De Reis naar Jezelf 27-29 maart 2020 - aykohuis
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

 • Deze evenement zijn geslaagd.

De Reis naar Jezelf 27-29 maart 2020

maart 27 2020 @ 14:00 - maart 29 2020 @ 16:00

“JE MAAKT EEN  ZIELSREIS DOOR LIEFDE NAAR MEER VERBINDING MET JEZELF EN JE WERKELIJKE VERLANGEN”

  • Leef je een ander leven dan je eigenlijk zou willen? 
  • Heb je te veel last van destructie, vervelende emoties, depressie, angsten en wil je hier doorheen?
  • Verlang je naar meer verbinding met jezelf en het leven?
  • Verlang je ernaar om meer vanuit je hart en ziel en je essentie te leven? Minder moeten, meer zijn en doen vanuit je hart?! 
  • Verlang je naar stilte en rust?
  • Wil je ervaren hoe het voelt om jezelf meer te belichamen?
  • Verlang je om weer vrij en gelukkig te worden én daarbij je blokkades te helen en transformeren die je hierin tegenhouden?
  • Verlang je ernaar jezelf totaal te omarmen maar lukt het nog niet goed? Oordeelloos jezelf te zijn?

Hoe zou het zijn om volledig te leven vanuit je essentie? Hoe zou het zijn om volop voor liefde en vreugde te kiezen?

Ontdek en ervaar het tijdens deze 3-daagse transitiereis

Tijdens deze reis nemen we je mee naar je diepere essentie, naar  je ziel, je diepste verlangens, de roep van je hart en je dromen. We gaan de stilte in met onszelf. Je komt terug bij jezelf. Je oorspronkelijkheid van liefde. Je zal je echtheid voelen, je waarachtigheid, je hart en je kracht. Je gaat jezelf omarmen in alles. Weer in Liefde “zijn” en vandaaruit gaan leven.

Leren leven vanuit de dimensie van Liefde in verbinding met jezelf en alles wat met jou resoneert.

IN VERBINDING MET ANDEREN Door zacht aanwezig te zijn voor jezelf, in verbinding met anderen  kunnen er wezenlijke veranderingen in je dagelijkse leven plaatsvinden.   JE LEVENSBALANS OPMAKEN EN SCHEPPER VAN JE LEVEN WORDEN Je krijgt hier tijd en ruimte om de balans van je leven op te maken. Helder zien wat je niet meer wil en wat wel en hoe daarnaar gaan leven vanuit je hart en ware essentie. In bewustzijn een krachtigere schepper van je eigen leven worden. Saboteurs opruimen en patronen doorbreken. Transformatie niet door iets aan jezelf te ‘moeten’ veranderen wel door terug je essentie te worden.  Is dat wat je wil, dan ben je erg welkom.  

PROGRAMMA 

We maken tijd voor stilte, jezelf beleven in de natuur, het innerlijk spelend kind weer ruimte te geven, onze zintuigen te prikkelen. Ontspanningsmeditaties, inquiries, geleide visualisaties, ademwerk, inzichtsvragen brengen je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact met jouw essentie, datgene wat je werkelijk verlangt, de krachtigste en liefdevolste versie van jezelf en het hele ongekwetste deel in jou.

Iedereen volgt in deze bewustzijnstransitie zijn eigen individuele proces.

Er ligt nog een enorm potentieel op jou te wachten. Het potentieel dat al in je leeft.

 

BEGELEIDING 

Trainer: Peter Grard

TARIEVEN

* MET OVERNACHTING : € 345,00 of gespreid betalen over 3 maanden à € 120,00/maand = € 360,00 Inbegrepen: 2 x ontbijt, 2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal + overnachting in 2 of 3-persoonskamer

* ZONDER OVERNACHTING : € 250,00 of gespreid betalen over 3 maanden à € 90,00/maand  = € 270,00 Inbegrepen:  2 x avondmaaltijd, 2 x middagmaal

DATA EN UREN

vrijdag 27 maart van 14u tot zondag 29 maart 16u00  

MEEBRENGEN

Yogamatje en meditatiekussen (als je er een hebt), schriftje, pantoffels of warme sokken  

LOCATIE

Lotushuis, Zoerleberg 30 Westerlo.  

INSCHRIJVEN

[swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/de-reis-naar-jezelf-met-overnachting-directe-betaling//” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in met overnachting directe betaling [/swm_button] [swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/de-reis-naar-jezelf-zonder-overnachting-directe-betaling//” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in zonder overnachting directe betaling [/swm_button] [swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/de-reis-naar-jezelf-met-overnachting-gespreide-betaling//” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in met overnachting gespreide betaling [/swm_button] [swm_button button_color=””#e2038c” font_color=”#FFFFFF” size=”xlarge” shape=”round” button_style=”button_standard” button_3d=”true” link=”https://aykohuis.be/product/de-reis-naar-jezelf-zonder-overnachting-gespreide-betaling//” target=”_self” text_shadow=”light” ] Schrijf hier in zonder overnachting gespreide betaling [/swm_button]    

 

 

Soms weet je vooraf waarom je ergens moet zijn, soms niet of je voelt het ook al weet je niet echt waarom… en dan ontdek je het ineens….
 
GETUIGENIS van een 65 jarige vrouw
 
“Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat).
 
Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken.
 
De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven.
Waarom ik dan toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd…
 
Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte. Word dat nu ook van mij verwacht?
Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom van Anna en Véronique. Dat was thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend.
 
In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz..
 
De klokken en het beiaardmuziekje vond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.
Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn, was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had.’ sAvonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.
 
En Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat?
Ik omarm jullie en wat jullie doen!!”
 
Lieve warme groet, Hilda
 
Hilda, 65 jaar, was deelnemer op de voorbije zomervijfdaagse De Reis naar Jezelf. 
 
 
 
 
 
 

 

Organisator

Peter Grard
Telefoon:
(0)468 17 60 10
E-mail:
peter@aykohuis.be
Website:
https://aykohuis.be/

Locatie

Lotushuis
Zoerleberg 30
Westerlo, Belgium
+ Google Maps

Kalender aangedreven door The Events Calendar