Online Gouden Reis

Home / Online Gouden Reis

Ontdek jouw unieke zielstalentencode en je levensmissie

De Gouden Reis maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk, je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert. Het opent een poort naar een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.

Gun jezelf een ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf. 

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.

We werken met archétypes om meer zicht te krijgen op welke energieën in je leven. Archétypes zijn deelpersoonlijkheden in jou die geleefd willen worden, die jou iets komen brengen op verschillende vlakken in je leven waardoor je weer echt jezelf kan zijn, jij mag leven, je passies kwijt kan en nieuwe levensenergie kan opdoen. Opzet is deze archétypes in harmonie te brengen en in hun kracht en licht te zetten en dat jij als koning/koningin van jouw rijk deze archétypes laat stralen zoals ook jezelf.
Op het programma staan ontspanningsmeditaties, geleide visualisaties, chakrawerk en diepe inzichtsvragen welke je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact brengen met je passies, je zijns- wordingskwaliteiten en je levensmissie. 

De Gouden Reis is hét ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf

Mogelijkheden tot deelname

1) ONLINE

Je krijgt na bestelling verschillende opdrachten die je thuis kan doen, stap per stap. Alles staat helder uitgelegd in
bijhorende documenten en videos.
JOUW INVESTERING: € 197,00

2) LIVE in groep

In groep ga je gedurende 3 dagen op intuïtieve, energetische wijze intensief werken met jouw belangrijkste archétypes die
geleefd willen worden in jou inclusief opstellingswerk van jouw archétypes en maaltijden. Je hebt ook recht op één individuele opvolgsessie.
JOUW INVESTERING: €497,00 (gespreid betalen mogelijk)

3) LIVE individueel traject

min. 6 individuele sessies van 2 à 2,5 uur
JOUW INVESTERING : €1.247,00
Dit traject leg je vast door een telefonisch afspraak 0468 17 60 10 of per mail