Bewust in relatie – op reis naar Liefde

Home / Bewust in relatie – op reis naar Liefde

EEN REIS DOOR LIEFDE, een cursus over Bewust-in-Relatie Zijn

Previous
Next
Een magische liefdesrelatie is waar twee mensen zichzelf geven en delen emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel ter verrijking en groei van zichzelf, elkaar en de wereld.

Verlang je naar een bewuste relatie op een dieper zielsniveau waar je hart en ziel mee resoneert om diepere eenheid en verbinding te ervaren met jouw (toekomstige) Geliefde?

Wil je stevig op je eigen benen staan en jezelf liefdevol leren omarmen in verbinding met jezelf en de ander?

Het verlangen het leven met iemand te delen in een liefdesrelatie is een verlangen dat veel mensen delen. Tijdens deze reis onderzoeken we dit verlangen en krijg je sleutels mee om je verlangen te manifesteren. We gaan stevig met onszelf en onze (eigen)liefde aan de slag.

Bewuste relatie, bewuste liefde authentieke liefde

Met twee kan je meer dan alleen. In een bewuste liefdesrelatie ontwikkel jezelf ten diepste samen met je Geliefde gericht op groei van jezelf, de ander en de wereld. Diepe tevredenheid en voldoening op lange termijn ontstaan als gevolg hiervan. Naast behoeften is ‘groei’ essentieel in een bewuste relatie. Je ondersteunt elkaar hierin en je neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen ‘shit’. Je bent toegewijd aan jezelf, de ander en de groei.

Samen groei je doorheen mooie en moeilijkere momenten, soms samen, soms even apart. Je loopt niet weg van moeilijke momenten. Je blijft in aanwezigheid en je leert te delen wat er speelt gericht op groei en heling in verbinding met jezelf en elkaar. Groei geeft vervulling aan je ziel. Je bent bereid te streven naar expansie. Wonden uit het verleden kunnen zo helen. Ook je schaduwkanten mogen authentiek aan bod komen in je relatie en je neemt er zelf verantwoordelijkheid voor om de schaduw te omarmen en te laten transformeren tot een nieuwe kracht die jezelf en je relatie nieuw leven geeft.

Als je bewust in relatie wil zijn ga je ook je eigen patronen onderzoeken. Het onder ogen zien van deze overtuigingen, patronen en systemen, brengen heling waardoor je kan evolueren naar een nieuwe relatie-realiteit.

Alle gevoelens zijn welkom en geen enkel intern proces wordt veroordeeld.

In een bewuste relatie geef je en deel je jezelf emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel wat voeding geeft aan je ziel.

Authentieke liefde

Authentieke liefde is niet altijd romantisch al zal het je tot de hoogste extase kunnen brengen als je bereid bent het pad te gaan. Authentieke liefde leidt tot het gevoel dat je je bekend, gezien en echt begrepen voelt – een combinatie die je liefde automatisch versterkt.

In een bewuste relatie is er acceptatie, aanwezigheid, vergeving en het openen van je hart in kwetsbare gebieden.

Liefde is een reis en een ontdekkingstocht. Je bent de belichaming van de liefde, toegewijd waardoor magie automatisch ontstaat.

In een bewuste relatie wordt je bewust van wat jij nog projecteert op de ander vanuit ervaringen uit het verleden, je emoties en gedragspatronen. Door je hier bewust van te worden, kan de relatie transformeren naar een diepere ervaring van samenzijn en ontstaat er een gevoelde ervaring van eenheid. In deze vorm van relatie ontmoet je elkaar steeds als nieuw.

Een bewuste intieme relatie begint bij jezelf. Je leren openen in vrijheid en liefde als staat van zijn om zo afgestemd te raken op de ander. Samen komen in eigenheid, passie, hartstocht en vurigheid. Kwetsbaar durven zijn. Een vermenigvuldiging van liefde die zich openbaart in het intieme veld tussen beiden.

Authentieke liefde gebeurt in een bedding van liefde waar je je waarheid, je liefde, je hart en je ziel leeft en deelt met elkaar.

“Je hart vraagt om liefde te geven en te ontvangen als een magische pomp die de liefde kan doen stromen eens zij echt open is.”

Previous
Next

Doel en werkmethodes van de cursus

In deze cursus gaan we aan de slag met diepe inzichtsvragen, inquiries, visualisatiewerk, opstellingswerk, heling op negatieve patronen en destructieve familiepatronen, heling op de familielijn en andere energetische lijnen die je saboteren. Een helende reis om blokkades op te heffen en vergeving te vinden in jezelf.

Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf (zelfliefde) en jouw ware Geliefde.