Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home getuigenissen FKC

getuigenissen FKC

GETUIGENISSEN EN RESULTATEN NA SESSIES FKC

 

 • Ik werd verwekt via kunstmatige inseminatie en voelde me heel mijn leven ook echt een kunstmatige in het mens zijn. Na één sessie was het hellemaal geheeld, zalig echt. Ook heeft de relatie met met grootmoeder lang onder druk gestaan en dit is ook mooi geheeld en is zuiver en puur wat het is nu. Ik heb ook gewerkt op de zelfliefde en het werkt door op het hele gezin. Het mooie is de energie opbouw, je trilling sterker voelen als die stijgt. Kinesiologie gaf me het heft in eigen handen nemen om voor mezelf te kiezen. (Inne)
 • Mijn gezondheid kon wel een boost gebruiken. We werkten rond STRALEN, mijn straling steeg door de transformaties. Het zelfhelend vermogen werd getransformeerd. Ik heb nu meer energie, kan en doe alles wat ik wens te doen. Ik straal nu meer. (Hilde)
 • Als zelfstandige kwam ik tijdens de Corona-periode in een financieel moeilijke situatie. Er kwamen minder inkomsten binnen. Mijn vader heeft geld genoeg maar nooit kreeg ik van hem financiële ondersteuning. Na een sessie met Peter hebben we gewerkt op de relatie met mijn vader en ja ineens enkele dagen na die sessie kreeg ik van mijn vader te horen dat hij me tijdelijk wel financieel wou ondersteunen. Prachtig werk. (Eline)
 • Ik heb nu 3 sessies bij Peter gehad, het geeft me steeds meer vrijheid om te zijn wie ik echt ben. Meer zelfvertrouwen en minder schaamte voor het naar buiten brengen van mijn missie. Mijn missie wordt me steeds duidelijker. Mijn overvloed is meer gaan stromen zodat ik deze sessies ook kan betalen om aan mezelf te werken. Mijn zelfliefde is meer aan het groeien zodat ik ook die gelijkwaardige relatie kan aantrekken. Heel dankbaar dat Peter op mijn pad is gekomen. (Nienke)
 • Ik had al vier jaar een fysieke klacht in mijn lichaam die regelmatig terugkwam en weer weg ging, soms zachtjes voelbaar, soms stevige steken in mijn lijf. Scans vonden niets. Na een sessie met FKC verdween het na enkele weken helemaal. Er zat blijkbaar iets energetisch op uit een ander leven wat te maken had met mijn missie en zichtbaarheid. (Peter)
 • De FKC-sessies brachten me op een onverwachte en diepe manier in contact met het voelen en direct uiten van mijn eigen waarheid. Mannen met slechte bedoelingen blijven hierdoor uit mijn belevingswereld. (Laura)
 • Ik heb altijd heel veel angst gehad om alleen te zijn. Alsof ik me enkel veilig voelde als ik bij mijn ouders was. Ik had dan ook heel veel schrik als ik op kot zou gaan om verder te studeren. De paniek kwam al heftig op op voorhand. Na een sessie met Peter is deze angst ontzettend veel rustiger geworden en nu ik op kot zit ervaar ik dat al veel meer momenten ervaar dat ik helemaal rustig in het hier en nu kan zijn. (Eva)
 • Ik heb de FKC sessies als zeer bijzonder ervaren. Een van mijn vragen was gericht op waarom ik mijzelf (nog) niet volledig durf te laten zien. Door de testen en de vragen voel ik dat er daadwerkelijk blokkades geruimd zijn, zelfs die waar ik mij niet bewust van was, die zelfs hun oorsprong hebben in (eerdere) andere levens en/of mijn familielijnen. Het heerlijke is dat je het ook allemaal niet hoeft te snappen, de energie weet wat er voor jou op dit moment mag gebeuren. Ik ben mij nu (nog) meer bewust van mijn kracht, en dat het niet alleen mijn recht maar zelfs mijn plicht is deze in te zetten, om diegene waar ik een bijdrage aan mag zijn te ondersteunen in hun proces. (Anna)
 • Ik kreeg plots klachten aan de linkerkant van mijn romp. Trekkende bewegingen die erg lastig aanvoelden dag na dag. Na één sessie kinesiologie waren deze klachten na 1 week totaal verdwenen en dat is ook zo gebleven. Dankbaar dat het zo snel kan wijzigen door naar de wortels te gaan van de klachten. (Jan)
 • Ik ervaar mezelf als “zachtaardig”. Dat ben ik ook. Maar, als me onrecht wordt aangedaan dan word ik kwaad, dit gebeurt 1 keer per jaar. Het stond niet op m’n to do lijstje om hieraan te werken. Tijdens een sessie zegt Peter “Thema kwaadheid komt aan bod. De nuancering is onredelijk.” We transformeren het. “Komt langs moeders kant, “ voegt Peter eraan toe. Ik bespreek het later met m’n moeder. Ook zij is zachtaardig, zelden boos, maar als ze boos wordt… “Zo was je grootmoeder ook “, zegt ze. Het werd allemaal getransformeerd. Dank U. (Hilde)
 • Ik had vorig jaar zelfmoordgedachten en nu kies ik weer terug voor het leven en mijn missie. (anoniem)