CORONA …. EEN ZUIVERINGSPROCES MET MOGELIJKHEDEN

Ik volg het nieuws bijna nooit omdat het me afleid. Maar nu kan je niet anders dan weten dat er iets doorheen de wereld waait. Het Corona virus (ook al waait er nog veel meer doorheen de wereld, denk maar aan de stormen die ook hier actief zijn en veel meer).

Het brengt heel wat teweeg. Ik ben geen wetenschapper of arts. Ik geloof wel in de natuur. De natuur die een zelfherstellend vermogen heeft, net zoals wijzelf. De natuur zuivert zich uit. Het is een zuiveringsproces om tot iets nieuws te komen, iets dat we allemaal diep van binnen willen en verlangen. Vrede op aarde, liefde op aarde, vrijheid en verbinding.

We krijgen de tijd nu om verder uit te zuiveren, uitzuiveren wat nog klopt bij ons en wat niet. Je baan, je relatie(s), je woning, je gedachten, je gewoonten,…

Het zelfherstel is al jaren bezig bij velen. Loskomen van oude patronen, negatieve overtuigingen en aannames, loskomen van trauma, loskomen van dingen die niet meer bij je passen… Weer vrij jezelf worden op jouw tempo en tijd.

Kiezen voor angst en paniek of liefde, vertrouwen en overgave? Ik vind dat best nog wel spannend, maar transformatie kan enkel door overgave en acceptatie van wat nu is.

Nu er hysterie is bij sommigen. Begrijpelijk als je je erg kwetsbaar voelt. Dat hoeft niet weg gelachen te worden dan.

Ik merk wel bij mezelf dat ik hierin mag en kan kiezen, net zoals bij alles wat er gebeurt in mijn leven. Je komt die angsten tegen, en je mag ze doorvoelen en kiezen voor liefde, vertrouwen en overgave en jawel mogelijkheden.

En dat voel ik vooral nu, dat er nieuwe mogelijkheden zijn, dat er veel creativiteit en samenwerking wordt gevraagd.

Sommige mensen mogen nu niet of minder gaan werken en daar kan je op sakkeren en vloeken en iets anders willen, maar dat helpt niet echt. Het is hier aanvaarden en accepteren en de kansen zien die dat biedt. Misschien krijg je nu wel tijd om eens andere dingen te doen die je anders steeds maar uitstelt. Bvb. wat meer tijd met je kinderen of partner doorbrengen, bvb. je huis eens opruimen (prima in deze bijna-lente tijd), de eerste stappen zetten om je missie te gaan vervullen, meer rust en natuur opzoeken, mediteren, meer tijd voor jezelf, een boek lezen dat je al lang wou lezen, ….

Vorig jaar rond deze tijd werd dat van mij ook gevraagd. Ik lag weken in de gips en mijn laptop crashte diezelfde periode. Het Universum, het leven vroeg van me om stil te vallen, uit te rusten, in overgave te gaan. En dat was heel spannend. Ik kon niet meer werken. Hoe gaat er nu geld binnenkomen? Ik liet het zo goed mogelijk los en toen gebeurde het. Er kwam veel meer geld binnen dan voorheen, meer klanten, meer samenwerkingen… Ik mocht hierin verder leren om te ontspannen en in overgave te gaan. Dat herhaalt zich nu en voor veel meer mensen.

Ik blijf dat spannend vinden, maar het leven vraagt er om om in overgave te gaan.

Ik wens je in deze tijd veel rust, herstel, genot, nieuwe dingen en alles wat met jou resoneert. En dat je de geschenken mag ontvangen.

Wil jij zelf in deze tijd meer tijd en ruimte nemen om jouw missie te gaan leven en heb je ondersteuning nodig. Boek hier jouw gratis doorbraaksessie: www.aykohuis.be/gratis-doorbraaksesie