HET WERKT NET ANDERSOM DAN JE JE BEDENKT

HET WERKT NET ANDERSOM DAN JE JE BEDENKT
 
 
…. en net daarom verandert het niet als je hetzelfde blijft denken en laat je geen nieuwe mogelijkheden toe
 
 
 
Soms wil je echt uit een situatie weg en voelt het dat je iets anders wil gaan doen of dat je een opleiding wil gaan volgen die je helpt je missie te realiseren én toch neem je niet die stap omdat je denkt …
 
 • ‘Eerst moeten mijn financiën in orde zijn vooraleer ik die stap zet.’
 • ‘Eerst moet mijn huis af zijn vooraleer ik die stap zet.’
 • ‘Eerst moeten mijn kinderen groot genoeg zijn, vooraleer ik die stap zet.’
 • ‘Eerst moet mijn energie helemaal op pijl zijn, vooraleer ik die stap zet’.
 • ‘Als ik geen vrouw/man en kinderen zou hebben, dan zou ik het wel doen.’
 • ‘Als ik in andere omstandigheden zou verkeren, dan zou ik het wel doen.’
 • ‘Als ik niet bang zou zijn voor wat mensen dan van me gaan denken, dan …’
 • ‘Als ik maar jonger was dan …’
 • ‘Eerst moet ik van mijn schulden afkomen vooraleer ik terug investeer in iets nieuws.’
 • ‘Als ik zeker van mezelf zou zijn, dan….’
 • ‘Als ik niet zo hard hoefde te werken, dan zou ik wel …’
 • ….
Het rad van excuses blijft ronddraaien en er verandert niets.
 
 
Binnen een maand, een jaar, drie jaar blijft dit hetzelfde als er geen moedige nieuwe stap ondernomen wordt waarbij je je niet meer focust op je huidige realiteit maar je je focus gaat leggen op wat je echt wenst en je daarnaar gaat handelen en je je emotioneel en energetisch gaat verbinden met die toekomstige realiteit in het hier en nu.
 
 
👉 Dan gebeurt de magie, dan komen er mensen, situaties, ideeën, financiële middelen, oplossingen (voor je probleem), … vanzelf op je pad.
👉 Dan ga je wel stappen zetten om anders om te gaan met je huidige realiteit en stap je uit het rad van excuses.
👉 Dan gaan er nieuwe deuren open die je heel de tijd zelf dicht liet.
👉 Dan toont zich de sleutel die tot nu toe onzichtbaar voor je gehouden werd omdat je er niet in geloofde of omdat je de mogelijkheid niet gaaf aan het Universum om je die sleutel te tonen.
 
 
 
Een eigen ervaring die ik hierbij had
 
 
Zo heb ik zelf jaren geleden een gedurfde sprong gedaan op het randje van een faillissement. Ik voelde dat ik iets nodig had om mijn praktijk sterker uit te bouwen. Ik coachte al jaren mensen maar ik moest vaak nog gaan bijwerken om financieel rond te geraken. Ik kende iets te weinig van het ondernemerschap, business, strategie, marketing … Ik deed maar wat.
 
 
Om te groeien voelde ik dat ik hier iets mee moest doen en hoe spannend het financieel ook was, ik zei er JA op en als vanzelf kwam er een opleiding op mijn pad die me hierin kon vooruit helpen. Ik had het geld niet om die opleiding te betalen (7.000€), maar ik voelde dat ik het moest doen en door duidelijk JA te blijven zeggen kwam er een oplossing en kon ik geld lenen van mijn broer. Door de zaken aan te pakken, verdiende ik die investering van 7.000€ ook heel snel terug (binnen de 3 maanden). En zo kon ik mijn eigen trainingen en trajecten die ik geef nog meer inhoud en waarde geven door wat ik leerde ook te implementeren in mijn aanbod.
 
 
En hierdoor kon ik het tarief makkelijker verhogen tot wat het waard is, waardoor ik zelf meer begon te ontvangen. Investeren is groeien op alle gebieden als je implementeert wat je leert.
 
 
‘Geen geld’ houdt veel mensen tegen om stappen te zetten, maar er zijn ALTIJD creatieve oplossingen aanwezig in het kwamtumveld
 
 
De kwestie is, stel je je er voor open.
 
Bvb:
– geld lenen van iemand die je kent (en hem of haar bvb. beloven dat je een deel van je winst gaat teruggeven bovenop het geleende bedrag)
– (deels) ruilhandel bvb. je betaalt een deel van je investering in geld en daarnaast biedt je gratis diensten aan het bedrijf waar je een training wil volgen (bvb administratief werk, poets, …)
– je verkoopt alles wat je niet echt nodig hebt – je vraagt of je in langere gespreide betalingen kan instappen
– open een account op ‘airbnb’ platform om een kamer van je huis te verhuren
– verhuur een kamer van je huis voor een kotstudent
– laat de mogelijkheid open dat er onverwacht geld naar je toekomt
– vraag een voorschot van je erfenis aan je ouders – verkoop je huis en ga terug huren voor een tijdje
– start crowdfunding om je droom te realiseren
– stap in een mandala groep en ontvang na een éénmalige gift deze 14x terug (doe ik ook, als je meer info wenst neem contact met me op)
– …
 
 
Het leven is een dambord en uw tegenspeler is de tijd.
 
 
Als je te lang aarzelt om je schijf te verplaatsen of er te lang over nadenkt, zal de tijd uw schijven van het bord vegen. Je speelt tegen een speler die geen besluiteloosheid toelaat. Eens je beslist kan alles gaan veranderen. Beslis wat je echt wil en laat het wonder gebeuren.
 
 
“Be the Magic & the Miracle you want to receive.”
 
 
WITH LOVE
PETER
 
👉 Heb je het verlangen je missie en dromen te realiseren maar heb je nog vragen of twijfels? Boek hier een gratis en vrijblijvende sessie met me, dan bekijken we wat er te doen is en hoe dat kan.
 
👉  MODULES manifesteer je missie: https://aykohuis.be/aanbod/manifesteer-je-missie/
 
 
👉  INTEGRAAL TRAJECT manifesteer je missie : https://aykohuis.be/word-levens-zielsmissiecoach-integraal-traject/