Op reis naar je droomrelatie - tweedaagse bewust in relatie: 7-8 augustus 2017 - aykohuis
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Op reis naar je droomrelatie – tweedaagse bewust in relatie: 7-8 augustus 2017

augustus 7 2017 @ 9:30 - augustus 8 2017 @ 17:00

€297

Een intensieve workshop die écht de diepte ingaat met stevig inhoudelijk en transformerend werk. Nieuwe inzichten zullen je aangereikt worden waardoor je anders naar je leven, liefde en relaties gaat kijken. We gaan aan de slag met diepe inzichtsvragen, visualisatiewerk, thetahealing om negatieve overtuigingen te transformeren, een helende reis om blokkades op te heffen en vergeving te vinden in jezelf, opstellingswerk, oefeningen rond verbinding met jezelf, grenzen en veiligheid, inzichten in de dynamiek tussen zielsverwanten, stilstaan bij de zin en betekenis van een relatie, spiegelwerk, oefeningen die meer balans geven, …. en je krijgt een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties, het mannelijke en het vrouwelijke. Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf (zelfliefde) en je droompartner. Voor singles als voor mensen die in een relatie zijn.

TARIEF : 297€

Data & Uren

dinsdag 7 augustus 2017 van 10:00u tot 21:00

woensdag 8 augustus 2017 van 10:00 tot 17:00

Maaltijden: Je brengt voor de middagen een lunch mee. Er kan iets opgewarmd worden ter plaatse. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien inclusief de prijs. ‘s Avonds heb je ook de mogelijkheid in in de heel nabije omgeving iets te gaan eten of je brengt een extra lunch mee. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien inclusief de prijs.

Overnachten : Je kan kiezen om thuis te overnachten, in de buurt in een nabijgelegen B&B of Rbnb (op eigen initiatief).  Eventueel kan je ook ter plaatse overnachten op primitieve wijze tegen een beperkte bijdrage (voor overnachting en ontbijt aan 15 euro per nacht, ter plaatse te betalen). Er zijn enkele matrassen aanwezig (geen bedden). Je slaapt dan in een van de workshopruimtes. Als dat je keuze is mag je dat zo laten weten.

OPGELET: bij reservatie van een overnachtingsplaats elders ben je zelf verantwoordelijk voor gemaakte kosten bij mogelijke annulatie van de cursus. Enkele dagen voor aanvang van de cursus krijg je een definitieve bevestiging.

Locatie

Aykohuis GENK
Aspergerijstraat 28
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Maps
Telefoon:
(0)468 17 60 10
Website:
https://aykohuis.be/

Kalender aangedreven door The Events Calendar