JE EERSTE VERANTWOORDELIJKHEID IS DE WEG VOLGEN DIE JE ZIEL GEKOZEN HEEFT - aykohuis

JE EERSTE VERANTWOORDELIJKHEID IS DE WEG VOLGEN DIE JE ZIEL GEKOZEN HEEFT

Als het al lang ergens kriebelt om een andere weg te gaan en van start te gaan met je levens- en zielsmissie of daarin verdere stappen te nemen, dan komen de angsten en blokkades meteen om de hoek kijken en loop je daarin soms vast, neem je geen echte actie, blijf je toch nog wat bezig met wat je nu doet.

Je doet allerlei zaken die afleiding zijn van wat je werkelijk verlangt te gaan doen.

Je hebt het idee dat je verantwoordelijkheden nog elders liggen

En je daarom niet van start kan gaan. In wezen zit hier de diepe angst onder dat het je niet zal lukken, dat er niemand op jou staat te wachten, dat je denkt dat je nooit met jouw missie voldoende inkomsten kan halen, dat je het niet waard bent, dat wat jij te brengen hebt niet van waarde is…

Maar toch blijft het knagen en weet je ergens dat als je nu geen stappen gaat ondernemen, jouw toekomst er hetzelfde zal uitzien dan je huidige realiteit. En dat stemt je mogelijk somber, verdrietig, geeft een teleurstellend gevoel en blijf je zo in de lage energie zitten waardoor je niet verder geraakt.

Het is de kunst  van deze gedachten en overtuigingen los te laten en te transformeren en je naar een hogere energie te shiften. Je als het ware over te gaven aan je hogere zelf, je ziel, het Universum, de bron, God of hoe jij het wil noemen. Het is enkel je kleine ikje die jou tegenhoudt.

Niets of niemand houdt jou tegen

Je familie niet, je omstandigheden niet, je vrienden niet (ook al denk je dat). Het is enkel jijzelf die jou tegenhoudt en dat is voor niets meer nodig want er is een hoger plan voor jou. Je ziel/hoger zelf weet écht beter.

Scherp geloof en vertrouwen hebben in je pad, je missie dat voor jou van bovenaf uitgestippeld is, is aan de orde. Je hebt enkel JA te zeggen tegen jouw pad, je missie, jezelf en de hordes onderweg met meer lichtigheid en plezier nemen in volle vertrouwen dat er wat moois op jou ligt te wachten. Het staat al klaar met je naam er op. Verlang je dit te ontvangen?

Je eerste verantwoordelijkheid is de weg volgen die je ziel gekozen heeft en alle andere zogezegde verantwoordelijkheden los te laten. Het ontvouwt zich dan.

Geef jezelf de toestemming want je bent het in essentie wél waard. 

 

Wil jij je missie meer helder krijgen en de weg gaan, kijk dan op mijn aanbod.

 

WITH LOVE

Peter Grard