Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis methode 26-27 augustus

augustus 26 2017 @ 10:00 - augustus 27 2017 @ 17:00

€447

“Coach mensen succesvol naar hun hart en ziel, hun dromen, jun unieke talentencode en levensmissie.”

WORD LEVENS- & ZIELSMISSIE COACH MET DE GOUDEN REIS METHODE 3 daagse training
 
Versterk je als (beginnend) coach, begeleider van mensen met deze transformerende methode en opleiding.
Twee dagen die echt de diepte ingaan en je alles meegeven om een succesvolle coach te worden.

Wil je mensen die op zoek zijn naar hun passie, hun kwaliteiten, een nieuwe job, hun levensmissie op een intuïtieve energetische wijze leren coachen en tevens ingrediënten ontdekken om echt succesvol te worden en te blijven als coach. Dan is deze unieke transformerende opleiding werkelijk iets voor jou.

PROGRAMMA
Een driedaagse opleiding met gratis opvolgsessies:
 
* DAG 1: Je ondergaat jouw eigen reis naar je unieke talentencode en levensmissie en je krijgt zicht hoe jij als coach met deze methode kan werken.
* DAG 2: We maken jouw blokkades als coach helder en transformeren deze met een combinatie van de Soulfoulnessmethode, Thetahealing en Soul Healing + Je krijgt de juiste mindset mee voor succesvolle coaching en marketing via het werken met soulmarketing, de 10 bronkwaliteiten van de Tao, leren werken met de vier elementen in je communicatie waardoor je meer zichtbaarheid krijgt en meer klanten en geld kan genereren met jouw passie.
* De derde dag wordt met de groep afgesproken.
* OPVOLGING : Min. 1 gratis opvolgsessie. Je kan nadien tegen een kleine bijdrage ook een plaats krijgen op mijn website als gouden reis coach (extra promotie voor jou), mee doen met verdere opvolg- en verdiepingsessies en deel uitmaken van het netwerk gouden reis coaches waar mogelijk nieuwe gezamenlijke initiatieven uit kunnen groeien. Je krijgt ook de kans om te assisteren tijdens deze training of bij andere gouden reis coaches.
 
De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen.
 
Stap in je De Gouden Reis Training en ga staan voor wie je bent!
Lees de getuigenissen van andere gouden reis coaches

Tarief: € 447,00
Gespreide betaling: Je kan er ook voor kiezen om de betaling te spreiden over 4 maanden, mits kleine administratieve meerprijs: 4 x 125€ = 500€

Je hebt deze investering al heel snel terugverdiend eens je ermee aan de slag gaat.

KORTING van 15{f9145d60dce0be570abfaaded67b7f8d7684f010959b55a33894c207bb721f7e} bij boeking voor 1 augustus 2017. Vermeld de kortingscode ‘gouden reis coach augustus 2017’ bij je bestelling in de webshop.

Inbegrepen: getuigschrift, cursus- en werkmateriaal, koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en gratis opvolgsessie

Data & uren:

zaterdag 26 augustus van 10u00 tot 18u00

zondag 27 augustus van 10u00 tot 17u00

De derde dag wordt met de groep bepaald tijdens het weekend.

Overnachten:

Je kan kiezen om thuis te overnachten, in de buurt in een nabijgelegen B&B of Rbnb (op eigen initiatief).  Eventueel kan je ook ter plaatse overnachten op primitieve wijze tegen een beperkte bijdrage (voor overnachting en ontbijt aan 15 euro per nacht, ter plaatse te betalen). Er zijn enkele matrassen aanwezig (geen bedden). Je slaapt dan in een van de workshopruimtes. Als dat je keuze is mag je dat zo laten weten.

Maaltijden:

Je brengt voor elke dag je lunch mee voor ‘s middags. Er kan iets opgewarmd worden ter plaatse. ‘s Avonds heb je ook de mogelijkheid in in de heel nabije omgeving iets te gaan eten als je zou overnachten.

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Huis Vivento Geel
Gemeenteheide 69A
Geel, Antwerpen 2400 Belgium
+ Google Maps