KOM TERUG IN CONTACT MET JE WARE ESSENTIE - aykohuis

KOM TERUG IN CONTACT MET JE WARE ESSENTIE

“De overtuiging dat je moet helen om heel te zijn is ook een overtuiging. Je bent al heel.”

We zijn allen op tocht naar onze oorspronkelijkheid waarbij je je mag verbinden met je ware zelf, in het gedachteloze veld. Ergens in jou als je het stil maakt, de natuur in trekt, mediteert, kan je terug in contact komen met je heelheid, de liefde die je bent die naast je gebrokenheid aanwezig is en waarop je je licht mag laten schijnen.

Je bent niet je emoties, je gedachten

Het pijnlichaam zal alles doen om je weer uit balans te trekken, uit je verbinding te halen met datgene wat groter is dan jou en je ware essentie.

Je zal gebrokenheid ervaren. Ze mag er zijn naast jouw ware essentie die je zal ervaren door te ademen, te leven, je hart te openen, door in contact te gaan met je ware zelf, je ziel, jouw pure potentie, met mensen die ook op deze trilling (willen) leven.

Heling gebeurt instant

Heling gebeurt instant als je hiermee aan de slag gaat maar je ego, je gedachten die niet de jouwe zijn, je pijnlichaam zullen hardnekkig hun best blijven doen om je een ander geloof voor te houden. Tot je hoofd er zo moe van wordt dat deze gedachten stilaan geen overlevingskans meer krijgen en je in de openheid van je hart terecht komt daar waar jouw Liefde woont. In de aanwezigheid van dit nu schept zich een ruimte die de heling en heelheid brengt die je al bent in essentie en waar je acceptatie vindt met verleden welk in het nieuwe nu niet meer hoeft te blijven bestaan hoe hardnekkig je mind zijn best zal blijven doen om je steeds weer onderuit te halen.

Je hoeft geen afgewerkt product te zijn om je Liefde te leven en te beleven

De niet heelheid die we voelen en ervaren mag er zijn. Door hier doorheen te gaan kan je telkens weer bij de heelheid terug terecht komen waarbij het prima is dat je die heelheid leeft en beleeft in verbinding met al wat is omdat je niet bestaat op jezelf. Waarbij het prima is je te laten voeden door alles wat met je ziel resoneert om ook zo meer heelheid en verbinding met jezelf en anderen te ervaren. Waarbij het prima is dat je door in verbinding te gaan met jezelf, aarde, kosmos, het leven te ervaren dat we allen Liefde zijn. En dat je geen afgewerkt product moet zijn om je Liefde te leven en te beleven.

Je bent niet alleen, we zijn allen onderweg.

Dit zal wel de grootste tocht van alle mensen zijn deze weg te bewandelen tot de dag dat we het in alles gaan voelen, ervaren en diep weten dat we prima zijn met onszelf en je vandaaruit je leven mag leven. Dat je weet en beseft dat je een geschenk bent met gaven om je heelheid te voelen, je pure ziel te gaan leven. En tijdens deze tocht mag je duizend keer vallen, zogezegd mislukken. Blijf liefdevol voor jezelf onderweg. En het is prima dat je die heelheid niet altijd voelt of ervaart, dat is desmenselijks. En het is prima om dingen te doen die helen als je maar weet dat je diep van binnen de heelheid bent in de onheelheid die je ervaart. Het is door de onheelheidservaring dat er heelheidservaring kan zijn.

Doorheen je pijn, je emoties ademen zonder je hierzelf mee te identificeren, gaat een nieuwe ruimte zich langzaam in je openen, de ruimte van jouw stralende zelf die je in oorspronkelijkheid was en nog bent.

Kies je voor je hart en ziel 

Kies je voor je hart en ziel en heb je de moed om hier meer contact mee te gaan maken om zo meer je heelheid te voelen en te ervaren of blijf je luisteren naar de stemmen?

Mijn missie is mensen terug aan zichzelf geven, hen in contact brengen met hun ware wezen, hun ziel en essentie zodat je kan gaan leven en stralen. Ondertussen leg ik deze tocht ook af, leer ik steeds bij, groei ik steeds meer naar mijn essentie en biedt je dan ook graag mijn ervaringsveld, kennis en kunde mee op jouw tocht. Ik ben niets meer en minder dan jou. Ik schenk kansen voor een nieuw ervaringsveld.

Wist je dat er in ieder van ons archétypes leven die je kunnen helpen om meer in verbinding en heelheid te komen, om je je ware essentie weer te ervaren. Deze kan je ontdekken tijdens De Gouden Reis in een van de trajecten Manifesteer je missie (*) waar ook jouw zielsmissie meer helder zal worden en je beter kan zien en ervaren hoe je zin en betekenis kan geven aan je leven en dat van anderen.

warme groet,
Peter Grard

(*) ook online te volgen