JOUW WAAROM EN JE ExCUSES

Wat is de ‘waarom’ van de dingen die je wil doen/doet? 

En… is die groot genoeg of zijn jouw excuses groter, dan zal het zich niet manifesteren. Jouw ‘waarom’ is gebaseerd op een oerschreeuw in jou die zich wil uitdrukken, een oerschreeuw vaak vanuit wat voor jou vroeger een doorn in het oog was, iets waaraan je je ergerde.
 
Bijv. bij mij was dat geen totale vrijheid kennen/voelen/ervaren in mijn leven omdat ik te geconditioneerd was door anderen, de samenleving en een lak had aan regels. Vrijheid is dan ook doen wat jij echt zelf wil en dat in verbondenheid met je ziel, anderen en de aarde.
 
Datgene wat jij miste, zal je drijven het nu zelf te ontwikkelen en het ook te geven aan anderen. Daarom dat ik graag ondersteun om mensen hun dromen te realiseren in werk en relaties.
Vanuit deze ‘waarom’ krijg je de kans jouw unieke talenten, je passies, je ware wezen tot essentie en potentie te brengen in jouw werk, missie, relatie(s) vanuit een geloof dat je dat waard bent en zonder enige bevestiging nodig te hebben want die geef je aan jezelf.
 

Hoe zit dat met jouw ‘waarom’? Wat drijft jou? Wat is jouw zielsverlangen en hoe zit dat met die excuses. Kan je ze voor eens en voor goed vaarwel zeggen en nu van start gaan en ook 100 procent.

Maak je verlangen groter dan je angsten en je weerstanden, je excuses. Je mind zal zijn best doen jou te saboteren. Verbind je dan telkens weer tot je kern, opnieuw en opnieuw en opnieuw en laat je vuur waaien over de aarde want jij hebt iets te geven waar ook anderen weer wat aan hebben! Dat mag je vanaf nu echt geloven en vertrouwen. Wees weer die schijnende diamant die je al bent.
Wens je ondersteuning in deze weg dan ben je erg welkom op een van mijn cursussen of workshops of een individuele sessie.
Succes en goede moed.
Peter