TERUGGEWORPEN WORDEN OP JEZELF

Wat nu juist of waarheid is of niet ivm wat verteld wordt over het Corona-virus, maakt in wezen niets uit. Je wordt gedwongen om met jezelf in contact te gaan.
Je kan daarin protesteren omdat je je vrijheden mogelijk verliest, terwijl je net die vrijheid nu helemaal kan voelen in je eigen wezen. Je mag hélemaal zakken in jezelf. Je mag voelen en ervaren wie jij bent los van alles. Je mag ervaren wat wezenlijk is. Je mag ervaren wat je waarden zijn. Je mag ervaren je eigen lijf, je eigen adem, je eigen hart. Helemaal op jezelf. Zover het zelf bestaat.
 
Je mag in dat zogezegde alleen zijn alles wat is doorvoelen, in verbinding met alles. Eenheid. Voorbij separatie.
Je mag oordelen lossen. Je mag ieder zijn verhaal beluisteren, zijn waarheid en je eigen stuk ernaast leggen zonder in discussie te gaan wel om te ontdekken wat verbindt.
 
Vandaag heb ik ontzettend genoten van heel eenvoudige dingen. Vooral de vogels, hun gezang en gefluit… het was steeds op de achtergrond en bleef beklijven.
 
De aarde verstilt en het is ontzettend nodig om in deze verstilling te komen, om je echte werkelijkheid te omvatten, om nieuwe keuzes te maken.
 
De wereld wordt opgeroepen om tot dienend leidershap te komen, om dominantie te over rulen, om naar échtheid te komen, om nog enkel economisch te bedrijven ter bevordering van het geheel.
 
Om elkaar op te tillen, elkaar werkelijk te zien, als broeders en zusters. Om te weten en te doorvoelen dat ieder mens dat verlangen heeft om in harmonie en liefde naast en met elkaar te leven.
 
Er moet geen wedstrijd meer zijn. De wedstrijden worden afgelast. Je mag in jezelf gaan staan. Je mag uitnodigen wat passend is bij jouw bewustzijn. Je mag stralen als nooit eerder te voren. En je mag ook angst hebben, angst voor het onbekende, het niet wetende…. net daar waar de magie kan ontstaan.
 
Vandaag heb ik bijna gans de dag gevoeld, weinig of niets te doen, wat ik behoorlijk gedaan heb gekregen en die energie is nog bezig … voelen in je lijf, voelen bij je innerlijk kind wat het wil doen, waar het zin en behoefte aan heeft en daar naar handelen steeds meer en meer.
 
Dan heb ik ervaren dat er meer spel mag zijn, dat we meer kind mogen worden als volwassenen, dat we het kinderlijke weer mogen laten zegevieren, puur authentiek, speels en ontspannend. Dat neem ik alvast mee in deze reis.
 
———————————————-
 
Tijdens De Reis naar Jezelf gaan we deze weg verder zetten. Dieper zakken in jezelf, aankomen bij jezelf. Vanuit je essentie verder werken en leven.