Home getuigenissen FKC

getuigenissen FKC

GETUIGENISSEN

 

  • Ik werd verwekt via kunstmatige inseminatie en voelde me heel mijn leven ook echt een kunstmatige in het mens zijn. Na één sessie was het hellemaal geheeld, zalig echt. Ook heeft de relatie met met grootmoeder lang onder druk gestaan en dit is ook mooi geheeld en is zuiver en puur wat het is nu. Ik heb ook gewerkt op de zelfliefde en het werkt door op het hele gezin. Het mooie is de energie opbouw, je trilling sterker voelen als die stijgt. Kinesiologie gaf me het heft in eigen handen nemen om voor mezelf te kiezen. (Inne)
  • Ik had al vier jaar een fysieke klacht in mijn lichaam die regelmatig terugkwam en weer weg ging, soms zachtjes voelbaar, soms stevige steken in mijn lijf. Scans vonden niets. Na een sessie met FKC verdween het na enkele weken helemaal. Er zat blijkbaar iets energetisch op uit een ander leven wat te maken had met mijn missie en zichtbaarheid. (Peter)
  • De FKC-sessies brachten me op een onverwachte en diepe manier in contact met het voelen en direct uiten van mijn eigen waarheid. Mannen met slechte bedoelingen blijven hierdoor uit mijn belevingswereld. (Laura)
  • Ik heb de FKC sessies als zeer bijzonder ervaren. Een van mijn vragen was gericht op waarom ik mijzelf (nog) niet volledig durf te laten zien. Door de testen en de vragen voel ik dat er daadwerkelijk blokkades geruimd zijn, zelfs die waar ik mij niet bewust van was, die zelfs hun oorsprong hebben in (eerdere) andere levens en/of mijn familielijnen. Het heerlijke is dat je het ook allemaal niet hoeft te snappen, de energie weet wat er voor jou op dit moment mag gebeuren. Ik ben mij nu (nog) meer bewust van mijn kracht, en dat het niet alleen mijn recht maar zelfs mijn plicht is deze in te zetten, om diegene waar ik een bijdrage aan mag zijn te ondersteunen in hun proces. (Anna)
  • Ik had vorig jaar zelfmoordgedachten en nu kies ik weer terug voor het leven en mijn missie. (anoniem)