Bewust in relatie - op reis naar Liefde 19/5 - aykohuis
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Bewust in relatie – op reis naar Liefde 19/5

mei 19 2018 @ 10:00 - 18:00

€112

Een intensieve workshop die écht de diepte ingaat met stevig inhoudelijk en transformerend werk. Je verlangen zal helder worden. Nieuwe inzichten zullen je aangereikt worden waardoor je anders naar je leven, liefde en relaties gaat kijken.

Voor singles als voor mensen die in een relatie zijn.

 

ONTDEKKEN EN VERHELDEREN VAN EEN HEILIGE INTIEME RELATIE

Tijdens de cursus scheppen we meer helderheid rond wat dat nu is , een heilige magische intieme relatie. Een relatie waarin je bewust en in liefde aanwezig bent in contact met de ander. Je wordt je bewust van wat jij nog projecteert op de ander vanuit ervaringen uit het verleden, je emoties en gedragspatronen. Door je hier bewust van te worden, kan de relatie transformeren naar een diepere ervaring van samenzijn en ontstaat er een gevoelde ervaring van eenheid.  In deze vorm van relatie ontmoet je elkaar steeds als nieuw.

Een bewuste intieme relatie begint bij jezelf. Je leren openen in vrijheid en liefde als staat van zijn om zo in de oneindigheid van je eigen liefde, in fijngevoeligheid afgestemd te raken op de ander. Samen komen in eigenheid, passie, hartstocht en vurigheid. Kwetsbaar durven zijn. Een vermenigvuldiging van liefde die zich openbaart in het intieme veld tussen beiden.

Een relatie vraagt aanwezigheid, elkaar voelen, elkaar zien, elkaar ondersteunen, samen delen vanuit het hart, kwetsbaarheid, moed, commitment in de intimiteit op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Echte connectie vanuit de liefde die je bent en voelt voor elkaar.

In een bedding van liefde je waarheid leven.  Als man je helemaal te geven aan de vrouw. Als vrouw je over te geven aan de man.

Jezelf de relatie gunnen die je hart werkelijk verlangt, naakt durven zijn, je ziel delen in alles, ook je pijn en angsten. Om in intimiteit en verbinding in de overgave te gaan.

DOEL EN WERKMETHODES VAN DE CURSUS

In deze cursus gaan we aan de slag met het helder maken van het verlangen via inquiry en diepe inzichtsvragen. Via geleide visualisatie komen we energetisch in contact met je droomrelatie. Via healing transformeren we negatieve overtuigingen. Blokkades worden zichtbaar en aangepakt via mogelijk opstellingswerk of innerlijk kind werk. Inzichten in de dynamiek tussen zielsverwanten worden aangereikt. We staan stil bij de zin en betekenis van een relaties en zoomen in op spiegelwerk en overlevingspatronen. Je krijgt ook oefeningen en inzichten mee waardoor je meer in verbinding kan komen met jezelf en die balans geven in je mannelijke en vrouwelijke energie. Je krijgt ook een introductie mee over geweldloze verbindende communicatie als nieuwe vorm van communicatie. Tot slot krijg je ook een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties. Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf (zelfliefde) en je droompartner.

TARIEF : 112€ inclusief koffie, thee, water, versnaperingen

BONUS:  Geleide visualisatie Droomrelatie, waarde € 15,00 (deze krijg je toegestuurd na je inschrijving)

Datum & Uren:  zaterdag 19 mei 2018 van 10 uur tot 18u00

Meebrengen: schriftje, pantoffels, yogamatje, lunch

LOCATIE: De Pauze,  Varendonksebaan 3 Veerle-Laakdal

Locatie

De Pauze
Vaarendonksebaan 3
Laakdal, Antwerp Belgium
+ Google Maps