MINDGAME OR HEARTGAME

In het grote veld van potentie ligt veel meer dan je kent en weet. Je mind saboteert je steeds weer en weer.Hij is zo vernuftig om je in het oude te houden, om de balast nog steeds maar weer mee te nemen in je nieuwe nu terwijl in dat nieuwe nu enkel nu is.


Het is enkel je mind, jouw google-machine die je daar houdt en steeds hetzelfde oude verhaaltje vertelt.In het nu is er niks en alles, in het veld van leegte en aanwezigheid met jezelf in alles is alles, is er verbondenheid met al wat is en waarmee of waarop je meetrilt met wat met jou meetrilt. Het is je eigen energie die bepaalt welke richting het uitgaan zal.Het is een heuse klus die mind minder aandacht te geven.Die ratelt maar door heel de dag.

Tegen je mind kan je zeggen.


“Jij bent mij niet. Jij bent het oude, je bent oude influisteringen en illusies, ratel maar lekker door want ik weet dat je niet zal ophouden tot ik werkelijk nog meer naar binnenga en contact maak met mijn inner space, steeds opnieuw.”


Het is kiezen voor een nieuw verhaal, een nieuw verhaal over jezelf. Je schrijft je eigen story in de beperktheid van je weten.In dit alles mag je heel liefdevol blijven voor jezelf omdat je op dit moment bent wie je nu bent, ten minste in je gedachten en je eigen verhaal.


Je kan kiezen om de bladzijde om te slagen en je klaar te maken voor een nieuw verhaal over jezelf, een verhaal waarin je jezelf waardeert, een verhaal waar mildheid is naar jezelf toe, een verhaal waar je je eigen goddelijkheid weer kan voelen met waardigheid en respect voor jezelf.


Het proces ontvouwt zich wel. Je kan enkel kiezen en de intentie neerzetten om helemaal bij jezelf, je essentie, je goddelijkheid aan te komen en dit steeds meer en meer te voelen en te ervaren. Weerstanden en oude verhalen loslaten, je verbinden met de krachtige schepper in jou. Stap bij stap.

Stay on track.

Namasté,

Peter Grard