Op reis naar je droomrelatie - bewust in relatie 20/2 LAAKDAL - aykohuis
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Op reis naar je droomrelatie – bewust in relatie 20/2 LAAKDAL

februari 20 2018 @ 10:00 - 17:00

€135

Een intensieve workshop die écht de diepte ingaat met stevig inhoudelijk en transformerend werk. Je verlangen zal helder worden. Nieuwe inzichten zullen je aangereikt worden waardoor je anders naar je leven, liefde en relaties gaat kijken.  

Voor singles als voor mensen die in een relatie zijn.

ONTDEKKEN EN VERHELDEREN VAN EEN HEILIGE INTIEME RELATIE

Tijdens de cursus scheppen we meer helderheid rond wat dat nu is , een heilige magische intieme relatie. Een relatie waarin je bewust en in liefde aanwezig bent in contact met de ander. Je wordt je bewust van wat jij nog projecteert op de ander vanuit ervaringen uit het verleden, je emoties en gedragspatronen. Door je hier bewust van te worden, kan de relatie transformeren naar een diepere ervaring van samenzijn en ontstaat er een gevoelde ervaring van eenheid.  In deze vorm van relatie ontmoet je elkaar steeds als nieuw.

Een bewuste intieme relatie begint bij jezelf. Je leren openen in vrijheid en liefde als staat van zijn om zo in de oneindigheid van je eigen liefde, in fijngevoeligheid afgestemd te raken op de ander. Samen komen in eigenheid, passie, hartstocht en vurigheid. Kwetsbaar durven zijn. Een vermenigvuldiging van liefde die zich openbaart in het intieme veld tussen beiden.

DOEL EN WERKMETHODES VAN DE CURSUS

In deze cursus gaan we aan de slag met diepe inzichtsvragen, visualisatiewerk, healing om negatieve overtuigingen te transformeren, een helende reis om blokkades op te heffen en vergeving te vinden in jezelf, opstellingswerk, oefeningen rond grenzen en veiligheid, inzichten in de dynamiek tussen zielsverwanten, stilstaan bij de zin en betekenis van een relatie, spiegelwerk, oefeningen die meer balans geven, …. en je krijgt een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties, het mannelijke en het vrouwelijke. Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf (zelfliefde) en je droompartner.

TARIEF : 135€ inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en middaglunch

Datum & Uren dinsdag 20 februari 2018 van 10 uur tot 17 uur

Meebrengen: schriftje warme sokken of pantoffels, een yogamatje als je er een hebt.

Organisator

Peter Grard
Telefoon:
(0)468 17 60 10
E-mail:
peter@aykohuis.be
Website:
https://aykohuis.be/

Locatie

De Pauze
Vaarendonksebaan 3
Laakdal, Antwerp Belgium
+ Google Maps