Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Op reis naar je droompartner: 8-9 april 2017

april 8 2017 @ 10:00 - april 9 2017 @ 16:00

€275

Een intensieve workshop die écht de diepte ingaat met stevig inhoudelijk en transformerend werk. Nieuwe inzichten zullen je aangereikt worden waardoor je anders naar je leven, liefde en relaties gaat kijken. We gaan aan de slag met diepe inzichtsvragen, visualisatiewerk, thetahealing om negatieve overtuigingen te transformeren, een helende reis om blokkades op te heffen en vergeving te vinden in jezelf, opstellingswerk, oefeningen rond verbinding met jezelf, grenzen en veiligheid, inzichten in de dynamiek tussen zielsverwanten, stilstaan bij de zin en betekenis van een relatie, spiegelwerk, oefeningen die meer balans geven, …. en je krijgt een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties, het mannelijke en het vrouwelijke. Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf (zelfliefde) en je droompartner. Voor singles als voor mensen die in een relatie zijn.

TARIEF : 275€

U hebt ook de keuze de betaling te spreiden over 3 maanden (mits administratieve meerkost): 3 x € 100 = € 300

Data & Uren 8 + 9 april 2017

  • zaterdag 8 april starten we om 10:00u en eindigen we om 21:00u
  • zondag 9 april starten we om 10:00u en eindigen we om 16:00u

Overnachten : Je kan kiezen om thuis te overnachten, in de buurt in een nabijgelegen B&B of Rbnb (op eigen initiatief).  Eventueel kan je ook ter plaatse overnachten op primitieve wijze tegen een beperkte bijdrage (voor overnachting en ontbijt aan 15 euro per nacht, ter plaatse te betalen). Er zijn enkele matrassen aanwezig (geen bedden). Je slaapt dan in een van de workshopruimtes. Als dat je keuze is mag je dat zo laten weten.

Maaltijden: Je brengt voor elke dag je lunch mee voor ‘s middags en ‘s avonds. Er kan iets opgewarmd worden ter plaatse. ‘s Avonds heb je ook de mogelijkheid in in de heel nabije omgeving iets te gaan eten. Koffie, thee en versnaperingen zijn voorzien inclusief de prijs.

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Aykohuis GENK
Aspergerijstraat 28
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Maps
Phone
(0)468 17 60 10
Bekijk Locatie website