Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Familieopstellingen met Claudia Kessen

mei 10 2017 @ 19:30 - 22:00

€75
Wat is een familieopstelling en welk doel heeft het.
Wanneer iemand 1 of meerdere keren een opstelling heeft gedaan is het echt zichtbaar aan die persoon dat deze krachtiger gaat worden in zijn leven. Mensen worden blijer, zien meer dingen die daarvoor niet duidelijk waren en voelen ook heel vaak echt terug liefde en energie stromen. Onverwerkte stukken vanuit jouw familielijn komen naar de oppervlakte en worden zichtbaar, waardoor heling mogelijk is. Dit is waarom wij het doen!
 
Representant
Heel belangrijk om te weten is dat wanneer je zelf geen opstelling laat doen, maar meedoet om te ervaren wat het is als representant, je deze positie als heel waardevol mag ervaren. Gedurende de hele opstelling krijg ook jij inzichten naar jouw leven en kunnen er zaken duidelijkheid krijgen. Het zijn van een representant heeft niet enkel waarde voor degene die de opstelling laat doen, maar zeker ook voor de representant. Heel veel kostbare informatie zal naar je toe komen. Op een korte tijd wordt veel zichtbaar en duidelijk.
 
We zijn allemaal onderdeel van een systeem, waaronder het familiesysteem.
Een dynamiek in een systeem kan er voor zorgen dat je verstrikt raakt. Waardoor je het gevoel hebt dat je geen vrije keuze meer hebt. Zo ga je een bepaald gedrag vertonen dat eigenlijk niet bij jou hoort, maar wel van iemand anders uit je familielijn. Zo leef je je leven niet meer voluit. Je kunt last hebben hiervan als je loyaal blijft aan iets in je familie, waardoor je niet meer gaat handelen naar wat jij in je diepste wil. Zo blijf je heel erg verbonden met je ouders en voorouders en met de stukken die in jouw familie nog geen plaats hebben gekregen in het hart van de familieziel. Op die manier zet je de verstrikkingen onbewust verder. Het zijn deze verstrikkingen die je zichtbaar kunt maken door een opstelling. Zodat je weer vrij kunt leven en de liefde weer kunt voelen stromen.
 
Een familieopstelling is energetische werkwijze en is een 4-dimensionele weergave van een familiesysteem. Onverwerkte trauma’s of stukken uit jouw leven. Tegelijkertijd gaat het nog veel dieper. Onverwerkte stukken vanuit jouw familielijn komen naar de oppervlakte en worden zichtbaar, waardoor ook daar heling mogelijk is. Een familieopstelling is een fascinerend en uniek leerproces. Het schenkt je waardevolle inzichten en een nieuw, verruimd bewustzijn. Je kan heel sterk voelen hoe innig je verbonden bent met je voorouders. Eens je onbewuste verstrikkingen zijn opgelost ga je merken welke positieve krachten van hen naar jou toestromen .
 
Tarief:
Prijs voor een opstelling: 75€
Prijs representant: 35€
Betaling ter plaatse.
 
Begeleiding:  Claudia Kessen
Gezins- en relatietherapeute / Familieopsteller
Meer info over Claudia
– https://www.facebook.com/claudiakessentherapeute
– 0497 53 16 02
– claudiakessen@gmail.com

INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar info@aykohuis.be  en vermeld je naam en contactgegevens en of je als representant of opsteller wil komen

 

Details

Date:
mei 10 2017
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€75
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Peter Grard
Phone:
(0)468 17 60 10
Email:
peter@aykohuis.be
Website:
https://aykohuis.be/

Venue

Aykohuis GENK
Aspergerijstraat 28
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Map
Phone:
(0)468 17 60 10
Website:
https://aykohuis.be/

Calendar powered by The Events Calendar