KWETSBAAR EN KRACHTIG JE MISSIE LEVEN - aykohuis

KWETSBAAR EN KRACHTIG JE MISSIE LEVEN

Ik vertel hier wat over wat oa van belang is om door te breken met je missie.
 
Mijn missie is om de mens terug aan de mens te geven, om zijn essentie te kennen, om zijn potentieel en levensmissie te ontdekken. Om mensen bij hun zielsmissie te brengen. Waarom? Omdat dat vrijheid geeft, losgerukt van maatschappelijke verwachtingen.
 
En hoe is of was daar mijn weg dan in?
 
Het was er een van hoogte en laagten, soms nog wel eens, spannend hoor dit pad.
Het is wel duidelijk dat het geen pad over rozen is en dat je lef moet hebben om held te zijn in je eigen verhaal, om je blokkades te overwinnen, om de illusies voorbij te gaan.
 
Wat mij daarin alvast geholpen heeft zijn verschillende zaken die ik graag met je wil delen.
 
De allerbelangrijkste is focus
Focus op wat je wél wilt, verlangt en daarbij alle angsten onder ogen kijkt, ze aangaat. Je mindset verbeteren, niet alleen vanuit gedachten maar vooral vanuit je hart je mindset sturen.
 
Zelfliefde en respect voor jezelf
Om nog enkel voor dat te kiezen dat resoneert, dat gelijkwaardigheid geeft, om dat wat meegaat en mee stroomt met jou. Jezelf niet weggeven, je zelf wel geven en daarin ontvangen op gelijkwaardige basis. Dat houdt oa ook in tarieven te vragen die van eigen-waarde, zelfrespect en van vertrouwen in je producten of aanbod getuigen.
 
Overgave, het toverwoord
Ja dat is heel spannend, dat is controle loslaten en gaan doen wat je ontspant en plezier geeft, wat je drive en ‘why’ is, je passie is. Momenten van ontspanning inbouwen hoe druk en spannend ook en je missie in rust gaan doen, in vertrouwen dat alles zich zal en kan ontvouwen.
***
En dat mocht ik enkele maanden geleden intens ervaren, toen ik letterlijk bijna niets meer kon doen door een ongeval en door een computercrash. Sinds die maand in totaal loslaten steeg mijn inkomen maal 4 en dat bleef ook zo doorgaan.
***
Loslaten, loslaten wat was, wat mooi was.
Ik heb op enkele jaren veel verloren (lees het ook als ‘ervaren’), veel mogen loslaten. Ik had op een bepaald moment nog amper contact met mijn kids, mijn ouders stierven kort na elkaar, ik leefde een tijdje terug in een niemandsland in een super sobere chalet waar amper nutsvoorzieningen waren (wat heerlijk waren de kaarsjes, de openhaard en mijn toen nog levende poes Kimba wat vriendschap betekent), onze hond was ook weg, mijn bezittingen daalden en het geld was helemaal zo goed als helemaal op. Ik had amper iets behalve mezelf en de pracht van de soberheid om me heen. Ik genoot van weinig. Ik zag het soms ook niet meer maar de betovering van het leven bleef, die ik kon blijven zien in kleine dingen. Al waren er momenten van ‘wat nu’, ‘moet dit echt’…. momenten van waanzin en het echt echt niet meer weten.
 
De verandering trad op…
Toen ik langzaam maar zeker weer meer voor mezelf koos, na nachten van duisternis, en terug focus had, strategie ging bepalen, doorheen weerstand ging, meer ging toepassen van wat ik kende, toen ik ging kiezen wat ik echt wou begonnen dingen te veranderen. Mijn inkomen steeg enorm, ik mocht ineens in een mooi huis wonen, ik kreeg veel meer mooiere feedback van mensen, mijn contact met mijn kids werd weer veel beter, samenwerkingen groeiden, deelnemers aan mijn training steeg exponentieel, mijn leiderschap groeiende in de organisatie van het Belgische Mannenfestival….
 
In dit alles blijf ik én menselijk en spiritueel
Ik ken mijn eigen magie, ik heb al veel magie gekend, al vele dalen, dieptes, hoogtes…. Als mens leg je een pad af waar ergens een doorgaan is, de doorgang naar ultieme vreugde, de realisatie van diepste dromen en verlangens, …. Daarop blijven focussen en in blijven vertrouwen is een kunst. Die doorgang is er ook voor jou, voor je eigen groei, voor je Gift aan anderen.
 
Als ik je dienaar mag zijn op je pad, dan zal het confronterend zijn, wel liefdevol en uitnodigend. Ik werk enkel nog met mensen die écht hun pad willen gaan, die geen excuses meer hebben en die samen met anderen een doorbraak willen realiseren op het collectieve niveau.
 
Ben je bereid om misschien alles te verliezen om dan het mooiste tegen te komen, dan ben je welkom. Ben je daarin (nog) niet bereid, maar wil je toch je pad blijven gaan, je missie verder ontdekken of gaan neerzetten in de wereld, ook dan ben ik er graag voor jou.
 
Het gaat niet om mij al mag ik er zijn en is mijn ego ook helemaal prima oké, al heb ik lang gedacht dat het om mij ging. Deels is dat natuurlijk tot je jezelf genoeg gelooft en vertrouwt, dan kan het meer en meer gaan om iets groters waarvan ik dienaar mag zijn. Daarnaast ben ik zelf uiteraard mijn eigen wapen en heb ik ook mijn menselijkheid hierin, mijn dromen en verlangens maar dan om het én én. Om mezelf te verrijken innerlijk en uiterlijk en jou ook daarheen te brengen zodat je kan leven in vrijheid, verbinding en overvloed.
 
Hoe groot of intens je pad al was, daar aan de overkant in dit leven zal je iets gaan ervaren dat je nu amper beseft. De vraag is, vertrouw je het en mag je het ontvangen? Ja, toch.
 
Ben je bereid in je naakte waarheid te staan? Je essentie te leven doorheen alles heen?
 
Welkom dan.
Peter Grard