FLOW EN DE WET VAN AANTREKKING - aykohuis

FLOW EN DE WET VAN AANTREKKING

wet van aantrekking aykohuis

Aantrekking gebeurt vanuit ons eigen aantrekkingspunt. Het universum is enkel een spiegel van onze innerlijke staat. De buitenwereld spiegelt onze binnenwereld.

 

Van buitenwereld naar binnenwereld

We kunnen de wereld of de buitenwereld niet veranderen, wel onze binnenwereld en dat vraagt volledige omarming van jezelf met alles wat en wie je bent in dit moment en met je verleden. Volledige acceptatie dus van wie je bent en je huidige omstandigheden hoe erbarmelijk ze misschien ook wel zijn. Zolang je dat niet echt accepteert, kan er geen echte verandering komen.

 

Hier en Nu

Land dus in het hier en nu. Word stil en rustig. Open je hart weer voor jezelf. Adem diep. Kijk eens rond naar wat mooi is. Doorvoel je verdriet, je angsten zolang er tijd voor nodig is, maar ga hierbij niet in een verhaal van denken, want dan ben je terug opnieuw vertrokken in de neerwaartse spiraal.

Het geeft niet dat dit positieve denken niet meteen lukt. Het heeft tijd nodig. Het is een nieuwe handeling aanleren, een nieuwe vaardigheid, een nieuwe levenshouding en dat vraagt tijd, moed, durf en toewijding. Wil je het echt anders dan zal je er iets voor moeten doen.

Wat we ook in het verleden deden, de deur naar de toekomst zal niet opengaan zolang er weerstand is tegen wat er nu is.  Het leven veroordeelt of beoordeelt je niet, dat doe je zelf.  Als je weerstand voelt, heeft dat allicht te maken met oordelen over jezelf, anderen, de situatie.

 

Accepteer wat is

Verandering kan komen als je alles accepteert. Dat wil niet zeggen dat je met alles akkoord moet gaan met wat er gebeurt, maar ga kijken wat jij te leren hebt. Leer jezelf kennen, wie je bent en wordt wie je bent. Ga in je eigenliefde staan. Ga jezelf weer waarderen en handel vanuit je kracht en je hart naar jezelf en anderen toe. Dat is spreken vanuit jezelf zonder angst maar vanuit liefde en kracht en met toewijding voor jezelf en de anderen. Betrokken zijn op jezelf, elkaar, het leven.

Wat we denken en zeggen heeft steeds een energetische lading.. van liefde, boosheid, angst,…. en dat wat we uitzenden met onze gedachten en woorden dat krijgen we terug gekaatst. Wees dus liefde voor jezelf en anderen.

Het is de kunst weer helemaal in verbinding te komen met je eigen goddelijk potentieel, je bronenergie die liefde is, altijd en eeuwig. Dat is je krachtplek, je vortex om aan te trekken wat bij je hoort en in liefde naar je toe wil komen als jij ook in die liefdesstatus bent.

 

Vertrouwen in Jezelf en het Leven

Je kan het zo zien. Onze ervaringen zijn opgebouwd vanuit ons krachtcentrum maar gekleurd door onze staat van zijn. Je bent overvloed maar als je dat niet echt voelen kan en je verlangens uit naar het Universum vanuit een staat van angst of boosheid dan werkt dat natuurlijk niet.

Flow is een staat van vertrouwen in jezelf en in het leven. Hoe meer we verbonden geraken met ons licht, onze krachtplaats, onze liefdesbron hoe minder angst er zal zijn en hoe minder weerstand en hoe meer flow. Wanneer we willen controleren hoe dingen gaan, dan sturen we een angst signaal uit. We dienen in het hier en nu volledig aanwezig te zijn in volle acceptatie van wat is en alleen in geïnspireerde actie te gaan als we geïnspireerd worden om acties te nemen, acties om jezelf te vervullen, acties vanuit liefde, acties vanuit zielsverlangens en niet vanuit angst. Dit vraagt een staat van onvoorwaardelijke liefde en diep levensvertrouwen.

 

Transformatie

Misschien ben je hierin beschadigd zoals heel veel mensen, maar je hebt een keuze of je weer vrij jezelf mag worden en je dromen wil leven. Het vraagt enige inspanning maar wat wil je.. over enkele maanden nog in dezelfde situatie zitten? Als je steeds blijft doen wat je altijd deed zal je altijd krijgen wat je altijd al kreeg. En dat wil je niet meer !

De enige manier om naar een hogere staat van bewustzijn te groeien is door transformatie van je energieveld.

Acceptatie van onze creatiekracht begint met acceptatie van van de volle verantwoordelijkheid van waar je nu bent.  Als je in een staat van oud bewustzijn wil blijven (negeren, geen verantwoordelijkheid nemen, schuld, schaamte, weerstand, ….) dan zal er niets veranderen.

 

De shift die je mag maken:

‘De kracht in mij is groter dan gelijk welke situatie. Zal ik mijn kracht weggeven door in schuld of schaamte te gaan, door het negeren van mijn kracht, door het slachtoffer te blijven uithangen of zal ik de verantwoordelijkheid nemen voor mijn creaties.”

Wil je hetzelfde creëren of iets anders?

 

Je kan er elk moment voor kiezen een andere beweging te maken. Het vraagt alleen verantwoordelijkheid nemen voor waar je nu bent en een nieuwe keuze maken vanuit een ander perspectief.

Open de poorten van je creatieve krachten. Kies voor acceptatie, ga en speel en creëer iets wonderlijks voor je ziel.

 

Succes.

Peter