vroegboekkorting van €250,00.

Kortingscode in te vullen bij inschrijven in de webshop is = training 7-8 maart

 

 

 

 

 

 

TRAJECT BRONS

[swm_button button_color=”#”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true”

link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-brons/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €1.997,00 – Schrijf hier in – DIRECTE BETALING BRONS [/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-6-m-brons/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €357,00/maand – Schrijf hier in – GESPREID 6 MAANDEN – BRONS[/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-12-m-brons/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €191,00/maand – Schrijf hier in – GESPREID 12 MAANDEN – BRONS [/swm_button]

 

TRAJECT ZILVER

[swm_button button_color=”#”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-zilver/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €2.497,00 – Schrijf hier in – DIRECTE BETALING ZILVER [/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-6-m-zilver/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €441,00/maand – Schrijf hier in – GESPREIDE 6 MAANDEN – ZILVER [/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-12-m-zilver/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €233,00/maand – Schrijf hier in – GESPREID 12 MAANDEN – ZILVER[/swm_button]

 

TRAJECT GOUD

[swm_button button_color=”#”#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-goud/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €2.997,00 – Schrijf hier in – DIRECTE BETALING GOUD [/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-6-m-goud/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €525,00/maand – Schrijf hier in – GESPREID 6 MAANDEN – GOUD [/swm_button]

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/word-levens-zielsmissiecoach-gespreide-betaling-12-m-goud/” target=”_self” text_shadow=”light” ] €275,00/maand – Schrijf hier in – GESPREID 12 MAANDEN – GOUD[/swm_button]

 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. Heb je vragen of houdt iets je tegen?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE (telefonisch of via zoom)

 

 

[su_slider source=”media:= 10612, 10795, 10793, 10789, 10787, 10785, 10609, 10607, 10605, 10603, 10593, 10612, 10601, 10599, 10597, 10595, 10591, 9401, 9399, 9417, 9415, 9413, 9411, 9409, 9395, 9391, 9389, 9487, 9383, 9501, 9497, 9495, 9493, 9491, 9481, 9489, 9487, 9485, 9483, 9481, 9479, 9477, 9475, 9473, 9469, 9465, 9463, 9461, 9459, 9457, 9455, 9453, 9451, 9449, 9447, 9445, 9465, 9441, 9439, 9437, 9435, 9433, 9431, 9429, 9427, 9425, 9423, 9421, 9419, 9417, 9415, 9413, 9411, 9409, 9407, 9405″ link=”lightbox” width=”740″ height=”420″ responsive=”no” title=”no” pages=”no” autoplay=”5000″ speed=”1200″]

 

Locatie

Aykohuis – Wechelderzande
Kerkepad 50
Wechelderzande, 2275 Belgium
+ Google Maps
Phone
0468176010
Bekijk Locatie website