BEVRIJDING VAN JEZELF EN DE AARDE 

Wat bezig is is echt niet voor enkele dagen, weken of maanden. Het is voor jaren. Mogelijk wel tien jaar. Tien jaar chaos op de planeet waarbij jij in jezelf mag zakken en tot jezelf komen en te verbroederen en verzusteren met hen die wèl de diepliggende shift hierin voelen om werkelijk tot iets nieuws te komen. Jaren chaos op de wereld opdat systemen die niet dienend zijn kunnen transformeren tot organische modellen die dienend zijn voor een groter geheel.

Niet dat Corona jaren actief dient te zijn of wat het ook is.
Het gaat om iets geheel anders, iets dat jij misschien van binnen al lang wou…. bevrijding van jezelf en de aarde.

Met wat nu gebeurt wat ontzettend collectief in de wereld hangt, waardoor zo goed als niemand eraan kan ontsnappen, wordt je uitgenodigd en uitgedaagd nog dichter bij jezelf, je bewustzijn en je zielsverlangens te komen. Om dit nu in jezelf nog meer toe te staan en te vergroten. Om echt te dromen en te voelen en te visualiseren van wat je echt vanuit je hart en ziel verlangt, niet enkel voor jezelf maar voor iedereen.

Corona kan misschien binnen enkele weken of maanden wat rust gevonden hebben maar dan stopt het niet, dan komen er nog andere dingen zoals die er al waren als natuurrampen of pandemies. Dus wees voorbereidt. Het is echt lange termijn werk. Lange termijn visie die nodig is.

Ik hoop dat dit ook indaalt bij de politiek, dat het gaat om lange termijn denken en dat het mag gaan om een beleid vanuit verbinding met iedereen. En als dat niet zo is dan zal de (r)evolutie van binnenuit komen.

Iedereen dient hierbij uit rollen te komen. Rollen als redder, slachtoffer of aanklager. Het is uit deze rollen stappen en in het midden komen van de drama-driehoek. Dus geen rol innemen en vanuit je zijn ‘opereren’ in de wereld bvb. als inspirator ipv redder, bvb. door je missie te gaan leven ipv slachtoffer blijven zijn, bvb. door niet tegen iets te zijn (aanklager) maar voor iets te zijn. En vooral in rust en harmonie komen eerst zonder actie. Als heel de wereld even in rust gaat zitten, weet je wat dat zou brengen. Kan je je het voorstellen… alle mensen op de wereld even gaan zitten in rust en verbinding.

Als wat nu bezig is morgen zou stoppen dan razen we straks gewoon allen door en dat is niet de bedoeling. Het heeft nu al geschenken voor jou als je ze kan toelaten.

Ik ervaar naast de spanning die er hangt een ongelooflijke vrijheid nu ook in de dingen die ik doe en wil doen. Ik ervaar opstanding van mijn potentieel en dat wordt opgevraagd in deze tijd om echt in je kracht en licht te staan op jouw eigen wijze, klein of groot, om dienstbaar te zijn voor de wereld. Dat mag kwetsbaar zijn en is ook krachtig. En je mag daar ook je angsten in doorvoelen wat ik ook doe.

Vrijheid wordt misschien afgenomen. Vrijheid mag je echter gaan ervaren in jezelf. Verbinding is er ook nu op veel andere manieren. Solidariteit. Zorg. Dat kan enkel stijgen als we hier samen elke dag voor gaan, ieder op zijn eigen tijd en tempo.

Liefde heelt.

Namasté,

Peter